Posted August 23, 200915 yr Witam, bede tu wrzucał rendery w clayu moich modeli. Pełna rozdziałka po kliknięciu na obrazek. Porsche Cayman S 2010: Porsche Boxster 2010: Bentlay Mulsanne 2011: Saab 9-5 Aero 2010: Rolls-Royce Ghost 2010: Shelby Cobra 1967: Dodge Challenger 1970 & Hemi Cuda 1970: Top Fuel Dragster: Hummer H1 2004 Pozdrawiam. Edited July 22, 201212 yr by FF
August 23, 200915 yr Bardzo ładne modele, estetycznie podane. Coś z ostrymi odbiciami bym pooglądał (tzn. Porsche już jest, to wiem).
August 23, 200915 yr bardzo dobre:) pozazdrościc umiejetnosci! Gratki Janek! 5*! EDIT: ocenianie popsute, pisze mi ze juz oceniłem ten wątek choć nie oceniłem :/
August 23, 200915 yr Slicznie !!! Pieknie to wyglada , a Bentley super wózek , fajnie by było jakbyś do niego scenke wyczarował ;) Pozdro
August 23, 200915 yr Łeee... kiepsko tu, kiepsko tam... ogólnie wyszło super. Ale tak serio to prezentacja (kolory) strasznie mi się nie podoba. EDIT: ocenianie popsute, pisze mi ze(...) jest ci pisane, Klimencie, jest ci pisane! Edited August 23, 200915 yr by Kr3tz
August 24, 200915 yr Author Dzieki wszystkim. szybciutko Ci poszedł ten bentley Dokładnie 4 dni:) Update w pierwszym poście Porsche Boxster 2010. Pozdrawiam. Edited August 24, 200915 yr by FF
August 24, 200915 yr widać prace, widać postępy w całej twórczości. to się docenia, a nie jak ktoś pokazuje 'pierwsze autko' które zrobił w przerwie między zadaniami domowymi z gimnazjum. Bardzo ładnie.
August 24, 200915 yr Dzieki wszystkim. Dokładnie 4 dni:) Pozdrawiam. Jesteś moim mistrzem :D !!! ***** Pozdro
August 24, 200915 yr Wrzucaj nowości do pierwszego postu. :) Ładne Porsche, ale one wszystkie wyglądają tak samo. ;)
August 24, 200915 yr Author Wrzucaj nowości do pierwszego postu. :) Ładne Porsche, ale one wszystkie wyglądają tak samo. ;) Mówisz że tak bedzie lepiej? Dynia-siatkie bedą bez sensu bo kazdy byl robiony w sporej części po ms wiec i tak nic nie widac. EDIT: Ok, zmieniłem i wszystko jest w pierwszym poście. Edited August 24, 200915 yr by FF
August 24, 200915 yr Modele robią wrażenie :) W czym renderujesz? I mógłbyś powiedzieć czym oświetlasz scenę? Pozdrawiam.
September 24, 200915 yr Author Update w pierwszym poście, Saab 9-5 2010. Nie jest w pełni zadowolony z modelu ale niech bedzie. blomb, renderowane w vrayu oswitlane kilkoma vraylight plane, lewej lekko niebieskie, z prawej lekko żółte, na górze duże białe bez nie dające odbić i jedno biale z boku tez bez odbić.
September 24, 200915 yr Możesz powiedzieć ile czasu zabiera Ci wymodelowanie jednego takiego auta? Pewnie z moich ust to słaby komplement ale ogromny szacun dla umiejętności i talentu. Niesamowita jakość!
September 24, 200915 yr O Man :) wreszcie zmeczyles saaba widzE :) gratulejszyn! Piknie Piknie! nie wiem jak w oryginale ale chyba za ostro ma nad tylna klapa :) Tak czy inaczej U ar my Master :P
September 25, 200915 yr Author Dzieki peter_f, to bardzo różnie bywa ale zależy to głównie od chęci:P Saaba robiłem chyba ze chyba 3 tygodnie a np. Bentlaya w niecałe 4 dni.
January 2, 201015 yr Author Doszedł nowy model, Rolls_Royce Ghost 2010, przy okazji uporządkowałem troche pierwszy post bo za duze to sie zaczynalo robić. Model taki sobie, jestem świadom pewnych odstępstw od oryginału;)
January 2, 201015 yr Dlaczego ja ten wątek dopiero teraz zobaczyłem hmm Oczywiście modele pierwsza klasa, saab mi się bardzo podoba zwłaszcza ten gładziutki zderzak rodem z nurbsów :)
January 2, 201015 yr Dla mnie to tortura oglądanie tego wątku - nie stać mnie na nie i zazdroszczę umiejętności.
January 2, 201015 yr bardzo czysto...***** Nie lubie tego że wszyscy tutaj wozy modelują i domki ...ale praca jest pracą...a modele wykonane w porządku
January 2, 201015 yr FF śliczne, czyściutkie i równiutkie te Twoje modele :) Rolsik też niczego sobie... Dobra robota - brawo! (rogi szyb zbyt low poly :-P poza tym malinka)
January 2, 201015 yr Szacunek!!Piękna robota, jest w nich jakieś podstawowe wnętrze.? No i gratki z dobry gust:) pozdrawiam.
January 5, 201015 yr Author Dzieki wszystki Georgas - nie umiem:( arch515 - wnętrz niestety brak (nie liczać caymana do którego wrzucenie wnętrza z boxstera to chwila) Homa - widziałem to ale twierdziłem że dopóki jest równo to można to olać.
January 17, 201015 yr Modeling bardzo ładny - fury nieoklepane. P.S Bardzo mi sie ten nowy saab podoba, zaczepista stylizacja taka w stylu starej 9-3 jki. Edited January 17, 201015 yr by bbandi
February 22, 201015 yr Author kolejny model do kolekcji, Shelby Cobra 1967 w pierwszym poscie. tym razem jestem nawet zadowolony z efektu, jutro może wrzuce jeszcze render wnętrza. pozdrawiam
February 22, 201015 yr Mawiają, że nie mozna się dorobić na grafice, a tu masz , Freedom wyciągnął wreszcie swoją kolekcje z garażu. Piękne. Masz 5*. Pozdrawiam
February 24, 201015 yr Ładnie sobie poradziłeś z kształtami tej cobry, czekam na kolejne aktualizacje - pozdro. Jako że same modele moja ocena 4****.
February 24, 201015 yr Author Dzieki hołmis. simonhc, skad wiesz że szybko, nie wspominałem przecież że cobre robiłem 5 dni:P bbandi, takie jest założenie wątku, innych renderów tu nie było i nigdy nie będzie;) coś mi sie studio zepsuło przy saabie i rollsie i sie zastanawiam czy ich jeszcze raz nie przerenderować.
February 25, 201015 yr Dzieki hołmis. simonhc, skad wiesz że szybko, nie wspominałem przecież że cobre robiłem 5 dni:P hehe:) hmm, systematycznie dodajesz nowe modele a zakladam ze robisz jeszcze inne rzeczy, right?;)
July 26, 201014 yr Author Update kolejny, tym razem 2 na raz Dodge Challenger i Hemi Cuda w pierwszym poście oba modele juz kiedyś robiłem ale Challenger jest zrobiony od nowa a cuda odrestaurowana.