kliment woroszyłow Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 ********* masz te modele. Ale i tak cie nie lubię bo nie robisz latadeł ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 ładne modele ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 o Panie, najnowsza furka wypasik. Bedzie render? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 27 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2010 Dziaki, dzieki kliment- to tak jakoś samo wyszło, nie chciałem zejść na złą drogę, naprawdę. mpta- taki jest plan, mam nadzieje że sie uda go zrealizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 No i wypas.. po ostatnim renderku spodziewam sie powalenia na glebe :) Nie wyrenderowac tego cacuszka to tak jak wypatroszyc rybe i jej nie usmazyc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 dlaczego dodge i hemi dostali na koło bump (sidewall) aż bolą oczy, niemoge patrzeć :P proo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 Tylko************ cisną mi się na usta! Tego dodge'a koniecznie w scenę wrzuć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2010 Siema, po dłuższej przerwie w końcu up w pierwszym poscie Top Fuel Dragster Model mial przedstawiac statystycznego dragstera top fuel wiec nie byl wzorowany na konkretnym egzemplarzu a na kilku różnych wiec było troche zmyslania. Najbardziej mi sie dały we znaki te rurki na silniku ale ogólnie było miło zrobić coś innego niż typowy samochód. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Piękne! Sam chciałem takiego dragstera wymodelować po ukończeniu swojego hot roda ale chyba jednak odpuszczę sobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Świetny ten dragster, lubię takie dziwaki oglądać:) jeszcze takiego na forum nie widziałem.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 Wspaniały dobór tematów, a wykonanie wprost miażdżące! Dragster jest niesamowity i do tego ten bump na oponach! Cud-miód! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 26 Grudzień 2010 Share Napisano 26 Grudzień 2010 miazga! ... jeszcze ktoś śmiał dać 4ry gwiazdki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 26 Grudzień 2010 Share Napisano 26 Grudzień 2010 takich rzeczy tu nie pokazuj! :d 6* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2012 Witam po dlugiej przerwie w pierwszym poscie dodałem nowy model Hummer H1 2004 ktory skonczylem jakis czas temu, mam nadzieje ze sie podoba;) model caly czas czeka na rendery z materialami pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 (edytowane) Jest moc! poka wnętrze. Dobre studio. Miałeś fronta? jak nie to chyba nadszedł czas...co nie? pzdr. Edytowane 20 Lipiec 2012 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Świetnie to wygląda jak masz to mógłbyś podesłać linka do BP z których korzystałeś robiąc dodga challengera 1970? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2012 Dzieki thecrev - printy mialem chyba z smcars zrobione z jakiegos modelu z nfs czy cos w tym stylu, jak bys nie mogl znalezc to daj znac to podeśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Zrobiłeś świetny model,ja znajdowałem blueprinty ale nie były one do końca spasowane i słabej jakości, myślałem że ci udało się znaleźć lepsze, ale jeszcze spróbuję poszukać. Teraz tylko na deser pozostaje renderowanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2012 W ogole wtf? teraz widze ze wczesniejsze linki sie popsuly i prowadza to jakichs nieudolnie zeskalowanych obrazkow;/ musze zmienic hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 Hummer mega ! :) Teraz czas na jakiś render w scenie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 W sumie to pokaż siatkę jeśli możesz FF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 Potężny front, takie modele to ja i bez textur chętnie oglądam 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 Świetne modele i bardzo fajna prezentacja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2012 Dzieki daje siaty chociaz jest dosc gesto i za wiele nie widac pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sophie Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 fajne modele i studio! ghost ma problemy z przodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Rendery jak i modele zacne. Jak się robi takie studio? Spotami? Podpowiedz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 25 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2012 Zbychowaty - studio jest oświetlone vrayowymi swiatlami plane. Dwa główne po dwoch stronach modelu, jedno lekko zolte drugie lekko niebieskie. Oprocz tego jedno duze biale nad caloscia plus jedna biale za modelem zeby zrobic takie biale obramowanie gdzieniegdzie. I na koniec sferyczne światło daleko za modelem odswietlajace delikatnie tlo zeby taki gradient powstał. Mam nadzieje ze zrozumiale w miare Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi