Skocz do zawartości

Best soccer? 369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Best soccer?

• Tyskie rulez
      163
    • FIFA 1999-2001
      34
    • FIFA 2002-2005
      58
    • ISS 98
      5
    • ISS Pro Evo 1,2,3
      42
    • Sensible Soccer
      51
    • LiberoGrande
      7
    • DB Soccer
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 4k
  • Wyświetleń 498,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no ja gram na przyklad, a wlasnie co z naszym sojuszem guys ?? jakie macie poziomy technologiczne, mozemy zaczynac juz rozpierduche ?? :D

Napisano

jak ktoś chce to mogiem odstąpić konto na uni 6 (kopalnia metalu 13, kryształ 10, deuter 8, słoneczna 13) do tego sondy, lekkie myśliwce i transportery (jakieś 5 dni grania w sumie)

Napisano

co do ogame to przenosimy sie oficjalnie na uni 8 i tam razem z LT.Knyshą cisniemy wieksza grpa w dziale Rzeczy zabwne itd jest info co ijak

Napisano

A ja tam ubustwiam KOTOR'a świetna gra z klimatem polecam wszystkim a jeśli chodzi o ogame to także fajna sprawa (uni 3) jak ktos chce to tak sojuszu PZP

Napisano

Ostatnio pogrywam sobie w Star Wars Republic Commando Demo. Bardzo fajna gierka :). Polecam :).

Co do ogame, to tak jak illy wposmnial - jest post w 'Rzeczy interesujace'.

Pzdr :)

Napisano

Witam,

Ostatnio gram w diablo 2 LOD przez neta stara ale super gierka szczegolnie jak sie gra z kolegami i mozna sie nawzajem zabijac :)

Jak ktos by chciał grac to bardzo by było super mamy super serwer !

Napisano

Carmageddon 2000 TDR - yeah! :)

Command and Conquer Red Alert 2 Yuri's Revenge - cudowna kontynuacja czesci drugiej, wypas

Napisano

ja teraz gram w street racing sindicate nawet przyjemna gierka a i panie dają rade ;)

Napisano

polecam chronicals of riddick dla mnie super grafa szczególnie nafull detalach i przy 1600 na 1200 oraz Kompania braci extra giera wojenne klimaty i super fabuła

Napisano

witam,

mnie ostatnio wciagnela gierka "Prince of Persia Warrior Within"

super grywalnosc, POLECAM !

Napisano

Counter Strike 1.6 - polecam.

Tym samym witam wszystkich, bo jestem nowy :P

Napisano
nieznasz sie ;) :D

hehehehe:D

ale hmmmmmm

gierka wedlug mnie jest taka sama jak poprzedniczka:D czyli mozna strzelac do kazdego (bandyty) i nic mi nie robia:D:D taka prosta rzez........ale moge sie mylic

pozdro

Napisano

hmm no ja wlasnie zaczynam instalke swat4, w demko gralem i nawet spoko.

za to splinter cell Chaos theory mmmmmmmm miodzio. narazie tylko w demko gralem. musze jeszcze w pandore pograc :D

edit

no swat 4 daje rade, tylko 2 misji nie moge przejsc:( jak uwolnic ta dziewczyne i ta babcie??

Napisano

znalazlem Warcraft 2 i zaniemowilem, jeszcze bardziej miodna niz jak kiedys w nia gralem

Max Payne 2 The fall of Max Payne: wypas, jeszcze lepsza historia niz jedyna. Cud miod. Chce film

Napisano
znalazlem Warcraft 2 i zaniemowilem, jeszcze bardziej miodna niz jak kiedys w nia gralem

Max Payne 2 The fall of Max Payne: wypas, jeszcze lepsza historia niz jedyna. Cud miod. Chce film

co do waracrafta to sie nie wypowiadam bo nie lubie tego gatunku gier wiec w nie nie gralem

a co do max2 to czy lepszy od jednyki to nie powiedzial bym, jedynka miala swietna fabule ... a dwojka juz nie taka dobra...nie byla zla ale to nie ryll

max...fajna z 2 byla misja z tym kolesiem z ta duza glowa(przebranego tego)

a gra taka sobie

a teraz gram w 3DSM6...hehe

Napisano

Splinter Cell: Chaos Theory - rrrr! ;) Przeszedlem jedynke [ktora byla swietna], a teraz przechodze ta czesc. M i o d.

SWAT4 - demo - daje rade ;)[chociaz wole pierwszego Rainbow Six z 99 roku hyhy ^^'].

Empire Earth II - demo - oh shit men ;)! Tez daje rade ;)

Napisano

Ja jestem na Uni5 sojusz BBs. Ostatnio pogrywam w SWAT 4 (nie demo), świetna gierka.

Napisano

SWAT 4. Miód. Szczególnie w późniejszych planszach, jak już zaczyna się nerwówa ostra robić - rzeczy ciężkie i ostre należy dla bezpieczeństwa z daleka od komputera trzymać :)

Napisano

ja sobie nie pogram - najpierw chaos theory i jego pixel shader, potem driver 3 niedziała, teraz z kumplem na spółke swat'a i tez pixel niby, w ostatnim czasie hl2 - straszna kicha, i far cry - miód ale do poziomów z genetycznie modyfikowanymi stworkami ;) potem to taka kicha, po sieci w ET, czekam na battlefielda 2, po za tym swego czasu raven shield - stary ale dobry.

Napisano

Ostatnio grałem w najlepsze gre na swiecie HALO 1 i 2 no normalnie wypas,

napoczatku sie dziwilem jak mozna na padzie od xbox`a tak wymiatac !

puzniej sam sie przekonalem przeszedlem cala jedynke i mecze 2.

Napisano

Gram:

- we wszystko zwiazane z Gwiezdnymi Wojnami (a w szczegolnosci KotOR i Jedi Knight'y),

- Homeworld 2 (jedynka tez, ale juz mniej),

- Settlers 2 (czworka tez niczemu sobie),

- Dark Colony (stare, ale jare i trudne),

- Warcraft 3,

- Europa Universalis 2 (oj w te gre moglbym grac tygodniami, bo tyle zreszta trwa pelna "kampania") :P

- Knights of Honor,

- UT 2003 (czasem),

- i z tych mniej dysko zernych gier to: Zuma Deluxe i Blobby Volley :D

Napisano

To ja grywam we wszystkie fpp / tpp gdzie przeciwnicy gina gesto :)

Moj faworyt to naturalnie CS.

Napisano

wie ktos moze kiedy wyjdzie gta:sa?? bo slyszalem ze w czerwcu!! i nie wiem czy to prawda

aha i jeszcze jedno driver3 juz wyszedl czy nie??

a tak na marginesie to ja gram tylko w fife 2005(slysze ten smiech) :D

ale gry mnie szybko nudza...........

pozdro

Napisano

A ja ostatnio w Splinterka 1 i 3 (3 to u kumpla bo mi nie pociagnie tego maszyna:))i dalej męcze kotor'a oraz czasami SimCity 4 deluxe edition ;)

Napisano

A ja pogrywam w Vampire-The Masquerade Bloodlines bardzo mnie kilimacik wciągnął- tylko się zaciąłem w Chniatowna jak pewien doctor zacząło robić na mnie eksperymenty :(

Napisano

Gral ktos moze w Silent Huntera III?

Jestem bardzo ciekaw jakie wrazenie wywarla na was gra (o ile w nia graliscie).

Ogladnalem filmiki i screenshoty, i jestem pod duzym wrazeniem. :)

Napisano

no w 3 jeszcze nie, ale 2 mi sie bardzo podobala :) nie wiedzialem ze 3 sie szykuje, trzeba bedzie obadac (na nowym sprzecie)

Napisano

Ja wyluzowuje sie przy NFS U2. Szukam czegos gdzie mozna polatac i postrzelac samolotami z 2 wojny swiatowej ale zeby to nie byl symulator z kombinacjami 100 klawiszy potrzebnymi do startu :) Kiedys bylo cos takiego - Ace of europa albo ace of pacyfik i teraz szukam czegos podobnego. Gral ktos moze w ta nowa wersje STUNT ? Kiedys w czasach kiedy 386 DX 40MHz to byla wypas maszyna w to gralem i chyba bym sobie odswiezyl .

Napisano

grał ktoś z was w Star Wars Galaxies? ten masifmólitplajer z abonamentem co 3 miechy za 100zł:) nie znam nikogo kto w to gra, a inwestowac 250zł w gre co sobie w nią 30 dni pogram w ciemno to ja nie chce... :(

Napisano

ja katuje Pirates! nawet niezdawałem sobie sprawy ze tak to mnie może wciągnąć :D

Napisano

Dobra , przyznać się kto grał w fifa street (EA BIG) na ps2?

im wiecej takich gier na playa wychodzi tym wiecej siana trzeba na nie i konsole odłożyć ;)