Skocz do zawartości

Best soccer? 369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Best soccer?

• Tyskie rulez
      163
    • FIFA 1999-2001
      34
    • FIFA 2002-2005
      58
    • ISS 98
      5
    • ISS Pro Evo 1,2,3
      42
    • Sensible Soccer
      51
    • LiberoGrande
      7
    • DB Soccer
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Znacie jakąś prostą strzelanke - zręcznościową dla dziezka w wkieu 11 lat z obsługą force feedback - niestety w grach nie siedze a syn dostał logitech force 3d pro i chciałem mu jakąs gierke ( z force f) skombinować żeby się mógł nacieszyć

pozdr - pytam bo w grach wogóle nie siedze

• Odpowiedzi 4k
  • Wyświetleń 497,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

POMOCY! Crysis w polowie gry mi sie wywala! W sensie walcze z takim kolesiem na statku, potem lece w strone wyspy, jakies napisy leca i gra sie wywala do menu glownego! POMOCY!

Napisano

Omen, tez mialem takie wrazenie :p Szczególnie, że skończyłem tego samego dnia co zacząłem :D

Co do CoDa To Singiel wymiata (Przynajmniej na wyzszych poziomach trudnosci), chociaz tez niestety jednodniówka. Za to multi starcza na długo mam przegrane 1 dzień i 17 godzin :/. i 50 lvl. :D

Napisano

SoAd - grasz z xfire ? Jeśli tak podaj nick, choćby na PW. Ja też dosyć często w to młócę, więc pewnie czasem byśmy na siebie wpadli w krzakach Overgrown :)

Napisano

Klasyk MMORPG...Lineage2 niestety na kliencie C4 4 servery z rate od 1X do30X servery prywatne -poleam gram tam jakies 3 lata..z przerwami..mega klimat ponad 5k zarejestrowanych uzytkownikow..raczej stabilne. za kilka dni na jednym z serverow wchodzi beta wersja intrelude(najnowsza odslona L2)... a wiec zapraszam...

http://www.dragon-community.net/

Napisano

CRYSIS - P R O B L E M

ma ktoś problem z w/w pod win XP64 ?

nie moge odpalic gry - edytor smiga az miło

Napisano

piksar - hehe, ja mam odwrotnie :) na xp64 gra śmiga, a edytor mi nie działa :/

Napisano

Też gram w COD'a 4. Gra wyjechana w kosmos, normalnie takie efekty i taka klima, że ja pierdziele... Juz ją kończe, jutro, pojutrze. szkoda, że taka krótka :(

Napisano

ja Cod'a4 chwilowo odstawiłem, po raz dwudziestyktorys za to przechodze Fallouta2 :D no i brat abonament w WoWie wykupił na miesiąc więc też korzystam :> cholercia, ale marnuje czas :)

Napisano

fallout rulez. wMOH alboCOD nie gram bo syn mi się smieje jak strzelam do szkopów i im kaski spadają( niezly ubaw ma)

Napisano

fajny ten cod4 ale musiałem isc do piwnicy po wiatrak pokojowy i chlodze blaszaka bo mam stop co 15 minut

Napisano

krótki ten cod4, aż się zdziwiłem jak napisy się pojawiły

zauważyliście że poziom szczegółów maleje wraz z zaawansowaniem w grze ?

Pierwsze misje detal maja rewelacyjny, czanobyl (basen też) ale ostatnia to już cieniutko, widać że gonili pod koniec

Napisano
HL PORTAL - OWSOM!!!11!!! choć zajmuje z 3 godziny...

I wydawac by sie moglo ze FPS bez strzelania nie ma sensu, nie? :D IMO best gejm ewer.

Napisano

Riddick: Ucieczka z Butcher Bay - swietna gierka, ma klimat i trzyma w napięciu. Polecam

Napisano

DraB -> hehe, widzę że też kupujesz CD Action ;) Ale fakt, gierka naprawdę bardzo dobra i wciągająca.

Ja nabyłem ostatnio w empiku pack UT3 + GOW (PC) za 180 zyla :D

gierki naprawdę spoko, choć mnie nie powaliły na kolana - jakoś tak jest że po 30 min świetnej zabawy ma się ochotę wyłączyć.

UT3 -> piękna graficzka i wogule, ale jednak klimat jakiś za bardzo poryty jak dla mnie - wolę jednak bardziej realistyczne giery. Tempo rozgrywki jest tak duże że nie ma czasu na jakąkolwiek taktykę ani nic, tylko ogień i lata się wśród rakiet :P Jak gram na niektórych serwerach to normalnie palpitacji serca dostaję jak widzę co niektórzy wyprawiają - szaleństwo :P Dużo bardziej pasowało mi jednak W:ET, gdzie liczyła się taktyka, pomyślunek i wykonywanie zadań, a nie nawalnka (tak wiem, w UT3 też niby są misje z tymi ich jądrami :P (core) ale to mega uproszczone w stosunku do ET.

GOW -> no bardzo spoko, ale to cały czas wałkowanie tego samego :/ Z poziomu na poziom jest to samo i to samo, krycie się, wyjrzenie, atak, znowu krycie... Fajnie by było jakby dało się sterować swoją drużyną trochę bardziej (komendy w stylu idź tam idź siam) :P, tak to troszkę nudnawo jak dla mnie - gram sobie i nie narzekam, ale spodziewałem się duuuużo lepszej giery.

No i jest edytor - i to chyba najfajniejsza sprawa na bonusowym DVD CDP dorzuciło Videotutoriale (naprawdę mase i w super jakości) do tego silniczka - duże brawa, jak tylko ogarnę kilka spraw to pobawię sie tym :)

generalnie polecam pack, ale bez rewelacji jak dla mnie

Napisano

a ja w weeken kupilem sobie Tony Hawk Proving Ground i musze powiedziec, ze jak spodobal wam sie SKATE to nie kupujcie tonego bo to padaka, poprostu napieprzanie w pada, jakies smieszne combosy, zero zeralistyki itp :/

elo!

Napisano

No więc ostatnio...

COD4 - trochę krótki snigle, 3 dni i już, ale w multi grywam i nie narzekam :] O, i grafa piękna :)

UT3 - kampania nie bardzo jak dla mnie, multi super :D Grafika oczywiście bajera :)

Crysis - ehh... dla mnie dno :/ Tylko grafika mnie do tej gry przyciągnęła...

Napisano

Crysisa nie polecam słabiutkie to jak nie wiem, CoD4 bardzo fajne ale strasznie krótkie, no ja jeszcze standardowo czasem pogrywam w Enemy territory :)

Napisano
Flight Simulator X

próbuje wylądować na Wrocławskim lotnisku

" kszz....charlie mike eight four three ready to touchdown....kszz "

nie ma jak cessna polatac :) Polecam.....

Napisano

A ja kulturalnie gram w Test Drive Unlimited na kierownicy ;D Świetna samochodówka, ma błędy ale mi nie dokuczają. Do tego te klimaty...

Napisano

a ja od jakichś 2-3 lat ciągle gram w jedno COD2 multi :P jakoś mi sie jeszcze nie znudziło ;]

Napisano

e tam TDU rfactor to jest to szczegolnie z modami a'la WTCC 20 min komus na tylku lub ktos mi mniam adrenalinka rosnie

Napisano

Crysis: jezu co za poroniona gra, zawal w gorze ufokow u mnie :D

NFS Pro street: padaka

COD4: gra ktos przez neta? :D dawac serwery :D

Napisano

COD 4 super gierka wszystkie wersje przeszedlem ale ta w 8 H zmeczylem troszke za krotka :/ teraz czekam na gta 4 i za tydzien GT HD :D

Napisano

Nie wiem czy było bo nie chce mi się przekopywać ostatnich postów. W każdym razie jeżeli macie kartę nvidii, możecie sobie steamem pobrać cztery gierki za darmo: Portal: First Slice, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life: Lost Coast oraz Peggle Extreme.

http://www.steampowered.com/nvidia/

Napisano

W jakie gry ?

Na pierwszej pozycji nie zmiennie od kilku tygodni nasz polski Wiedźminek.

Poza tym

Crysis - troszeczkę boli ten jaskrawy klimat no ale cóż.

NFS PS - Na reszcie można Crash auteczka no ale moim skromnym zdaniem to za dużo bajerów a za mało przemyśleń.

Gothic 3 - aż żal patrzeć jak po tylu latach doczekaliśmy się gierki w której jest więcej błędów niż w moim zeszycie do niemieckiego.

oraz wiele wiele innych, w których zasady są po to żeby je łamać.

Napisano

Ja jednak kocham COD'a 4. :)

Wreszcie gra wojenna, gdzie jak ktoś ma kamuflaż to może się zakamuflować :)

Napisano

Dokładnie gierka jest naprawdę warta uwagi. Nawet animacje wprowadzające w każdy rozdział doskonale potrafią nakręcić atmosferę. Boli mnie tylko nieudolność wrogich jednostek. To jest jednak problem większości gier tego typu więc nie mogę się do tego przyczepić. No i wreszcie doczekałem się takich elementów jak wyciąganie kogoś z płonącego wraku helikopka, Pracy zespołowej w drużynie " jest tego dużo ale nie na takim poziomie jak w COD 4 i co najważniejsze seria. Wreszcie można powiedzieć o wcieleniu się w głównego bohatera. Chyba wiecie o czym mówię.

Napisano

najbardziej niesamowitą grą według mnie jest portal,

krutki ale niesamowity

polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano

Burnout paradise i mass effect ^^

Natomaist assasins creed to lektura obowiazkowa jezeli chodzi o grafe. Naprawde miod.

Napisano

Obowiazkowa czy nie ale mnie chłopaki zawiedli. Moze to dla tego ze za bardzo przyzwyczaiłem się już do PoP T2T. To jest niezua gierka i kolejne cześci nie stawały się gorsze tak jak w przypadku innych gier