Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

proponuje zamieszczanie dupereli, abstrakcji i wszsytkiego co wyszło wbrew waszej woli, bądz jako efekt zamierzony acz ciekawy :)

ZAMIESZCZEJCIE SWOJE WYPADKI :)

na początek moja abstrakcja

particle.jpg

shape.jpg

caustic2.jpg

• Odpowiedzi 48
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ramy nazwenictwa są, masz 24 godziny na zmiane nazwy na regulaminową w przeciwnym razie delate.

co do prac, pierwwsza zdecydowanie najlepsza , gdybys jeszcze ją wykadrowal aby nie bylo widac granic planu to bylo by git, co do pozostalych to nie komentuje.

Napisano

a ja proponuję nazwę w rodzaju topica RETRO np. ABSTRAKCJE i tyle ;] nędzie się wyróżniać i będzie wiadomo co tam jest :], bo chyba topic ma działać na podobnych zasadach co RETRO

Napisano

ta trzecia praca jest super, kolorowa i optymistyczna, o ile cos jeszcze moze takie byc..,

nie wiem czy juz nazwales tą prace, ale ja poroponuje Tęczowe szkiełko

Napisano

dawid: nie wiem czy mozesz nazwac SWOJA prace nr.3 ktora jest renderem gotowego pliku zciagnietego z www.evermotion.org

uncle: co to za wejscie w cudzy watek z wlasnymi pracami?

Napisano

akdsn:

>>proponuje zamieszczanie dupereli, abstrakcji i wszsytkiego co wyszło wbrew waszej woli, bądz jako efekt zamierzony acz ciekawy :)

po przeczytaniu tego zrozumialem ze to jest open dla wszystkich z jego smieciami

Napisano

to dopisz do nazwy topiku \"TEMAT OTWARTY\" ibedzie git.

uncle, nie jest twoje i juz. a co do pozostalych to tylko kilka jest abstrakcjami, szczeze mowiąc ani jedna praca w tym temacie nie jest abstrakcją, ale to juz inna sprawa......

Napisano

akdsn : lol - cóż nic nie pobierałem, co najwyżej to tam wysłałem. Tam na evermotion ja to zamieściłem :) (tak gwoli wyjaśnienia)

Damian: dzieki za sugestie przyda sie ;)

Uncle - plijz skompresuj ten obrazek 1024 bo mi sie nie moze zaladować :/

Napisano

... no to jeszcze raz .. znow vray +vray disp + cos tam jeszcze ;)... mozna by powiedziec wnetrze organizmu blizej nie okreslonego \"

Napisano

ty mi o piciu tutaj nie matkuj littl ninja ;) twojego rekiordu to nie pobike ;)

....

a to już troszke starszy obrazek... powiedzmy sprzed 2 miesiecy... siłą sprawczą którak kazała mi popełnić ten obrazek był między innymi ogromny konflikt mozego 3ds viz z wtyczką siag hair - chodziło jak pomietam o problem z cieniami... viz wysypywał się bez słowa ostrzeżenia ;) ... na szczęście problem udało się rozwiązać... tytuł obrazka: \"nieznajoma na skraju trawiastej pustyni podziwia gwieździstą noc\"

Napisano

No to i ja dołączę coś nie coś .. dokładnie jedną pracę.

To jest efekt zamierzony i użyty już .. renderowało się około 3-4h.

tlo.jpg

Napisano

widze ze trzeba tu tchnac troche czegos z innej bajki... moze cos po wybuchu bomby jadrowej??? scenka powstala jako wprawka, zabawa z modyfikatorem lattitice i maxowym displace ;)

Napisano

empiq powiedz Ty mi/nam, gdzie tu abstrakcja? W feldze z tutka? W alienie? W czterech kulkach jakich pełno?

Absolutnie nie chce Cie zniechecac do pracy, ale nawet te kulki to juz std., nihil novi :/

Napisano

chveti - calkiem ciekawe ... w pierwszych 2 renderach nie podoba mi sie ujęcie ... kolejne są ciekawe ... moze pomarańcz jest troche wyblakły ... troche za wyblakły (moze to przez moj monitor)

ps. jest roznica w odkopywaniu miedzy pisaniem po roku "tnx" bez znacznego przesłania a odkopywaniem w celu umieszczenia pracy w wątku zbiorowym ;] takze to grabarstwem nazwac nie mozna ;]

Napisano

no no chveti, fajne te tesciki :D

dobry temat, szkoda ze go wczesniej nie widzialem, autor na poczatku napisal ze mozna tez wrzucac swoje wpadki, a tego jest czasami bardzo sporo :>

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności