Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

proponuje zamieszczanie dupereli, abstrakcji i wszsytkiego co wyszło wbrew waszej woli, bądz jako efekt zamierzony acz ciekawy :)

ZAMIESZCZEJCIE SWOJE WYPADKI :)

na początek moja abstrakcja

particle.jpg

shape.jpg

caustic2.jpg

• Odpowiedzi 48
  • Wyświetleń 4,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm, tak patrze na te abstrakcje i mysle ze moglbys do nich dopisac w jakich okolicznosciach powstaly te wpadki, buble [joke] , dzieła, abstrakcje :)

Napisano

No właśnie...co do tych 2 ostatnich to raczej wiem jak...ale ten pierwszy renderek ?? Wygląda \"to\" świetnie !! To Particle Flow ??

Pozdr

Napisano

ramy nazwenictwa są, masz 24 godziny na zmiane nazwy na regulaminową w przeciwnym razie delate.

co do prac, pierwwsza zdecydowanie najlepsza , gdybys jeszcze ją wykadrowal aby nie bylo widac granic planu to bylo by git, co do pozostalych to nie komentuje.

Napisano
  • Autor

to jest abstrakcja wypadek przy pracy, rasczej mi sie nie chce nic poprawiać :)

Napisano

Ten pierwszy wygląda troche jak ślady po pociskach pod wodą. Reszta mało ciekawa:]

Napisano

to sa na prawde WYPADKI PRZY PRACY

takies jakies dzikie bez sensu...

Napisano

a ja proponuję nazwę w rodzaju topica RETRO np. ABSTRAKCJE i tyle ;] nędzie się wyróżniać i będzie wiadomo co tam jest :], bo chyba topic ma działać na podobnych zasadach co RETRO

Napisano

ta trzecia praca jest super, kolorowa i optymistyczna, o ile cos jeszcze moze takie byc..,

nie wiem czy juz nazwales tą prace, ale ja poroponuje Tęczowe szkiełko

Napisano

dawid: nie wiem czy mozesz nazwac SWOJA prace nr.3 ktora jest renderem gotowego pliku zciagnietego z www.evermotion.org

uncle: co to za wejscie w cudzy watek z wlasnymi pracami?

Napisano

akdsn:

>>proponuje zamieszczanie dupereli, abstrakcji i wszsytkiego co wyszło wbrew waszej woli, bądz jako efekt zamierzony acz ciekawy :)

po przeczytaniu tego zrozumialem ze to jest open dla wszystkich z jego smieciami

Napisano

No bo jest :), juz to tłumaczyłem, ale widac nie dotarlo, dlatego proponowalem nazwac topic po prostu ABSTRAKCJE

Napisano

to dopisz do nazwy topiku \"TEMAT OTWARTY\" ibedzie git.

uncle, nie jest twoje i juz. a co do pozostalych to tylko kilka jest abstrakcjami, szczeze mowiąc ani jedna praca w tym temacie nie jest abstrakcją, ale to juz inna sprawa......

Napisano
  • Autor

akdsn : lol - cóż nic nie pobierałem, co najwyżej to tam wysłałem. Tam na evermotion ja to zamieściłem :) (tak gwoli wyjaśnienia)

Damian: dzieki za sugestie przyda sie ;)

Uncle - plijz skompresuj ten obrazek 1024 bo mi sie nie moze zaladować :/

Napisano

no to prosze.... bawilem sie w brazilu z parametrami selfilumination i ze sprzynkami ... wyszlo cos takiego ;)

Napisano

tym razem zabawa polegala na: vray + vray displacmend mod + mapa fallof ... i wyszlo (moialo wyjsc) powiekszenie z mikroskopu ;)

Napisano

kozie bobki w przestrzeni kosmicznej ::D:D:D:D:D:D no fajne, a co do tego wczesniejszego z brazila, to dostal sporą dawkę PS :)

Napisano

... a prawda o tym ps ... bo mi sie kolory nie podobaly i takie tam ;)

Napisano

... no to jeszcze raz .. znow vray +vray disp + cos tam jeszcze ;)... mozna by powiedziec wnetrze organizmu blizej nie okreslonego \"

Napisano

ty mi o piciu tutaj nie matkuj littl ninja ;) twojego rekiordu to nie pobike ;)

....

a to już troszke starszy obrazek... powiedzmy sprzed 2 miesiecy... siłą sprawczą którak kazała mi popełnić ten obrazek był między innymi ogromny konflikt mozego 3ds viz z wtyczką siag hair - chodziło jak pomietam o problem z cieniami... viz wysypywał się bez słowa ostrzeżenia ;) ... na szczęście problem udało się rozwiązać... tytuł obrazka: \"nieznajoma na skraju trawiastej pustyni podziwia gwieździstą noc\"

Napisano

No to i ja dołączę coś nie coś .. dokładnie jedną pracę.

To jest efekt zamierzony i użyty już .. renderowało się około 3-4h.

tlo.jpg

Napisano

widze ze trzeba tu tchnac troche czegos z innej bajki... moze cos po wybuchu bomby jadrowej??? scenka powstala jako wprawka, zabawa z modyfikatorem lattitice i maxowym displace ;)

Napisano

empiq powiedz Ty mi/nam, gdzie tu abstrakcja? W feldze z tutka? W alienie? W czterech kulkach jakich pełno?

Absolutnie nie chce Cie zniechecac do pracy, ale nawet te kulki to juz std., nihil novi :/

Napisano

mi sie tam podoba UFO\'k z sutkami zamiast oczu... ci to maja fajnie ... ;)

pozdr

Napisano
napisał zipper

mi sie tam podoba UFO\'k z sutkami zamiast oczu... ci to maja fajnie ... ;)

pozdr

buhahahaha

Napisano

zipo nigdy bym na to nie wpadl ze zrobilem ufo z sutkami na oczach :D

to mialy byc zwykle oczy!!

Napisano

witam, takie cos mi wyszlo przez przypadek, nawet fajnie wyglada :) taka troche chropowata ta kaustyka wyszla pod woda :|

Napisano

widze że na forum toczy sie biwa o górnika roku :D tak więc odkopuje

abstraction for satisfaction :]

Napisano

chveti - calkiem ciekawe ... w pierwszych 2 renderach nie podoba mi sie ujęcie ... kolejne są ciekawe ... moze pomarańcz jest troche wyblakły ... troche za wyblakły (moze to przez moj monitor)

ps. jest roznica w odkopywaniu miedzy pisaniem po roku "tnx" bez znacznego przesłania a odkopywaniem w celu umieszczenia pracy w wątku zbiorowym ;] takze to grabarstwem nazwac nie mozna ;]

Napisano

no no chveti, fajne te tesciki :D

dobry temat, szkoda ze go wczesniej nie widzialem, autor na poczatku napisal ze mozna tez wrzucac swoje wpadki, a tego jest czasami bardzo sporo :>

Napisano

Występuje z wnioskiem formalnym :D Może by tak zacząłc w tym wątku podwątek "Rekurencja"? Z tego całkiem ciekawe abstrakcje mogą wyniknąc... :-)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.