Napisano 10 Wrzesień 200519 l zdrowia, lasek, siły na bitwe to wszystko mam :D ale tylko jedna laske :D którą z tego miejsca poizdrawiam :* Dzięki chłopaki za wszystkie życzenia - nie spodziewałem się :P Ja jakoś ciagle zapominam zaglądać kto ma kiedy urodziny :P
Napisano 18 Wrzesień 200519 l No najlepszego dla blizniakow :D Shogun naj naj Ty stary byku jeden no :D
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Hehe dzięki wszystkim za zyczenia :] normalnie bardzo miłe zaskoczenie jeszcze raz wielkie dzieki ! :)
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Zapomniałem dodac tez swoje zyczenia dla Szoguna i juniora P.s Szogun dokładnie 10 lat starszy odemnie :)
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Ja równiez zycze chłopaką wszystkiego najlepszego i oczywiście wielkie dzięki za życzenia :* :p
Napisano 19 Wrzesień 200519 l Ja również zyczę Wam, bliźniaki masy radości z życia i grafiki. Już wiecie, że na waszą 18 zwalam się do was. Moze pozostali userzy też się zwalą, co? Przecież bliźniacza 18 zdarza się tylko raz w życiu. Dziękuję wszystkim za życzenia i pamięć. :)
Napisano 21 Wrzesień 200519 l bieglebowsky sie nie przyznaje ze dzis 25 mu staje ;] 100 laaaattt bigleb!!!!
Napisano 22 Wrzesień 200519 l hehehe, ode mnie równierz najszczersze zyczonka, wszystkiego najjj !!!!
Napisano 23 Wrzesień 200519 l Biglebowsky miał urodziny i nic nie mówił? no ładnie, to nie dostanie prezentu ;) Wszystkiego Najlepszego! (spóźnione ale szczere)
Napisano 2 Październik 200519 l yo kozioo witamy wśród "dorosłych" :D mistrz3d, Korbol, aspenboy również wszystkiego naj :)
Napisano 2 Październik 200519 l mistrz3d, Korbol, aspenboy, kozioo - najlepszego panowie :D. kozioo - stawiaj flaszki ;]
Napisano 2 Październik 200519 l najlepszego Kozioo, twoje zdrowie, chlup... dla reszty też po kielichu ;)
Napisano 2 Październik 200519 l I ja się dorzucę, - dużo szczęścia i słodyczy tego Kosmoski tobie życzy :D
Napisano 2 Październik 200519 l Dzięki za życzenia. Aż się staro poczułem :> Knysha - ktoś Cie musiał niezle wyrolowac - to jubilatowi się stawia flaszki, nie odwrotnie ;)
Napisano 2 Październik 200519 l wszystkiego najlepszego ziomki czego tam dusza zapragnie - a ty kozio dawaj na browara :]
Napisano 4 Październik 200519 l Szczupal, Jakub Krakowiak, gallanodel, Michas czego tylko dusza zapragnie zdrowia i takich tam jeszcze uciech życia ;)