Napisano 10 Grudzień 200618 l Witam!! Tomku spoznione ale szczere zyczenia!!(nie mialem dostepu do cywilizacji...) 100 lat duuuzo zlecen kupe kasy super renderow szybkiego mentala.....duzo bidetow do wymodelowania.... ;) :D :D wszystkiego naj :)
Napisano 11 Grudzień 200618 l o dziękuje, dziękuję :) nieloot007, tych bidetow to chyba sobie życzysz :D
Napisano 11 Grudzień 200618 l nieloot007, tych bidetow to chyba sobie życzysz :D ;) wszystkiego naj dzisiejszym solenizantom Indorek 100 lat :) kolegaalek 100 lat :)
Napisano 12 Grudzień 200618 l 100 lat maxa uzywania, renderingow az do rana, browca w nocy ciagle lania, balowania, malo spania, kompow tez upgradeowania!!! 100lec panowie!
Napisano 12 Grudzień 200618 l Dzieki wielkie panowie za zyczenia, nawzajem! ps. i przepraszam, ze ostatnio nic nie postuje, ale obiecuje sie poprawic:)
Napisano 12 Grudzień 200618 l zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia:) bo wszystko inne można sobie kupić :P
Napisano 13 Grudzień 200618 l ... bo wszystko inne można sobie kupić :P podoba mnie sie to! :D mozna prosic o ksero jak bede mial urodziny?? :D serdeczne zyczenia dla arraia, marc_in, zdrowia ludzie!
Napisano 14 Grudzień 200618 l SWRSC- zapomniałeś o mnie ale sie nie gniewam;p A tak ogólnie to wszytkiego wszytkim urodzonym 14.12:D:D
Napisano 14 Grudzień 200618 l dzięki za życzonka :) i oczywiście najlepszego reszcie solenizantów ! swoją drogą spro osób obchodzi urodziny Einstain, Papież, Budda, JasDa , Kostek, Polik, sartarius, Tomuś, egon14 i ja no sami wielcy tego świata :)) cheers póki jeszcze widze :D
Napisano 17 Grudzień 200618 l Tomek Kosiorek, t0m3k, Lucas, Drakula, Kronos Sto lat sto lat niech zyja zyja nam :D jeszcze raz jeszcze raz niech zyja zyja nam ;D
Napisano 18 Grudzień 200618 l najlepszego ;) ps. Tym z poprzednich dni, którym nie miałem okazji złożyć życzeń też :)
Napisano 18 Grudzień 200618 l Wszystkim wszystkiego najlepszego. Fikołkowi, trochę spóźnione, ale też :)
Napisano 18 Grudzień 200618 l dziekuje wszystkim nabijaczom za nibicie posta z zyczeniami :) Szczegolnie dziekuje knysiaczkowi za zboczonego sms'a :*:*:*:*:*******
Napisano 19 Grudzień 200618 l Kliment Tobie musze odspiewac :) sto lat sto lat niech zyje zyje nam sto lat sto lat niech zyje zyje nam jeszcze raz jeszcze raz niech zyje zyje nammmmmmmmmmmm nieeeeeeeech zyyyyyyyyyyyyyyyyyyje nammmmmmmmmmmmmm A kto ? :D Kliment !!!!! Stary wszystkiego dobrego, zdrowia szczescia , super kompa !!! :)
Napisano 19 Grudzień 200618 l kliment woroszyłow, thud - wszystkiego najlepszego, w szczegolnosci dla klimenta :D
Napisano 19 Grudzień 200618 l wszystkiego najlepszego Wojtek! żeby Ci sie nie palilo za duzo i zeby nie wieszalo sie za duzo (na kompie hahahahahahaha:) :D i wogole wogole ;]