Napisano 29 Marzec 200717 l asblaze&RA wszystkiego najlepszego panowie, sto lat :) pozdrawiam gorąco ;]
Napisano 29 Marzec 200717 l Hehe, dziękuję wszystkim. :) Co do "urodzinowej", to nie mam finansów, niestety. :(
Napisano 29 Marzec 200717 l RA - najlepszego! :) O urodzinowej możesz pomyśleć w sobotę :) asblaze - stoooo lat!
Napisano 29 Marzec 200717 l Ja też się dorzucę :D asblaze i RA wszystkiego najlepsiejszego!!! 100 lat!!!:)
Napisano 29 Marzec 200717 l życzę solenizantom przyjemnego modelowania i wielu zleceń :D a poza tym zdrówka i szczęścia w życiu prywatnym :) pozdro !
Napisano 1 Kwiecień 200717 l Ho ho, wszystkiego najlepszego ledyr. Życzenia również dla pozostałych solenizantów.
Napisano 2 Kwiecień 200717 l Podpisuję się pod życzeniami dla solenizantów dzisiejszych i tych z ostatnich dni. ;) Pozdro!
Napisano 3 Kwiecień 200717 l KAcperSpala, by ci się wiodło, byś na nic nie narzekał i byś dostawał wszystko co byś chciał:) ------------------------------------ http://www.procentciebie.pl/
Napisano 6 Kwiecień 200717 l giorgione, Tomasz Kucharz, sympathetic, Krzysiek, JohnZi, Matti - olaboga ilu solenizantow :D Wszystko naj naj wam zycze, szybkich kompow extra renderow i samych sukcesow !
Napisano 7 Kwiecień 200717 l dzieki w imieniu swoim i innych;P I calej reszcie takze zycze wysztkiego naj:*
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Ja rowniez dziekuje za zyczonka:) tym razem dziwnie w swieta sie trafilo:P giorgione, Tomasz Kucharz, sympathetic, Krzysiek, Matti- wasze zdrowie panowie:)
Napisano 7 Kwiecień 200717 l http://strony.aster.pl/zyczenia/wielkanocne.htm :D oraz wszystkiego jajecznego.
Napisano 13 Kwiecień 200717 l Kalais, Guardian, Lukasz_D, Murky, Innos znowu was pełno jednego dnia ;-))) wszystkiego najlepszego panowie!!!!!!
Napisano 14 Kwiecień 200717 l Wszystkiego najlepszego dla dziesiejszych birhsdejowiczów...oraz tych z wczoraj...i przed wczoraj ;]
Napisano 15 Kwiecień 200717 l W.I.K.I. 26, Pajonk, maciekG co najlepsze to niech sie wam tak stanie :-)
Napisano 20 Kwiecień 200717 l Leru wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!! co tylko zechcesz ;-))) ps. to gdzie się dziś baiwsz?