Napisano 8 Maj 200717 l w kolejności odwrotnej Mrkrzysiek Valery Chveti Tomuś Thud Sanderalek AG Klicek Tłiti Nielot Knysia Tadzio Jaras Swrsc Piotrek Lis Kuciel Rafaello Miriam Krzyhhh Etyr11 jeszcze raz dziekuję - z tymi którymi jeszcze nie widziałem sie w realu obiecuje, że niedługo napewno sie spotkamy - Wrocek ruszy w turnee po Polsce
Napisano 18 Maj 200717 l ou, ou :) najlepszego panowie. i ci których pominąłem wcześniej jak i dzisiejsi :) najlepszego! :)
Napisano 18 Maj 200717 l dzisiejsi jak i wczorajsi(spoznione) solenizanci/tki 100 lat wszystkiego naj :)
Napisano 20 Maj 200717 l no no dzisiaj przyszla kolej na naszego nurbsmaster'a! Wszystkiego naj naj naj Panie Bzyku! Obys nam nurbmasterowal i przez nastepne 100 lat ;)
Napisano 20 Maj 200717 l Bzyku i greg_jg Wszystkiego najlepszego 100LAT :) Greg mieszkasz w JG a my jeszcze razem nigdy piwka nie piliśmy :p
Napisano 20 Maj 200717 l dzieki panowie :) zobaczcie jaki ja stary jeszcze troszke i laseczka bedzie ;)
Napisano 20 Maj 200717 l Dzięki za życzenia, które oczywiście składam pozostałym solenizantom. :) hcpiter3d : to dlatego, że jestem abstynentem :) Pozdrawiam.