Pionier Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Witam Z racji tego że sikham ma dziś urodziny, i coś się zrypało bo na dole forum wyświetla się text: \"Nikt dzisiaj nie obchodzi urodzin\" (?) ....życze wszystkie najlepszego, dużo dobrych modeli, panienek itp itd ;) 100 lat mistrzu ;) Pozdrawiam Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szczęscia, samych gładkich powierzchni, ślicznych panien i litrow picia (oczywiście bez % ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 witam odemnie tez wszystkiego najlepszego aby cie zwisy kompa z daleka mijaly:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Najbardziej podoba mi sie ladnie nazwany watek;) Sikham: Gruss Gott, Keine Grenze! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Wszystkiego dobrego! itp... A przedewszytkim idealnych modeli, pięknych panienek i wiele pomysłów na nowe pracki... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Wszystkiego najlepszego, gładkich panienek, szybkich modeli i zgrabnych samochodów... a może coś porąbałem ;) cheers [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 3 Maj 2004 Autor Share Napisano 3 Maj 2004 ( Chodzi o to żeby nie zakładać za każdym razem topicu że ktoś ma urodziny tylko walić w tym topicu z tym :) ... ja mam 4 sierpnia....18 urodziny :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 dzięki chłopaki naprwde :) tak dla formalności mam dziś 19 urodzinki :) (stara dupa ze mnie ;)) ps. Loozack to zależy gdzie są gładkie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Wszystkiego naj naj naj naj :) no aby twoje prace dorownywaly poziomowi profesjonalistow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Naj naj ..... najbardziej wypasionego komputerka pod słońcem (żeby render się nie ślimaczył) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Wszystkiego najleprzego i niech ci niewyskakuje \"Aplication error\" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Hmmm...dziwny temat, ale i ja \"....życze wszystkie najlepszego, dużo dobrych modeli, panienek itp itd 100 lat mistrzu\" *Przy okazji...ja mam już za miesiąc 18...:P ( a dokladnie 8 czerwca..) może jakiś prezencik...:D...do mikolaja już napisałem, aby przysłał mi stację roboczą...ale może da się to załatwić wcześniej...:P:D:D *Żart Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 No no, ja też się dołączam do życzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 wszystkeigo naj , naj naprzykład -naj-lepszego kompa , -naj-lepszej karty graficznej , -naj-lepszych panieniek , -naj-więcej kasy , -naj-lepszych renderków.....:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 wszystkiego najlepszego ,fajnej babki, fajnej fury, i wogule.... niech nam zyje sto lat.........!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 jeszcze raz dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 100 lat jeszcze raz Sikham! Przepraszam ,ze skrypt nawalil ,ale nie dawalo mi to spokoju i znalazlem blad w kodzie forum. Hurraa!! Juz dziala ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 dzieki Adek to dobrze że już znalazłeś tego buga :) może za rok sie niepopsuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 bedzie dobrze juz! a wszystkiemu winna jedna niewinna spacja w kodzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 Lepiej pozno niz wcale... Wszystkiego naj naj Uncle :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 7 Maj 2004 Autor Share Napisano 7 Maj 2004 jak Pablo, zdrówka itp 100latek i więcej prac typu u-boot:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 Sikham ty to masz szczęście, jak tak dalej pójdzie to będą ci życzyć wszystkiego dobrego do nastęnego roku, a potem na nowo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 To ja moze z gory za caly rok wszystkim skladam najlepsze zyczenia! Nie dziekujcie, bo zapchacie forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 ja sie podczepiam pod ciebie heh...chcial nie chcial i tak sie zapcha...albo sie beda podlaczac albo dziekowac ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Mam nadzieję że forum dobrze wyświetla solenizantów :D A więc... Wszystkiego najlepszego Bzyku!!! :D Świetnych modeli, pięknych panien, dużo kasy i wszystkiego czego w życiu dusza zapragnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 nabijam post... zapycham forum... dorzucam sie do zyczen :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 u ja tez wszystkiego naj......ten tego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 dzięki lol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 naj naj i wbudowanego mentala w rhino ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 a ja ci Bzyku życzę, żeby ci zawsze fillety dobrze wychodziły, żebyś miał gładziutkie powierzchnie (tak gładkie, że aż Surface Analyzer zacznie świecić ;)), żebyś nigdy nie musiał modelować jakichś elementów po kilka razy, żeby eksport do Maxa ci dobrze wychodził i żebyś robił takie rendery, że się ludzie zaczną zastanawiać \"po co on te zdjęcia tu zamieszcza\" :D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Wszystkiego najlepszego Bzyku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 no prosze jak ladnie. wczoraj bzyku dzisiaj batou. sto lat panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 dzieki jeszcze raz .... Batou wszystkiego naj, zdania maturki i dostania sie na wybrane studia i pieknych realistycznych prac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 Gimme a B... gimme an A... gimme a T... gimme an O... gimme an U... BATOU!!!! UUUUuUUuuuUUuuu! *machanie pomponami* ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 To ja też się dołącze:) Wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 hehe, to ja tez ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 UUUUuUUuuuUUuuu! UUUUuUUuuuUUuuu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 Jak miło :) Dzięki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 UUUUuUUuuuUUuuu! UUUUuUUuuuUUuuu! (musze pożyczyć od siostry pompony) :D:D WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 And \"B\" Tutitu tututu tu tu tu.. And \"A\" Tutitu tututu tu tu tu.. And \"T\" Tutitu tututu tu tu tu.. And \"O\" Tutitu tututu tu tu tu.. And \"U\" Tutitu tututu tu tu tu.. And B, and A, and T, and O, and U OOOOOOO!!! B-A-T-O-U!! Tutitu tututu tu tu tu.. Tutitu tututu tu tu tu.. Tutitu tututu tu tu tu.. Tutitu tututu tu tu tu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Maj 2004 Autor Share Napisano 21 Maj 2004 Sorka za spoznienie, Bzyq 100latek :) Batou, 1001ltaek + wiecej prac takich jak Mustang :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 Bzyku & Batou - wszystkiego naj- naj- naj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 bzyq i batou HAPPY BIRTHDAY!!!!!!! żeby wam się inspiracje nie kończyły...kompy nie wieszały....Happy birthday again! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 wszego NAJ lepszego... żeby bylo tak, jak ma być, zeby bylo lepiej, bo jest fatalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 No no chyba czas na empika :P Happy urodziny Dla ciebie......and many wiecej takich postów :P Zycze ci zebys moze skaczyl jakas pracke i wiele wiele innych sukcesow w CG..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 eh zazdroszcze. ja w wieku 14 lat mialem tylko c64 z magnetofonem i zero softu. sto lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 A to Ci dopiero historia! - Kinia (20) :) Gimme a K... gimme an I... no dobra.. ;) STO LAT Kiniu! Udanych rysunkow, zaczarowanych olowkow i radosci z malowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzak Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 napisał Pionier ( Chodzi o to żeby nie zakładać za każdym razem topicu że ktoś ma urodziny tylko walić w tym topicu z tym :) ... ja mam 4 sierpnia....18 urodziny :) ) HAHAHA ja mam 4 sierpnia 24 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 dzieki chlopaki a jakas pracke skoncze jak zainasaluje a raceej zalatwie se nowego maxa bo starego zgubilem a mi siadl jeszcze raz dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi