Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Z racji tego że sikham ma dziś urodziny, i coś się zrypało bo na dole forum wyświetla się text:

\"Nikt dzisiaj nie obchodzi urodzin\"

(?)

....życze wszystkie najlepszego, dużo dobrych modeli, panienek itp itd ;) 100 lat mistrzu ;)

Pozdrawiam

Pionier

• Odpowiedzi 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szczęscia, samych gładkich powierzchni, ślicznych panien i litrow picia (oczywiście bez % ;) )

Napisano

Wszystkiego dobrego! itp... A przedewszytkim idealnych modeli, pięknych panienek i wiele pomysłów na nowe pracki...

Pozdro

Napisano

( Chodzi o to żeby nie zakładać za każdym razem topicu że ktoś ma urodziny tylko walić w tym topicu z tym :) ... ja mam 4 sierpnia....18 urodziny :) )

Napisano

dzięki chłopaki naprwde :)

tak dla formalności mam dziś 19 urodzinki :) (stara dupa ze mnie ;))

ps. Loozack to zależy gdzie są gładkie ;)

Napisano

Hmmm...dziwny temat, ale i ja \"....życze wszystkie najlepszego, dużo dobrych modeli, panienek itp itd 100 lat mistrzu\"

*Przy okazji...ja mam już za miesiąc 18...:P ( a dokladnie 8 czerwca..) może jakiś prezencik...:D...do mikolaja już napisałem, aby przysłał mi stację roboczą...ale może da się to załatwić wcześniej...:P:D:D

*Żart

Pozdr

Napisano

wszystkeigo naj , naj naprzykład -naj-lepszego kompa , -naj-lepszej karty graficznej , -naj-lepszych panieniek , -naj-więcej kasy , -naj-lepszych renderków.....:D

Napisano

100 lat jeszcze raz Sikham!

Przepraszam ,ze skrypt nawalil ,ale nie dawalo mi to spokoju i znalazlem blad w kodzie forum. Hurraa!! Juz dziala ...

Napisano

Sikham ty to masz szczęście, jak tak dalej pójdzie to będą ci życzyć wszystkiego dobrego do nastęnego roku, a potem na nowo :)

Napisano

Mam nadzieję że forum dobrze wyświetla solenizantów :D

A więc...

Wszystkiego najlepszego Bzyku!!! :D

Świetnych modeli, pięknych panien, dużo kasy i wszystkiego czego w życiu dusza zapragnie!!!

Napisano

a ja ci Bzyku życzę, żeby ci zawsze fillety dobrze wychodziły, żebyś miał gładziutkie powierzchnie (tak gładkie, że aż Surface Analyzer zacznie świecić ;)), żebyś nigdy nie musiał modelować jakichś elementów po kilka razy, żeby eksport do Maxa ci dobrze wychodził i żebyś robił takie rendery, że się ludzie zaczną zastanawiać \"po co on te zdjęcia tu zamieszcza\" :D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !

Napisano

dzieki jeszcze raz ....

Batou wszystkiego naj, zdania maturki i dostania sie na wybrane studia i pieknych realistycznych prac...

Napisano

Gimme a B... gimme an A... gimme a T... gimme an O... gimme an U... BATOU!!!! UUUUuUUuuuUUuuu! *machanie pomponami*

;)

Napisano

And \"B\"

Tutitu tututu tu tu tu..

And \"A\"

Tutitu tututu tu tu tu..

And \"T\"

Tutitu tututu tu tu tu..

And \"O\"

Tutitu tututu tu tu tu..

And \"U\"

Tutitu tututu tu tu tu..

And B, and A, and T, and O, and U

OOOOOOO!!!

B-A-T-O-U!!

Tutitu tututu tu tu tu..

Tutitu tututu tu tu tu..

Tutitu tututu tu tu tu..

Tutitu tututu tu tu tu..

Napisano

No no chyba czas na empika :P

Happy urodziny Dla ciebie......and many wiecej takich postów :P

Zycze ci zebys moze skaczyl jakas pracke i wiele wiele innych sukcesow w CG.....

Napisano

A to Ci dopiero historia! - Kinia (20) :)

balony.gif

Gimme a K... gimme an I... no dobra.. ;) STO LAT Kiniu! Udanych rysunkow, zaczarowanych olowkow i radosci z malowania :)

Napisano
napisał Pionier

( Chodzi o to żeby nie zakładać za każdym razem topicu że ktoś ma urodziny tylko walić w tym topicu z tym :) ... ja mam 4 sierpnia....18 urodziny :) )

HAHAHA ja mam 4 sierpnia 24 ;)

Napisano

dzieki chlopaki

a jakas pracke skoncze jak zainasaluje a raceej zalatwie se nowego maxa bo starego zgubilem a mi siadl

jeszcze raz dzieki