Lucas Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 No to zaczynam kolejny off-home\'owy projekt:). Tym razem Beetle ale uwaga, stary Beetle czyli poczciwy Garbusik:D. Ogólnie będzie to zwyczajny Garbus, lecz może jak skończę, zrobię mu jakiś old-school\'owy tuning:). Zacząłem już robić maskę, w poniedziałek zrobię trochę więcej i coś tu wrzucę:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 Gdybyś tak zrobił edycje i referke jeszcze dał.... Powodzenia & Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 Naprawdę bardzo dobry model. :-) Ile czasu go robiłeś? Tylko w kilku miejscach się gnie i ten garb na dachu za szybko się kończy. Jesteś na dobrej drodze, tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 Dlaczego ja nic nie widzę ?? Albo Pussik, obi sobie jeje...:P:D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 Witam , rowniez nic nie widze dawaj obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 8 Maj 2004 Autor Share Napisano 8 Maj 2004 Ale wy nie kumaci jesteście.... zacząłem go robić ale jeszcze nawet tego nie wyrenderowałem:). Ponieważ robię to nie w domu to update\'y będą tylko kilka dni w tygodniu. A referkę prosze bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 łał , szkoda że to nie render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Lucas moze najpierw bys samolocik skonczyl zanim zaczal robic samochodzik?:) swoja droga to znajac Twoje umiejtnosci to samochodzik bedzie b.dobry ! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 9 Maj 2004 Autor Share Napisano 9 Maj 2004 Eh, no ludzie... czytajcie dokładniej:D. B-25H robię u siebie w domu, a Garbusa robię w Pałacu Młodzieży na zajęciach grafiki. Jako, że jestem tam asystentem, to po prostu muszę się czymś zająć i przy okazji korzystam z udotępnionego sprzętu:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 10 Maj 2004 Autor Share Napisano 10 Maj 2004 No to jedziemy, pierwszy render po ok 2 godzinach pracy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Fajne ale popracuj nad swiatlami i w polowie maski na tym garbie tez jest troche krzywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 calkiem calkiem jak na wstepny render, tylko polaczenie blotnikow z maska jakiesik dziwaczne - raz jakby sie nakladaly, obok szpara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 no malo troche malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 hmmm - coś mi tu nie pasuje - ale mam nadzieje ze to dopiero początek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 11 Maj 2004 Autor Share Napisano 11 Maj 2004 Trzeba niektóre kawałki trochę wyrównać a dziwnie wygląda pewnie dlatgo, że nie ma zderzaka i ten przód wydaje się taki obniżony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 Krzywo. :-I Zwłaszcza okolice oczodołów świateł. :) Jak dotąd tylko dwie godzinki, wiec pracuj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 Update: w kilku miejscach nadal jest chyba krzywo ale zdaję sobie z tego sprawę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Oprócz zdawania sobei sprawy trzeba też coś z tym zrobić:) Okolice świateł paskudne, a bok wydaje się nieco zbyt płaski jak na moje oko. Za przednim nadkolem chba jakieś wgłębienie się zrobiło. Ogólnie model nie sprawia takiego \"pękatego\' wrażenia jak prawdziwy garbusek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDolF Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Popracuj nad tymi przeswitami w karosrii i naprawde zrub cos z tymi miejscami na lefrektory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 Tymi światłami to się tak nie przejmuję, bo i tak wejdzie tam dosyć spory reflektor, który zakryje to trochę, zresztą popatrzcie na referkę ^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 A tak btw to nie ma ktoś dobrych, dużych i dokładnych blueprintów Garbusa? Ja w necie znalazłem tylko te na www.onnovanbraam.com i niedość, że są małe to jeszcze trzeba je było rozmiarami dopasować i pewnie przez to model będzie trochę niedokładny :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_e_t_e_r Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 zobacz na suurland.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Jak narazie to średnio ci to idzie bo jest dużo krzywych rzeczy :( Czekam na więcej bo to jest cooltowe auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 Update, prostowanie nadal w toku.... oj ciężko z tym modelem, ale przynajmniej jest jakieś wyzwanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 narazie jest fajnie ale: swiatla sa do du** (krzywe...) i jakos drzwi sa jakies dziwne ale ogolnie fajne narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 No to ja nie wiem co z tymi światłami zrobić :(, mógłby mi ktoś pokazać jak powinienem je naprostować ( w sensie - gdzie one są krzywe)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 wedlug mnie swiatla sa tylko na dole nie rowne (zle) gora jest cacy!!!! narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 20 Maj 2004 Autor Share Napisano 20 Maj 2004 Kolejny update + ciągłe poprawki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 20 Maj 2004 Autor Share Napisano 20 Maj 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 za maly \"garb\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 Dobny update, może jeszcze wrzucę coś więcej dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 Jeszcze jedno ujęcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 krzywy:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 Update, przyznam, że ten samochód okazał się dla mnie wyjątkowo trudny.... wyzwanie :). Wytykajcie kolejne błędy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 A tu jeszcze z lakierem tak dla zabawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 ladnie:D:D ale dach taki troche plaski i troche krzywo jest:):) pracuj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 POdoba mi się lakier:D MOdeling jeszcz mógłbyś poprawić... Ale idziesz w dobrym kierunku. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 nareszcie cos sie ruszylo :) myslalem ze dziadek beatle\'a polegl :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Nie poległ:) ale od razu uprzedzam, że podczas wakacji niestety nie będę nad nim pracował i dopiero we wrześniu wznowię pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Update: zacząłem robić tylnie nadkole. Mało czasu dziś miałem, więc jest jeszcze trochę krzywe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 8 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2004 No to update, zrobić jeszcze tylko spód z tyłu, parę detali, tochę miejscami wyklepać i karoserię będę miał skończoną :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 hehe ... juz widze ze w niektorych miejscach przyklepales :) bardzo ladnie sie robi ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2004 Ostatni update w tym roku szkolnym, następny będzie najwcześniej dopiero we wrześniu bo wątpię, żebym miał do tego czasu lepszy sprzęt w domu i mógł wreszcie chociaż 3dsmax 5 zaistalować :/ . Póki co, karoseria jest praktycznie skończona :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2004 2# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2004 3# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 troszke mi sie nie podoba dach tego samochodu ale ogolnie rzecz biorac narazie ladnie to wszystko wyglada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 Nieźle wygląda ten Garus ale jest jeszcze troche błędów do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 14 Październik 2004 Autor Share Napisano 14 Październik 2004 Przebudzenie po śnie letnim :]. Więc jedziemy dalej, mój Garbusik ma już szyby i zaczątki kół, następnym etapem będzie chyba ostateczne wyeliminowanie drobnych błędów, spróbuję też zrobić coś z przerwami między elementami blachy, najwyraźniej dam po prstu mały extrude krawędzi do środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi