mafida Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Dobra,dobra wstyd mi się zrobiło i wróciłem do greka:) Poprawiłem wczoraj dłonie i stopy bo były totalne głuty,jakoś przedtem tego nie zauważyłem... Przedramie zepsułem,przy okazji:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 palce u nóg. Ta stopa. Taka jakaś - dziwna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliterin Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 palce u nóg. Ta stopa. Taka jakaś - dziwna? Po prostu krzywe palce od butów wiesz caligula :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2010 Czemu na dłoni od dołu masz takie ostre wzniesienia i proste jakbyś Clay'em robił (na palcach) ;] Ale całkiem fajny ten Gregus Mazi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 stopa wydaje sie byc za krotka, zbyt zbita ten grek stojac by sie przewrocil:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 Mafida zamawiam więcej ujęć w highres jak skończysz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 Hej:) Tweester-Paluchy tak jak Sliterin napisał,powyginane od butów.Model takie miał a nawet bardziej pogiete.Zostawiłem lekko rozstawione do dalszych celów....Napewno duży paluch by trzeba jeszcze trochę poprawić. Vega-pewnie dlatego że coś tam clayem robiłem;) plasti-to się chyba nazywa wysokie podbicie,niektórzy mają tak sklepione stopy.Rozmiar pasuje,zmierzyłem i mieści się w normie.Może powieksze troche jak Ci przeszkadzają:) lucek-napewno będziesz chciał highres ujęcia stóp.Pamiętam że coś tam było kiedyś z Tobą,fetyszami i stopami;) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 great.. want MOOORE.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 takie jakies pogniecone kluchy :/ A wogole to czemu to nie jest rzymianka vs greczynka ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 Morte: ehh .. w sieci jest jest multum jpg-ow kobitek, sciagaj i se ogladaj w nocy, a nie zawracasz tutaj glowe.. i napisz cos bardziej konstruktywnego niz "pogniecione kluchy", mi tam modelik mafidy sie podoba, jak sam zauwazyl przedramie trzeba poprawic(mi sie wydaje ze miesien ramienno promieniowy troche sie rozjechal).. ale ogolnie to poziom very high.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 Morte: ehh .. w sieci jest jest multum jpg-ow kobitek, sciagaj i se ogladaj w nocy, a nie zawracasz tutaj glowe.. i napisz cos bardziej konstruktywnego niz "pogniecione kluchy", mi tam modelik mafidy sie podoba, jak sam zauwazyl przedramie trzeba poprawic(mi sie wydaje ze miesien ramienno promieniowy troche sie rozjechal).. ale ogolnie to poziom very high.. Wyluzuj...Morte zwykle nie ma problemu z konstruktywną treścią...życie jest za krótkie by się tak spinać. Mafida, modelik fajny ale biorąc pod uwagę twoje pracki...nie jestem zaskoczony :D Vega też fajnie. Naprawdę niezły poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 Mafida nie chcę żebyś sobie o mnie coś złego pomyślał ale teraz najbardzie obchodzą mnie obnażone torsy i obręcze barkowe:) Stopami też nie pogardzę zawsze to miła odmiana:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 tr3buh - mialem nadzieje na jakas kontre mafidy, a tu pupa. Mialem nadzieje ze mafida odczyta ironie:P Kluchy sa na torsie (boki powyzej biodra i brzuch, plecki) i to fakt z ktorego stary mafida napewno zdaje sobie sprawe, bo to fachura jest. Jakbym tego nie wiedzial to bym nie walnal takiego tekstu;) Ale zeby nie bylo czas na 'konstruktywna' krytyke: tak jak powiedzialem, nie podoba mi sie praktycznie caly tors z pominieciem klatki piersiowej, wyglada tak jakbys troche nie mogl sie zdecydowac czy walnac go raczej mocno umiesnionego czy bardziej realistycznie z odrobina tluszczyku i wyszlo troche nie wiadomo co w pol drogi. Wogole to miast szesciopaka, chcialem zauwazyc wyszed 10-cio pak. Tam no maksymalnie 8 tych 'przegrudek' powinno byc. Bardzo dziwnie wyglada rowniesz triceps i naramienny zbyt wyraznie odcina sie od piersiowego wiekszego. tak wyrazna linia wystepuje tylko u kompletnych pakerow, co raczy zauwazyc gomez w moich modelach. przedramie od strony lokcia tez wyglada troche dziwnie, generalnie rzecz borac u normalnego faceta tam da sie zauwazyc jedna linie rysowana przez kosc lokciowa. Bardzo podobaja mi sie stopy i dlonie, widac ze sporo uwagi do nich przykules. Twarz bez rewelacji, ale zla nie jest. ot taki pan, chyba o to chodzilo. Tyle odemnie wracam do moich jpg-owych dziewczyn ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 mafida- popraw triceps :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 7 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2010 @Morte: Zawsze można kiedyś tam zrobić dziewczynę i ubrać ją w zbroję to nie problem :) Tylko, że zrobić dziewczynę jest trudniej i mi by zajęło to dłużej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 8 Sierpień 2010 Share Napisano 8 Sierpień 2010 Hej:) Dzięki za komenty:) Będę jeszcze poprawiał od pasa do szyi i ręce od nadgarstków w górę.Jak napisałem narazie poprawiłem dłonie i stopy. Morte masz rację z tym niezdecydowaniem.Najpierw robiłem standardowego pakera z odrobiną tłuszczyku,potem stwierdziłem że jednak pójdę w Brada Pitta.Na Brada był za bardzo nabity,zacząłem odchudzać i tak zawisł pomiędzy:) Kluchy są bo to tylko standardem pomazane,trzeba by go wyślizgać bardziej. Robiłem dzisiaj głowę a'la Bradu Pittu ale narazie wyszedł mi jego starszy brat i to ciężko opuchnięty po przepiciu:D.Chyba będe się musiał cofnąć z główką i zacząć od nowa... Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Pobawiłem sie główką,jeszcze nie jest idealnie ale chyba trochę lepiej.Się zajmę tułowiem teraz. Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Miazga!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 1 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Co to za jeden? Miał być achilles, a nie wiadomo co wyszło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 dzizas, chciałbym tak buty wiązać jak Ty modelujesz, to bym uznał ze sie czegos w zyciu nauczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 dużo w tym pitta jest jednak :) prawie od miesiaca nic sie nie działo i tu nagle ... ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 o jaki fajny matcap, podzielisz sie? Modelik tez ostry, przynac musze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 mafida... jak ty to robisz co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Łał, fenomenalne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 haha brad pitt jak w morde strzelil:D super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy_a Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Hehe a dopiero co Brad się odmłodził... :P Imo poliki za mocno cofnięte i oczy zbyt workowate (sam wiesz, jak powtarzanie tych samych linii działa na odbiór bryły) ale tak poza tym... awesome – keep up the good work :) (a i włosy jak fajnie potraktowane :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 perfekcyjna ta głowa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateogala Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 ta głowa to jak Brad Pitt z Troi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Dzięki za komenty,dobrze że chociaż troche podobny:) Morte -matcap to RS_SkinBase,pewnie masz... Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Nie chce mi sie silic na oryginalnosc - rewelacyjna robota. Nawet jakbym bardzo chcial to bym nie umial sie przyczepic do tej glowki. Chetnie bym ja wydrukowal i postawil na biurku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 PANOWIE!!!!!! i co dalej, jedziecie z koksem!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi