Napisano 30 Maj 201014 l "Świat po końcu świata" - czyli wszystko co post apokaliptyczne, nie tylko związane z gra. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 6.06.2010 godz. 23:59. SONDA: od 7.06 do 9.06 (3 dni)
Napisano 30 Maj 201014 l Żeby nie było, że nie pytałem: wolno używać tekstur ? Pytam bo chcę coś zmalować na ten TSP.
Napisano 30 Maj 201014 l Gra wszechczasów?! Jako temat TSP?! Nie mógłbym tego nie namalowac! :) Super temat. No to może ja przełamię lody
Napisano 30 Maj 201014 l Idealny timing z tematem, akurat kiedy mi się skończyły wczoraj zaliczenia. Intek już sie pali do roboty L-:
Napisano 30 Maj 201014 l no omen..zarządziłeś z tematem.... ode mnie na razie taki szkic...trochę chyba zbyt kolorowe na post-apo :] nie czuć dramatyzmu.. mam nadzieję, że coś jeszcze mi się uda namazać jednego...gdyby nie ten tygodniowy speed to już bym całkiem zapomniał jak się maluje...
Napisano 30 Maj 201014 l no spoko temat - hhh to ja otwieram piwo i sie chyba za tablet zlapie, chyba ze mnie na granie zalapie w miedzy czasie :) ps. jak milo ze mozna tekstur uzywac ;p
Napisano 30 Maj 201014 l Fajny temat.U mnie cos w stylu "The Road".A w te gre to chyba kiedys gralem fajny nastroj. pzdr. Kuba ps.Heh wlasnie zauwazylem ze wszyscy jak narazie kompozycja sztafazowa:)
Napisano 31 Maj 201014 l Pogralem, pospeedowalem, piwo wypilem (w ilosci: sztuk dwie), mozna isc spac. btw. polecam Project Reality :D:D:D:D:D:D ps: tak sa tu tekstury, tak az dwie, tak wiem - wolno xD pss: konkurencja widze ostra .
Napisano 31 Maj 201014 l Let's go horses on the beton:) Wrzucam tego speed'a hmm... niezły crap ale jakoś trzeba zacząć.
Napisano 31 Maj 201014 l Siema! Chwilkę przegiołem 1,5h, ale wystawiam (ze 15 min) najwyżej mnie out...
Napisano 31 Maj 201014 l Hahaha, poprosze krzynke tej nowej coli, a swieci sie po niej w ciemnosci? zoaszczedze tym na pradzie rysujac w nocy ;]
Napisano 31 Maj 201014 l Scatmax - fajny gescik icecold - fajnie wyszlo, tego typa blizej nas trzeba bylo troche wiekszego zrobic emmilius - pojechales z cycami i ogolnie proporcjami ode mnie wypocina:
Napisano 31 Maj 201014 l oj bardzo podszedł, jako że na poprzedni chciałem coś namazać a nie znalazłem czasu to teraz wrzucam krwawą masakrę w klimatach fallouta :)
Napisano 31 Maj 201014 l No to i ja swoje, taki post-apo industrial nieco, mogłem dodać nieco więcej szczegółów ale chyba bym zamęczył. Mam nadzieje ze się spodoba.
Napisano 31 Maj 201014 l do sondy proszę wziąć obrazek, który jest kilka stron później.. Edytowane 4 Czerwiec 201014 l przez Myszolinda
Napisano 31 Maj 201014 l Babeczka przy ognisku.... popierniczyło mi się i kostium zamiast niebieski jest żółty! Całość bez refek, więc pewnie jutro się okaże, że to pokraka straszna :)
Napisano 31 Maj 201014 l Jakkas o ile sama koncepcja fajna, to poza tej babki totalnie chybiona, jaka staka nienaturalna i dziwna. Odcial bym jej gorna czesc i zrobil cos bardziej dynamicznego.
Napisano 31 Maj 201014 l Się grało w F2, się grało. Pamietam ile fun-u miałem przechodząc dwujeczkę na specjalizacji walki wręcz =].
Napisano 31 Maj 201014 l A ja ile fun-u miałem przechodząc debilem o inteligencji 3 :D Kupa śmiechu w dialogach się kryje ;]
Napisano 31 Maj 201014 l JakkaS bardzo fajnie w tle sie tam dzieje, laseczka moze i ma dziwna poze, ale mi sie tam podoba zarzucam drugim
Napisano 31 Maj 201014 l Fajne rzeczy dajecie!Tak dalej. Tak mi sie podoba ten temat ze jeszcze jeden ode mnie z cyklu "Post Redneck Apocalypse";). pzdr. Kuba
Napisano 31 Maj 201014 l A babeczka to tak na szybko i bez zastanowienia. Poza tym prac tyle fajnych że i tak na żaden głos nie liczyłem. Ot coś na odchamienie sobie popełniłem. Spać nie mogę, więc wrzucam jeszcze jeden rysunek. Niecałe 10 min ponad czas....
Napisano 1 Czerwiec 201014 l Autor Łomatko panowie jakie bomby odpalacie to az szkoda gadac O_o Scatmax - uwielbiam ten twoj czysty styl. Po prostu cukierek Jakkas - jak na razie masz moj glos ta ostatnia praca. Ale to dopiero dzien drugi z siedmiu wiec nie moge obiecac :P Lander cos kiedys wspominal ze sonda ma ograniczona ilosc pol - chyba trzeba bedzie nad tym popracowac przy tej edycji ;]
Napisano 1 Czerwiec 201014 l iii ja i jeszcze jeden i jeszcze raz! drugi idzie pod glosowanie. Edytowane 5 Czerwiec 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 1 Czerwiec 201014 l Kurde chyba dzisiaj pod wieczór coś nowwego strzele bo aż żal tylko jeden wrzucać. Pozatym jaki jest limit czasowy dokładnie?
Napisano 1 Czerwiec 201014 l Cześć, pierwszy post na forum i pierwszy speedpainting w życiu:) Uploaded with ImageShack.us
Napisano 1 Czerwiec 201014 l Jakkas- Tym razem klade sie pokornie, bom nie godzien wiazac ci sandałów. Poki co masz moj glos.
Napisano 1 Czerwiec 201014 l a mi sie strasznie podoba praca Leszka Leni - ta druga :) super klimat no i commander_bartnik odwalił też niezłe enviro ;D i raagnar. oj ciężko bedzie z głosowaniem cięzkooo ;)
Napisano 1 Czerwiec 201014 l Dzięki wszystkim za dobre słowo.... Dzięki Marku, wytrzymaj w tym stanie do jutra. 24 godziny mi wystarczą, jutro możesz już glosować na kogoś innego. Mnie ta doba wystarczy :)
Napisano 1 Czerwiec 201014 l ja narazie sie nie bawie :) ide pograc w stalkera... moze pozniej wystawie jakas prace tematycznie zwiazana...a pod glos wystawiam ta druga
Napisano 1 Czerwiec 201014 l tyle dobrych prac już dawno nie widziałem w jednym tsp na raz... dorzucam speed od siebie, może nie od razu widać, że post apokaliptyczne... ale jednak ;]
Napisano 1 Czerwiec 201014 l Nie no chłopaki, motywujecie. Masa świetnych prac. Jutro do was dołączę :)
Napisano 1 Czerwiec 201014 l ode mnie też jeszcze jedna...chociaż po tych wsyzstkich jakkasach, barnikach, leszkach i innych to trochę głupio wrzucać :)
Napisano 1 Czerwiec 201014 l Omen, jeszcze Ty coś wrzuć to już całkiem będzie problem z wyborem zwycięskiej pracy.:p Może jutro sam ośmielę się coś zdziałać ;)