Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

tsp91.jpg

"Świat po końcu świata" - czyli wszystko co post apokaliptyczne, nie tylko związane z gra.

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 6.06.2010 godz. 23:59.

SONDA: od 7.06 do 9.06 (3 dni)

• Odpowiedzi 124
  • Wyświetleń 19,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Żeby nie było, że nie pytałem: wolno używać tekstur ?

Pytam bo chcę coś zmalować na ten TSP.

Napisano

no omen..zarządziłeś z tematem....

ode mnie na razie taki szkic...trochę chyba zbyt kolorowe na post-apo :] nie czuć dramatyzmu..

mam nadzieję, że coś jeszcze mi się uda namazać jednego...gdyby nie ten tygodniowy speed to już bym całkiem zapomniał jak się maluje...

fallcopym.jpg

Napisano

no spoko temat - hhh to ja otwieram piwo i sie chyba za tablet zlapie, chyba ze mnie na granie zalapie w miedzy czasie :)

ps. jak milo ze mozna tekstur uzywac ;p

Napisano

Fajny temat.U mnie cos w stylu "The Road".A w te gre to chyba kiedys gralem fajny nastroj.

apokal.png

pzdr.

Kuba

ps.Heh wlasnie zauwazylem ze wszyscy jak narazie kompozycja sztafazowa:)

Napisano

Pogralem, pospeedowalem, piwo wypilem (w ilosci: sztuk dwie), mozna isc spac.

btw. polecam Project Reality :D:D:D:D:D:D

maxspeed.jpg

ps: tak sa tu tekstury, tak az dwie, tak wiem - wolno xD

pss: konkurencja widze ostra

.

Napisano

Let's go horses on the beton:) Wrzucam tego speed'a hmm... niezły crap ale jakoś trzeba zacząć. spooktown.jpg

Napisano

Hahaha, poprosze krzynke tej nowej coli, a swieci sie po niej w ciemnosci? zoaszczedze tym na pradzie rysujac w nocy ;]

Napisano

Scatmax - fajny gescik

icecold - fajnie wyszlo, tego typa blizej nas trzeba bylo troche wiekszego zrobic

emmilius - pojechales z cycami i ogolnie proporcjami

ode mnie wypocina:

f_k9h5f4wq62sm_4964834.jpg

Napisano

attachment.php?attachmentid=72300&d=1275315740

oj bardzo podszedł, jako że na poprzedni chciałem coś namazać a nie znalazłem czasu to teraz wrzucam krwawą masakrę w klimatach fallouta :)

Napisano

postapo.jpg

do sondy proszę wziąć obrazek, który jest kilka stron później..

Edytowane przez Myszolinda

Napisano

Babeczka przy ognisku.... popierniczyło mi się i kostium zamiast niebieski jest żółty! Całość bez refek, więc pewnie jutro się okaże, że to pokraka straszna :)

2rh4m0o.jpg

Napisano

Jakkas o ile sama koncepcja fajna, to poza tej babki totalnie chybiona, jaka staka nienaturalna i dziwna. Odcial bym jej gorna czesc i zrobil cos bardziej dynamicznego.

Napisano

Się grało w F2, się grało. Pamietam ile fun-u miałem przechodząc dwujeczkę na specjalizacji walki wręcz =].

Napisano

JakkaS bardzo fajnie w tle sie tam dzieje, laseczka moze i ma dziwna poze, ale mi sie tam podoba

zarzucam drugim

f_wfkx8m_472b5aa.jpg

Napisano

Fajne rzeczy dajecie!Tak dalej.

Tak mi sie podoba ten temat ze jeszcze jeden ode mnie z cyklu "Post Redneck Apocalypse";).

apokal_02.png

pzdr.

Kuba

Napisano

A babeczka to tak na szybko i bez zastanowienia. Poza tym prac tyle fajnych że i tak na żaden głos nie liczyłem. Ot coś na odchamienie sobie popełniłem.

Spać nie mogę, więc wrzucam jeszcze jeden rysunek. Niecałe 10 min ponad czas....

25rk1z5.jpg

Napisano
  • Autor

Łomatko panowie jakie bomby odpalacie to az szkoda gadac O_o

Scatmax - uwielbiam ten twoj czysty styl. Po prostu cukierek

Jakkas - jak na razie masz moj glos ta ostatnia praca. Ale to dopiero dzien drugi z siedmiu wiec nie moge obiecac :P

Lander cos kiedys wspominal ze sonda ma ograniczona ilosc pol - chyba trzeba bedzie nad tym popracowac przy tej edycji ;]

Napisano

OmeN2501 współczuje robienia sondy po tym wszystkim :D

Napisano

Jakkas- Tym razem klade sie pokornie, bom nie godzien wiazac ci sandałów.

Poki co masz moj glos.

Napisano

a mi sie strasznie podoba praca Leszka Leni - ta druga :) super klimat

no i commander_bartnik odwalił też niezłe enviro ;D i raagnar. oj ciężko bedzie z głosowaniem cięzkooo ;)

Napisano

uuu ale jedziecie ostro..czas trochę zaniżyć poziom ;)

16797610.jpg

Napisano

Dzięki wszystkim za dobre słowo....

Dzięki Marku, wytrzymaj w tym stanie do jutra. 24 godziny mi wystarczą, jutro możesz już glosować na kogoś innego. Mnie ta doba wystarczy :)

Napisano

ja narazie sie nie bawie :) ide pograc w stalkera... moze pozniej wystawie jakas prace tematycznie zwiazana...a pod glos wystawiam ta druga

Napisano

tyle dobrych prac już dawno nie widziałem w jednym tsp na raz...

dorzucam speed od siebie, może nie od razu widać, że post apokaliptyczne... ale jednak ;]

fallout.jpg

Napisano

ode mnie też jeszcze jedna...chociaż po tych wsyzstkich jakkasach, barnikach, leszkach i innych to trochę głupio wrzucać :)

fallocopy.jpg

Napisano

Omen, jeszcze Ty coś wrzuć to już całkiem będzie problem z wyborem zwycięskiej pracy.:p

Może jutro sam ośmielę się coś zdziałać ;)