OmeN2501 Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 "Świat po końcu świata" - czyli wszystko co post apokaliptyczne, nie tylko związane z gra. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 6.06.2010 godz. 23:59. SONDA: od 7.06 do 9.06 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Żeby nie było, że nie pytałem: wolno używać tekstur ? Pytam bo chcę coś zmalować na ten TSP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Omen mowi - Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Świetny temat, teraz to tylko trzeba coś zmalować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Signore Omen, nalezy sie "krzynka" piwa za temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Gra wszechczasów?! Jako temat TSP?! Nie mógłbym tego nie namalowac! :) Super temat. No to może ja przełamię lody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Idealny timing z tematem, akurat kiedy mi się skończyły wczoraj zaliczenia. Intek już sie pali do roboty L-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Heh, a ja właśnie maluję prezent dla kumpla w klimatach post-atomic =]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 no omen..zarządziłeś z tematem.... ode mnie na razie taki szkic...trochę chyba zbyt kolorowe na post-apo :] nie czuć dramatyzmu.. mam nadzieję, że coś jeszcze mi się uda namazać jednego...gdyby nie ten tygodniowy speed to już bym całkiem zapomniał jak się maluje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 no spoko temat - hhh to ja otwieram piwo i sie chyba za tablet zlapie, chyba ze mnie na granie zalapie w miedzy czasie :) ps. jak milo ze mozna tekstur uzywac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 No to i ja sie dolaczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Fajny temat.U mnie cos w stylu "The Road".A w te gre to chyba kiedys gralem fajny nastroj. pzdr. Kuba ps.Heh wlasnie zauwazylem ze wszyscy jak narazie kompozycja sztafazowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Pogralem, pospeedowalem, piwo wypilem (w ilosci: sztuk dwie), mozna isc spac. btw. polecam Project Reality :D:D:D:D:D:D ps: tak sa tu tekstury, tak az dwie, tak wiem - wolno xD pss: konkurencja widze ostra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KrapcjuszKyrpawski Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Let's go horses on the beton:) Wrzucam tego speed'a hmm... niezły crap ale jakoś trzeba zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Siema! Chwilkę przegiołem 1,5h, ale wystawiam (ze 15 min) najwyżej mnie out... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Hahaha, poprosze krzynke tej nowej coli, a swieci sie po niej w ciemnosci? zoaszczedze tym na pradzie rysujac w nocy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Scatmax - fajny gescik icecold - fajnie wyszlo, tego typa blizej nas trzeba bylo troche wiekszego zrobic emmilius - pojechales z cycami i ogolnie proporcjami ode mnie wypocina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silvanus Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 (edytowane) Glow! poprawiona: Edytowane 31 Maj 2010 przez Silvanus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 Alez prac wysypalo po jednym dniu O_o Fajnie ze temat podszedl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 oj bardzo podszedł, jako że na poprzedni chciałem coś namazać a nie znalazłem czasu to teraz wrzucam krwawą masakrę w klimatach fallouta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 No to i ja swoje, taki post-apo industrial nieco, mogłem dodać nieco więcej szczegółów ale chyba bym zamęczył. Mam nadzieje ze się spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszolinda Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 (edytowane) do sondy proszę wziąć obrazek, który jest kilka stron później.. Edytowane 4 Czerwiec 2010 przez Myszolinda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ojot Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Babeczka przy ognisku.... popierniczyło mi się i kostium zamiast niebieski jest żółty! Całość bez refek, więc pewnie jutro się okaże, że to pokraka straszna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Jakkas o ile sama koncepcja fajna, to poza tej babki totalnie chybiona, jaka staka nienaturalna i dziwna. Odcial bym jej gorna czesc i zrobil cos bardziej dynamicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 ta edycja jest masakryczna...tez cos naskrobie pewnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Się grało w F2, się grało. Pamietam ile fun-u miałem przechodząc dwujeczkę na specjalizacji walki wręcz =]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 A ja ile fun-u miałem przechodząc debilem o inteligencji 3 :D Kupa śmiechu w dialogach się kryje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 JakkaS bardzo fajnie w tle sie tam dzieje, laseczka moze i ma dziwna poze, ale mi sie tam podoba zarzucam drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Fajne rzeczy dajecie!Tak dalej. Tak mi sie podoba ten temat ze jeszcze jeden ode mnie z cyklu "Post Redneck Apocalypse";). pzdr. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 A babeczka to tak na szybko i bez zastanowienia. Poza tym prac tyle fajnych że i tak na żaden głos nie liczyłem. Ot coś na odchamienie sobie popełniłem. Spać nie mogę, więc wrzucam jeszcze jeden rysunek. Niecałe 10 min ponad czas.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Łomatko panowie jakie bomby odpalacie to az szkoda gadac O_o Scatmax - uwielbiam ten twoj czysty styl. Po prostu cukierek Jakkas - jak na razie masz moj glos ta ostatnia praca. Ale to dopiero dzien drugi z siedmiu wiec nie moge obiecac :P Lander cos kiedys wspominal ze sonda ma ograniczona ilosc pol - chyba trzeba bedzie nad tym popracowac przy tej edycji ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 EC - klasycznie :) Scatmax - genialny jest ten ze śniegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 (edytowane) iii ja i jeszcze jeden i jeszcze raz! drugi idzie pod glosowanie. Edytowane 5 Czerwiec 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ojot Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 OmeN2501 współczuje robienia sondy po tym wszystkim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 No i nie wiem teraz na kogo glosowac :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Kurde zapalacie do walki panowie i panie =]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Kurde chyba dzisiaj pod wieczór coś nowwego strzele bo aż żal tylko jeden wrzucać. Pozatym jaki jest limit czasowy dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 1 godzina i 30 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 JakkaS - świetna ta ostatnia praca. Inne też mają klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cwk Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Cześć, pierwszy post na forum i pierwszy speedpainting w życiu:) Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Jakkas- Tym razem klade sie pokornie, bom nie godzien wiazac ci sandałów. Poki co masz moj glos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 a mi sie strasznie podoba praca Leszka Leni - ta druga :) super klimat no i commander_bartnik odwalił też niezłe enviro ;D i raagnar. oj ciężko bedzie z głosowaniem cięzkooo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 uuu ale jedziecie ostro..czas trochę zaniżyć poziom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Dzięki wszystkim za dobre słowo.... Dzięki Marku, wytrzymaj w tym stanie do jutra. 24 godziny mi wystarczą, jutro możesz już glosować na kogoś innego. Mnie ta doba wystarczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 ja narazie sie nie bawie :) ide pograc w stalkera... moze pozniej wystawie jakas prace tematycznie zwiazana...a pod glos wystawiam ta druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 tyle dobrych prac już dawno nie widziałem w jednym tsp na raz... dorzucam speed od siebie, może nie od razu widać, że post apokaliptyczne... ale jednak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Nie no chłopaki, motywujecie. Masa świetnych prac. Jutro do was dołączę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 ode mnie też jeszcze jedna...chociaż po tych wsyzstkich jakkasach, barnikach, leszkach i innych to trochę głupio wrzucać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Omen, jeszcze Ty coś wrzuć to już całkiem będzie problem z wyborem zwycięskiej pracy.:p Może jutro sam ośmielę się coś zdziałać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi