adek Napisano 31 Maj 2010 Napisano 31 Maj 2010 W zasadzie jest to taka ciekawostka, minutowy niekomercyjny film Patricka Boivina oraz Jocelyn Strob Simard - parodia jak łatwo się można domyślić "Iron Mana" w której główną rolę gra córeczka jednego z twórców. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1204
Pawelkos Napisano 31 Maj 2010 Napisano 31 Maj 2010 Super zrobione, ciekawe ile czasu zajelo to owym panom zrealizowanie tej animki. Polecam tez obejrzenie pozostalych animiacji pana Patricka Boivina na vimeo
floo Napisano 31 Maj 2010 Napisano 31 Maj 2010 rewelacja! kawał dobrej roboty... ;) pluszaki mnie dobiły... ;P hehe
Rembik Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Miód na moje oczy! Więcej warte niż 2h Ironmana 2 w kinie. Genialne!
vision3d Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Pawelkos - z tego co wyczytalem to jakies 2 miechy im to zajelo.
happy-angel Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Ciekawostką jest że zaczynał od komiksów i po przerzuceniu się na stop motion i film stwierdził że opowiadanie historii w tej formie idzie sporo szybciej. Sporo ciekawszych rzeczy z pod jego ręki znalazłem na woolflapin.com/index.php/pboivin_en/en/
Gość User190 Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Jest gdzieś making off? Mam dziwne wrażenie, że IronBaby to też kukiełka.
kengi Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 chyba nie ma making ofa, ale ironbaby to 3d. najpierw niby zrobil normalnego iron mana a potem go przeproporcjonowal do dzieciaka. (napisal bodaj na cgtalku o tym)
_Arti_ Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Pfff... Mój dwu letni bratanek większą rozróbę robi i to bez żadnego super-pancerza...
dac77 Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Może jak ktoś lubi dzieci to fajne się wydaje ale tak wogóle to ani śmieszne ani ciekawe. Co to jest ten Iron Man, jakiś komiks?
dziadek3D Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 kram z amerykańskimi zabawkami odpustowymi... idiotyzm dażący do nieskończoności... tak jak bym słuchał katarynki... to samo w kółko... odgrzewane kotlety na starym tłuszcu....z McDOnalda.......błeeee.....:))
leander Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 kram z amerykańskimi zabawkami odpustowymi... idiotyzm dażący do nieskończoności... tak jak bym słuchał katarynki... to samo w kółko... odgrzewane kotlety na starym tłuszcu....z McDOnalda.......błeeee.....:))Tez od razu pomyslalem, ze kilka zdjec zachodow slonca lepiej by zrobily karierze i rozwojowi autora. 2
bartolomeo Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Tez od razu pomyslalem, ze kilka zdjec zachodow slonca lepiej by zrobily karierze i rozwojowi autora. :]:]:] --- ja wiadomość jest za krótka. Post musi zawierać min
Rekomendowane odpowiedzi