Napisano 31 Maj 201014 l W zasadzie jest to taka ciekawostka, minutowy niekomercyjny film Patricka Boivina oraz Jocelyn Strob Simard - parodia jak łatwo się można domyślić "Iron Mana" w której główną rolę gra córeczka jednego z twórców. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1204
Napisano 31 Maj 201014 l Super zrobione, ciekawe ile czasu zajelo to owym panom zrealizowanie tej animki. Polecam tez obejrzenie pozostalych animiacji pana Patricka Boivina na vimeo
Napisano 1 Czerwiec 201014 l Ciekawostką jest że zaczynał od komiksów i po przerzuceniu się na stop motion i film stwierdził że opowiadanie historii w tej formie idzie sporo szybciej. Sporo ciekawszych rzeczy z pod jego ręki znalazłem na woolflapin.com/index.php/pboivin_en/en/
Napisano 1 Czerwiec 201014 l Jest gdzieś making off? Mam dziwne wrażenie, że IronBaby to też kukiełka.
Napisano 1 Czerwiec 201014 l chyba nie ma making ofa, ale ironbaby to 3d. najpierw niby zrobil normalnego iron mana a potem go przeproporcjonowal do dzieciaka. (napisal bodaj na cgtalku o tym)
Napisano 1 Czerwiec 201014 l Pfff... Mój dwu letni bratanek większą rozróbę robi i to bez żadnego super-pancerza...
Napisano 1 Czerwiec 201014 l Może jak ktoś lubi dzieci to fajne się wydaje ale tak wogóle to ani śmieszne ani ciekawe. Co to jest ten Iron Man, jakiś komiks?
Napisano 1 Czerwiec 201014 l kram z amerykańskimi zabawkami odpustowymi... idiotyzm dażący do nieskończoności... tak jak bym słuchał katarynki... to samo w kółko... odgrzewane kotlety na starym tłuszcu....z McDOnalda.......błeeee.....:))
Napisano 2 Czerwiec 201014 l kram z amerykańskimi zabawkami odpustowymi... idiotyzm dażący do nieskończoności... tak jak bym słuchał katarynki... to samo w kółko... odgrzewane kotlety na starym tłuszcu....z McDOnalda.......błeeee.....:))Tez od razu pomyslalem, ze kilka zdjec zachodow slonca lepiej by zrobily karierze i rozwojowi autora.
Napisano 2 Czerwiec 201014 l Tez od razu pomyslalem, ze kilka zdjec zachodow slonca lepiej by zrobily karierze i rozwojowi autora. :]:]:] --- ja wiadomość jest za krótka. Post musi zawierać min