Nezumi Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 (edytowane) Niektorzy nie sa pewni czy to prawdziwa zajawka czy nie - ale nikt z watpiacych nie powiedzial jakim cudem nakloniono by tych aktorow do zagrania w jakims fake'u. Tak czy inaczej - zajaweczka warta obejrzenia - tak powinien wygladac MK filmowy a nie to co wczesniej zrobili. -->Mortal Kombat Rebirth Edytowane 9 Czerwiec 2010 przez Nezumi
Kroopson Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 hmmmm... no faktycznie ciekawa zajawka. Ciekaw jestem czy to faktycznie nie jest ściema ale jeśli nie to must see :)
Kroopson Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Apropos remake'ów to tutaj jest coś autentycznego i w sumie to zabawnego :D
Bruneq Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 sie podjaralem...ide puknac... ;) Polaczenie Piły z 7 z wątkiem z Mortal Kombat...oby to nie byl fake 1
żółty Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 jeśli okaże się, że to ściema to bojkotuję internet
bartolomeo Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Apropos remake'ów to tutaj jest coś autentycznego i w sumie to zabawnego :D mój ulubiony film z dzieciństwa! jeah!
asblaze Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 No MK wpisuje się w obecną tendencję do urealniania fantastyki :) Oj ... Karate Kid to jak dla mnie największa żenada - Kopnięcie żórawia, Woskowanie auta, Technika bębenka - i teraz to ... zakładanie kurtki. Wolałem Amerykanina w Shaolin ;)
n-pigeon Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Z tego co się dowiedziałem jest to demo filmu, jeszcze nie zapadła decyzja czy film powstanie, a więc trzeba trzymać kciuki.
Leru Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 At first I was like "WTF?" but then I got interested ;)
prrrszalony Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Zepsuję wam zabawę :D Actress Jeri Ryan, the actress portraying Sonya Blade in the video, has confirmed via Twitter that this is a short film created by a director to sell Warner Bros. on his Mortal Kombat pitch. "It's not a game trailer. Actually was made for the director to sell WB on his vision for a reimagined MK film," Ryan says on her Twitter page, adding " I did it as a favor to a friend. No idea yet what WB's reaction to it was." Thanks to Zimnick for pointing us towards Jeri's updates! http://kotaku.com/5558339/if-this-is-the-next-mortal-kombat-movie-sign-us-up Co do karate kid, to trafnie ktoś na youtube zauważył, że to film dla ludzi nie mających pojęcia o walkach (tzw głupich amerykanów i dzieci :P). Ktoś go uczy kung fu, a nazywa to karate w tytule :D
Gość Morte Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 jesli uda sie wam stopklatka w momencie z aktami subzero , na filmiku 7:12 model jest strasznie podobny do tego: http://cghub.com/images/view/28154/
Bruneq Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Mote - no ja bym nawet stwierdzil ze jest to ten sam screen :) ciekawe czy tworca modelu wie o tym :)
aduko Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 ;) Model powstał rok temu, możliwe, że współpracują ;)
blinq Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Hell yeah! Looks osom ;) I nie mówcie, że poprzednie części były słabe - mi się tam strasznie podobały. Fakt, że miałem wtedy jakieś 16 lat ;)
Leleń Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 filmik - kox. http://www.cdaction.pl/news-12958/co-zwiastuje-filmik-na-podstawie-mortal-kombat-jeri-ryan-wyjasnia-film.html
Nezumi Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Napisano 9 Czerwiec 2010 A wiec to tak.. Noooo, to jest najlepszy proof of concept jaki widzialem. Zdziwilo mnie ze tak beztrosko pozbawili Cage'a glowy ale motyw z reptailem super. Nieco mniej podoba mi sie Barraka ale generalnie film moglby miazdzyc. Trzymam kciuki.
Gość Morte Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 no i jest mala afera - modelu uzyto bez wiedzy autora : http://www.zbrushcentral.com/showthread.php?t=69054&page=22&pp=15 Glupio ze wynajmia normalnie MJ.White'a ale grafikowi nie powiedza nawet ze uzywaja jego pracy.
CzAk1 Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 http://www.slashfilm.com/2010/06/08/new-mortal-kombat-footage-features-michael-jai-white-does-this-tease-a-new-movie-video-game-or-both/
Ulfar999 Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 Mi sie podoba kreacja Scorpiona, wreszcie przedstawili go faktycznie jak jakiegos nieumarlego wojownika - zabojce z klasztoru a nie plastikowego shinobi :D. Mniej jednak podoba mi sie ten subzero, bardziej przypomina postać cyraxa, smoke'a czy jeszcze innego pawiana :D Reptile zdecydowanie odrazajacy wiec pasuje, chociaz w pierwszej chwili jak go zobaczylem pomyslalem - chupacabra. :p Postac Jaxa dosc charyzmatyczna na pierwszy rzut oka. Baracka znowu to porazka jakas. Chirurg plastyk, ktoremu znudzilo sie wstrzykiwanie silikonu do biustow i ust na rzecz zabawy w piekielnego golibrode.
Marvin Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 Mnie się bardzo podoba. Jeśli miałby być kręcony kolejny film to tylko R-rated. Ale znając Hollywood to będzie PG13 :(
Rekomendowane odpowiedzi