Vega Napisano 24 Lipiec 2010 Share Napisano 24 Lipiec 2010 Bany1991: Hatt3r: Cyanide: Kirian: Vrocker: Slowiak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Kirian. Świetne, taki mały gremlin jakiś;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 No to gratuluję Kirian :) Zaczynaj myśleć nad tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Witam troszke mala mobilizacja w tych wakacyjnych minibitwach, moze z kolejna niebedziemy sie zbytnio spieszyc? moze tez przydala by sie jakas 'reklama' tych bitew ktora naklonila by do udzialu wieksza ilosc osob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2010 Zawsze mało ludzi było :) Średnio 5, 6 osób. Reklama to dobry pomysł. Spróbuję coś załatwić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 najlepsza reklama, sa jednak fajne speedy, ale nie w dzien finalowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Pozdrów Agatkę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 najlepsza reklama, sa jednak fajne speedy, ale nie w dzien finalowy ;) Hehe... W takim razie może byś coś na następną bitwę wystrugał? Sądzę, że każdy by się ucieszył z twojego uczestnictwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2010 Można by mafide namówić, ale on zajety i ma robić greka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Eh, mialem cos wylepic, nawet zaczalem,ale zdarzyl sie niespodziewany wyjazd i pupa. Glosik na Kiriana:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Dla Kiriana co kocha Pania Magister Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Kirian mistrz ale Hatt3r miał lepszy warztat, tylko design u Hatt3ra lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2010 No ja następnego speed'a widzę w takiej konkurencji Mafida, Klicek, Morte, Kirian, Hatt3r, Kris_R, Zeet, Matys ;] Najlepsi z najlepszy :) Mój głos na Hatt3r'a, ale jutro zagłosuję pod koniec sondy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bany1991 Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Kirian Gratulacje;) Dawaj z kolejnym tematem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Thx za voty, graty Kirian :), jak wynajdę trochę czasu to postaram się wziąć udział w następnym speedzie, może w ZB4 coś ciekawego się już wydłubie, :), pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Dziekujem za glosy:) wrzucajcie propozycje na temat kolejnej bitwy, tez chetnie wyprobuje zb4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 (edytowane) Ja proponuję "Dziewczyna Bonda" :D Trebuh: Twój temat skończy się zwycięstwem Kefira/Kjeraja/bolitica:D Miej litość:D Edytowane 28 Lipiec 2010 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 (edytowane) Lucek litosci.. ja proponuje: villain character O, wpadlem na nastepny pomysl: "the man with most ugly and deformed face in the world" :):) Edytowane 28 Lipiec 2010 przez tr3buh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 autoportret? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 (edytowane) lucek: haha sztuka polega na tym zeby bylo tez poprawnie anatomicznie, tzn. zeby mialo sie wrazenie ze taki gosc moglby istniec.. spojrz na filmy amerykanskie, na zdeformowanych ludzi mutantow.. oni nie wygladaja jak glowy Keraja Morte: masz na mysli moj czy swoj?:) Co ja tam bede sie wymadrzal, nie ja wygralem tylko Kirian.. niechaj on rzeknie co ma byc.. EDIT: O Lucek obadaj to i napisz czy wg Ciebie sa to glowy ala Keraj: http://www.thesculptorscorner.com/gallery2/main.php?g2_itemId=3632 http://www.thesculptorscorner.com/gallery2/main.php?g2_itemId=2470 Edytowane 29 Lipiec 2010 przez tr3buh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 To może "najdziwniejsze zwierzątka świata" idąc tym tropem:d tr3buh: w necie tego pełno nie musisz mi jak dziecku tłumaczyć. Jak sobie przeglądniesz tematy to na pewno zauważysz że kiedy trzeba coś samemu wymyślić to liczba sculptorów drastycznie spada. A kiedy temat jest bardziej konkretny jakoś łatwiej to ludziom przychodzi. A dziewczyna bonda będzie ciekawym tematem dlatego ze wejdziemy w sfery estetyki i mimiki twarzy. No i dlatego ze mam ochotę zrobić kurylienko albo green:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 29 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2010 No to ja też zarzucę tematami :) #1. Star Craft 2 #2. Jeszcze nie wiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Oooo i like it:) speed z uniwersum Starcraft'a ! tylko ze tak, z powodu bitwy gameartowej i zbrusha 4 dopiero za dwa tygodnie proponuje ta bitwe rozegrac po wyjsciu ZB 4 a jak komus koniecznie zalezy by wczesniej cos trzaskac to jakis inny temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 29 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2010 a jak komus koniecznie zalezy by wczesniej cos trzaskac to jakis inny temat... Nie inaczej :P a jak komuś koniecznie zależny by wcześniej coś trzaskać to... niech powoli już robi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 chlopaku zb4 i tak nie wyjdzie wtedy kiedy pixo mowi ze niby wyjdzie ;) juz od 2jki tak ludzi robia w bambuko;) zapuscice temacik jakis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 Jak są chętni to jutro możemy ruszyć z nowym tematem tak jak Kirian pisał: Uniwersum Starcraft'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 chlopaku zb4 i tak nie wyjdzie wtedy kiedy pixo mowi ze niby wyjdzie ;) juz od 2jki tak ludzi robia w bambuko;) zapuscice temacik jakis No i kolejny raz się to potwierdza. Dzisiaj miała być premiera zb4 a na zbc cicho. Wiadomo że z upgradem zejdzie im z tydzień ale czy nie powinno się pojawić jakiś wideo promocyjne z prezentacją tych nowych ficzersów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Spokojnie,jeszcze mogą zdązyć.Tam u nich w Hameryce to chyba dopiero 6 rano;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 No tak ale termin był zanany od kilku tygodni a LA jest jednym z najdalej wysuniętych na zachód miastem cywilizowanego świata. Mogli by wziąć pod uwagę ludzi z europy i wrzucić jakiś filmik który pewnie był przygotowany jeszcze przed sigraphem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 No mogliby,ale jak sie nie przejeli przedtem roczną obsuwą,to teraz się mają przejmować jakąś tam Europą:D Jak wogóle coś dzisiaj pokażą to i tak będzie dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 A ja bym tam nie czekał. Pewnie będzie z tymi nowymi opcjami tak jak z zspheres2 - może innym podpasują a ja nie skozystam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 oki dajemy ten "Starcraft universum" najwyzej bedzie z dluzszym "terminem przydatnosci" niz 2 tyg:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi