asdaq Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 Modelujecie czasem bez MS, czy innych opcji automatycznego dogęszczenia siatki? Np. surowy editable poly + smoothing groups. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 czasem tak ale po co, np twoje gniazdko bez ms a ma 4K a moje po ms ma 2.5K, czasem się opłaca robić z ms a potem poprawiać :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asdaq Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 Niby tak, ale Twoje gniazda w wersji okrojonej są nierówne, widać zagięcia na płaszczyznach które powinny być gładkie. Możesz pokazać wersję 4k? Pozdrawiam, AQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 2K: ten bug na górze i na dole poprawiłem smooth grupy mi się posypały :) 4K: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 (edytowane) Taka poducha ode mnie. Zabawa w przesuwanie werteksów przez jakaś godzinkę. Pozdrawiam. EDIT: sitka :) Edytowane 11 Listopad 2010 przez ciastuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 (edytowane) @ciastuch bardzo ładnie, jeszcze tylko siatkę pokaż jak przystało na ten dział :) ode mnie szybkie krzesełko: salut. Edytowane 11 Listopad 2010 przez indian lounge chair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 fotel: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 kwiatek w 5 minut : salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 szybka poducha z rana: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 (edytowane) szybkie coś: salut. Edytowane 23 Listopad 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 pufa: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 szybkie pikowanie: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Bardzo ładnie wyszło to pikowanie :) Ładnymi mebelkami tu siejesz :) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sroka8888 Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Wyciskarka do owoców: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 (edytowane) @Sroka8888 bardzo fajna wyciskarka :) ode mnie tym razem bombka :) salut. Edytowane 5 Grudzień 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 he super indian. Proponuję jakiś materiał i świąteczny render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 Coś koło godzinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Coffee Table, coś koło 45minut modelingu. salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 nóżki do krzesełka: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 test cylindra na cylindrze : salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l337 Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 siatki nie pokaze bo sie zalamiecie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Może jednak pokaż to usłyszysz jakieś rady dot, modelowania na przyszłość. Też robiłem bugatti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 No właśnie. Robiłeś... i co? Ja jestem na etapie modelingu więc ciekaw jestem jak Tobie poszło. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Daniel, robiłem, dużo do poprawienia tam jest, nie wiem czy będę wracał do tego. Póki co wykańczam 3000 GT. Ale, że też robisz bugatti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Tak. Jest masakrycznie krzywe, no może trochę mniej niż misiun'a ale jest :) Skończyłem bryłę mam już powycinane blachy tylko poprawiam, walczę z trójkątami i daję detal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Moja siatka też nie jest idealna i jest sporo błędów ale jak coś mogę Ci wysłać model dla porównania ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Porównałem sobie tył siatki i moja jest naprawdę okropna. Wiesz co, za jakieś dwie, może mniej, godziny wstawię temat na forum więc liczę na Twoje wsparcie :) Co do wysyłki to jak byś miał wolną chwile... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l337 Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Tak. Jest masakrycznie krzywe, no może trochę mniej niż misiun'a ale jest :) aż tak źle? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 misiun No niestety jest bardzo krzywo i tak na odwal się, samochód to nie jest dobra rzecz do speed modelingu, przy takim modelu trzeba posiedzieć przynajmniej parę godzin, a skoro tu umieściłeś swoje bugatti to wnioskuję, że zrobiłeś to na szybciora. Sam się temu przyjrzyj cały model jest pognieciony. Zrób to jeszcze raz na spokojnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 aż tak źle? :/ Nie chciałem Cię urazić ale... tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Pierwszy mój model nieco bardziej złożony niż szafka z boxów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 coś na szybko: siata: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 niczym niezobowiązujący speed :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 velendil zrobił to fajniej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 No i po co aż 20k? (moje słuchawki się nie liczą) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 szybka psina: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 kilka modeli robionych na spida, około 20-30 min na model: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 kolejny pluszak, tym razem troszkę bardziej poligonożerny,w finale dodam jeszcze metkę i malutką książeczkę zaczepioną na uchu, 50K (bez zmarszczek 16K): salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Kapitalnie Ci wychodzą te zmarszczki. Ale te trzy dredy na czubku mi nie leża jakoś. i oczka jakoś tak głębiej powinny być osadzone i będzie miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Zmarszczki- mistrzostwo! Reszta jak napisał Smok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 skromny apdejt: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 świetny model indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 bardzo się ciesze że sie podoba, sorki że was tak męczę tym modelem, ale oto finish, czas to jakieś 4h: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 wypas piesek, czuć tą miękkość materiału, jedynie poprawił bym głowę, bo wygląda troche biednie w porównaniu do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 ostatni model w tym roku, coś koło 43 minut modelowania z głowy, zmarszczki za rok: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 upik: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 O! Piesio hevy emo? ;] Fajnie Ci to idzie, możesz coś powiedzieć na temat robienia tych zagnieceń? Mi jakoś one nigdy nie mogą wyjść ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 dzięki :) co do zmarszczek to tylko cut i move toolem się posługuję, tutaj jak to wygląda na innym przykładzie: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=70485 salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 2 Styczeń 2011 Share Napisano 2 Styczeń 2011 Dzięki, poszedł rep :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi