Skocz do zawartości

Speed Modelling, modeling 3D, modele testowe. - 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Niby tak, ale Twoje gniazda w wersji okrojonej są nierówne, widać zagięcia na płaszczyznach które powinny być gładkie. Możesz pokazać wersję 4k?

Pozdrawiam,

AQ

Napisano (edytowane)

Taka poducha ode mnie. Zabawa w przesuwanie werteksów przez jakaś godzinkę.

poducha02.jpg

Pozdrawiam.

EDIT: sitka :)

poduchasiatka.jpg

Edytowane przez ciastuch
Napisano (edytowane)

@ciastuch bardzo ładnie, jeszcze tylko siatkę pokaż jak przystało na ten dział :)

ode mnie szybkie krzesełko:

konecpt.jpg

salut.

Edytowane przez indian
lounge chair
Napisano

Daniel, robiłem, dużo do poprawienia tam jest, nie wiem czy będę wracał do tego. Póki co wykańczam 3000 GT. Ale, że też robisz bugatti?

Napisano

Tak. Jest masakrycznie krzywe, no może trochę mniej niż misiun'a ale jest :)

Skończyłem bryłę mam już powycinane blachy tylko poprawiam, walczę z trójkątami i daję detal.

Napisano

Porównałem sobie tył siatki i moja jest naprawdę okropna. Wiesz co, za jakieś dwie, może mniej, godziny wstawię temat na forum więc liczę na Twoje wsparcie :)

Co do wysyłki to jak byś miał wolną chwile...

Napisano

misiun No niestety jest bardzo krzywo i tak na odwal się, samochód to nie jest dobra rzecz do speed modelingu, przy takim modelu trzeba posiedzieć przynajmniej parę godzin, a skoro tu umieściłeś swoje bugatti to wnioskuję, że zrobiłeś to na szybciora. Sam się temu przyjrzyj cały model jest pognieciony. Zrób to jeszcze raz na spokojnie :)

Napisano

kolejny pluszak, tym razem troszkę bardziej poligonożerny,w finale dodam jeszcze metkę i malutką książeczkę zaczepioną na uchu, 50K (bez zmarszczek 16K):

thedogpluszak.jpg

salut.

Napisano

Kapitalnie Ci wychodzą te zmarszczki. Ale te trzy dredy na czubku mi nie leża jakoś. i oczka jakoś tak głębiej powinny być osadzone i będzie miodzio.