Napisano 31 Grudzień 201212 l indian ty wkońcu coś wymodelowałeś! Myślałem że będziesz zetke męczył jeszcze dłuuugo. Fajny zwierz tylko może daj mu jedno uszko oklapnięte a w okolicach ogona coś tam nierówno chyba, nie widać dobrze. (taka górka nad ogonem)
Napisano 31 Grudzień 201212 l co to za zwierz Indianie, bdb model, dobrze że czasem jeszcze w poly coś ruszysz a nie tylko z-brush;)
Napisano 31 Grudzień 201212 l racja xmass coś się zepsuło pod ogonkiem, trzeba by to lekko wepchnąć w głąb misiaka i było by git, Xiz0r jak możesz to zaznacz poly ogona i wepchnij do środka leciutko :)
Napisano 22 Styczeń 201312 l Dzien pierwszy. Bentley continental: Day 1: Edytowane 23 Styczeń 201312 l przez Sebazx6r
Napisano 26 Styczeń 201312 l Mr.Incredible ? nad topologią mógłbyś trochę posiedzieć , jak chcesz to animować czy cuś :} Seba super biały lakier CI wyszedł :)
Napisano 26 Styczeń 201312 l @indian dobre! :) znam tą metodę i pewnie finał byłby podobny do tego co narysowałeś, bo wtedy tnie się wszystko optymalnie, ale czas przeznaczony na zabawę się skończył, trzeba robić inne rzeczy. Pozdro! :)
Napisano 10 Marzec 201312 l hehe fajny misiek, Ty to powinienes nagrywac video do kazdej swojej pracy obowiazkowo co by reszta mogła poobserwowac jak to wszystko powstaje, bo prace masz zawsze ładnie wygłaskane ;) przemysl to :D
Napisano 15 Maj 201311 l Tak dla wprawy, planuję masę antycznych cholerstw narobić tylko takie pytanie jak takie rzeczy się sprzedają?
Napisano 2 Czerwiec 201311 l Jakiś czas próbuje swoich sił z pierwszym samochodem, ale żeby chwilę od niego odpocząć (tj. od głównej brył) zrobiłem sobie koło: Co sądzicie? Jakieś sugestie?
Napisano 2 Czerwiec 201311 l A jak powinno się modelować? Ja zrobiłem tak, że bieżnik to jakiś tam płaski kształt (znalazłem na necie fakture), później array i wygiąłem ten szyk krzywą. Guma, wiadomo, circle i extrude/scale. Przeglądając pobieżnie kilka tutków, ludzie tak właśnie to robili (chyba że źle robili ;) ) Edytowane 2 Czerwiec 201311 l przez YetoKnight
Napisano 2 Czerwiec 201311 l Robię to taką samą metodą tylko, że w blenderze ;/ Poprawiłem trochę ten bieżnik, jest chyba lepiej (choć nie wiem czy nie poszło to trochę za bardzo w oponę przeznaczoną na off-road). Przy okazji jeśli możecie to powiedzcie jeszcze jak zrobić napisy na oponie, bo zastanawiam się jak będzie najlepiej. Edytowane 2 Czerwiec 201311 l przez YetoKnight
Napisano 18 Lipiec 201311 l indian dzięki dzięki idealnie nie jest :) "starzy" eh no ja zawsze taki byłem :P
Napisano 29 Maj 201410 l Hej mam małe pytanie o to oko. W 43 sekundzie pojawia sie pionowa, żółta kreska do zagęszczenia siatki. Jak uruchomić to narzędzie bo nie udało mi sie powtórzyć z filmu.