Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4k
  • Wyświetleń 415,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dzięki Panowie, haha :D

Random. Malowane myszką, przy użyciu custom shape toola. I have no idea what I am doing.

HPDgz.jpg

Napisano

Za kilka lat będziemy mogli mówić potomnym, że byliśmy świadkami tego jak z Rothbarta narodził się Wojtek Fus :-)

Pozdrawiam,

Niedźwiedź

Napisano

na luzie już byś mógł kosić kasę w jakimś np: blizardzie :)

Napisano
Za kilka lat będziemy mogli mówić potomnym, że byliśmy świadkami tego jak z Rothbarta narodził się Wojtek Fus :-)

Na starcie był nawet Fusman :P

Napisano

Jesli tak to poprosze pomalowac mojego caddy '69 ;)

W kazdym badz razie, bardzo ale to bardzo podoba mi sie pierwsza panna lassem robiona, uchwyciles ten wlasciwy balans pomiedzy interpretacja a realizmem.

Slava!

Napisano

Panie Wojtku a ja Cię dla odmiany [..] ... i zaklnę okrutnie w myślach gdzie do ch... jest ten live stream:] no ja się pytam... a tak na uboczu no jak zobaczyłem portrecik tej niewiasty no jezzzzuuuu... a o reszcie to nawet się nie będę wypowiadał...

Edytowane przez Adek

Napisano
  • Autor

Na nic czasu ostatnio nie mam. Urwanie bani. Jakoś ten weekend powinien dać trochę oddechu, to ogarnę odpowiedzi tutaj w teczce i wpis na bloga :) Dzięki za odwiedziny.

Wstawiam tę pracę jeszcze raz z lekkim oświetleniem, poprzednie wersje skasowałem, żeby nie robić zamieszania.

RCMfh.jpg

Napisano

... tak wyczekiwałem tak wyczekiwałem i się nie załapałem... ale ze mnie pała... aaa i każdy portret jaki byś ostatnio nie wstawił miazga...:]miszczu nauczaj

Napisano

To robisz z refek czy z głowy Ci takie panie wychodzą ;)?

Napisano
Z refek. W boga bawię się rzadko :)

Czyli Pani z #786 naprawdę istnieje ? Przekaż jej, że chcę z Nią wziąć ślub ;-)))

Pozdrawiam,

Niedźwiedź

Napisano

Gdybym nie był zaobrączkowany, to zamówiłbym tamtą z #793, bo kręcą mnie w kobietach takie ładne gradienty. Ale muszę się pochwalić, że moja żona też ma swoje walory, np. piękny subsurface scattering jak się jej podświetla uszy.

Napisano
  • Autor

Pani z tamtego postu, to chyba jakaś aktorka, czy coś :D Więc kontaktu nie mam :

Urbanboogie - Haha! Też mam tendencję do komplementowania swojej dziewczyny w takich terminologiach :D Np. 'kochanie, masz naprawdę ładny ambient occlusion' albo 'lubię te ciepłe światło odbite na Twoim podbródku'. Tylko ona jest w stanie to wytrzymać :D

Tutaj studium z refki -5h.

4sRIV.jpg

Napisano

Czuć słoneczko bardzo ładnie :) Halabarda jakaś taka. I te koła - nie wiem jak się nazywają fachowo, ale lewe jest wypukłe a prawe wklęsłe. Kolorki miód! :)

Napisano

rzeczywiście kolory fajne ale wydaje mi się,że rączka tego rycerza nieco krótka,albo coś tam ze światłem nie gra.

Napisano

dostań prawie 90 lajków i komentarz od Shaddiego wejdź na maxa i już coś im nie pasuje :D

A teraz na poważnie super jest zrób teraz takie coś z bańki i masz u mnie piwo ;)

Napisano
  • Autor

Haha, Coyote - to samo mi przyszło do głowy :D No nic, spróbuj takie coś z głowy pojechać, tylko jeszcze parę studiów porobię, żeby lepiej odnaleźć się w tej stylistyce :D

Napisano

Świetne oddałeś światło i refleksy :) !! no ,no ktoś tu się robi sławny ;) sam Shaddi Cię nawiedził :D:D:D Gratulacje umiejętności !

Napisano

Urbanboogie - Haha! Też mam tendencję do komplementowania swojej dziewczyny w takich terminologiach :D Np. 'kochanie, masz naprawdę ładny ambient occlusion' albo 'lubię te ciepłe światło odbite na Twoim podbródku'. Tylko ona jest w stanie to wytrzymać :D

Gdybym mógł zmienić w swojej jedną, jedyną rzecz, to chciałbym żeby miała taki brushwork jak ten rycerz :o

Napisano

Tu już nie ma co komentować, pozostało tylko oglądać i podziwiać :)

Napisano

Te ołówki są super, fajna kreska. Ten pierwszy misz masz mi się najbardziej podoba

Napisano
  • Autor

Dzięki motyl. Ekspresji ciąg dalszy. Nie ma dostępu do tabletu. Ale moleskine jest. I ołówki są.

IMG_6957_zps76920d81-1_zps7f0d3b97-1_zps8b25cd34.jpg

Edytowane przez WojtekFus

Napisano

Rycerz jest mega dobry, poza tym bardzo mi się podobają ołówkowe pojazdy. W dziedzinie portretów od dawna wymiatałeś więc nie będę słodził ;)

Napisano

dobre wrzutki ze szkicownika, ale ja jednak wolę Twoje tabletowe :)

Napisano

Bardzo przyjemne kolorki w tym studium rycerzyka, nic tylko utrzymać ten poziom.

Napisano

Świetny styl, pasuje do takich prac. Tylko trochę głębi w tle bym dodał, ale nie wiem czy mogę się odzywać :D

Napisano

Wypaśny braszłork i kolory. Mam wrażenie, że z proporcjami rycerza coś jest nie tak ale nie będę zrzędził.

Poprzednie studium również wpytę

Napisano

No piękne brushe, faktiko miednica i nogi cos nie tak z proporcjami ale i tak szacun po pracy takie coś zrobić :D

Napisano

Skoro to jest studium to raczej nie z głowy :)

A praca świetna

Edytowane przez Ctrl

Napisano

proporcje sie rypły ale wykonanie zaje***te, jeszcze trochę i jak Capitan będziesz trzaskał arty, pozdrawiam

Napisano

Wojtekfus: Bardzo fajne, z jednym małym zastrzeżeniem. Noga jest namalowana w niefortunnym skrócie, który sprawia że tyłek pana rycerza wydaje się być bardzo wysoko, a noga wydaje się być złamana. Wydaje mi się że w tym mentliku świateł i faktur na zbroi zafałszowałeś nieco dobrze wykreśloną bryłę.

Napisano
  • Autor

@mysz - Dzięki!

@artki - Miło mi :) Następnym razem spróbuję nad tym pomyśleć :)

@Pegazord - Dzięki :)

@motyl - :D

@Kalberos - Miło mi bardzo!

@Ctrl - Nikt nie mówił, że z głowy :) I dziękuję za odwiedziny :)

@Swiezy - Cieszę się, że się spodobało :)

@Rotcore - Następnym razem zrobię sobie szkic i powinno być lepiej, dzięki!

@pumax - Haha! Ok! :D

I takie eksperymenty:

oR4lm.jpg