Kalberos Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 NO ten ostaTNI to sobie pieknie wymiata ja bym prosil wiecej takich :D
WojtekFus Napisano 9 Grudzień 2012 Autor Napisano 9 Grudzień 2012 Dzięki Panowie, haha :D Random. Malowane myszką, przy użyciu custom shape toola. I have no idea what I am doing.
Drantzell Napisano 9 Grudzień 2012 Napisano 9 Grudzień 2012 Strasznie się fajnie patrzy na taki zapał do pracy i progres :) Inspirujące ;)
gnacik Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 Za kilka lat będziemy mogli mówić potomnym, że byliśmy świadkami tego jak z Rothbarta narodził się Wojtek Fus :-) Pozdrawiam, Niedźwiedź
grass Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 na luzie już byś mógł kosić kasę w jakimś np: blizardzie :)
Status Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 Za kilka lat będziemy mogli mówić potomnym, że byliśmy świadkami tego jak z Rothbarta narodził się Wojtek Fus :-) Na starcie był nawet Fusman :P
yarosh Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 a moze jesteś jakimś krewnym chipa foose'a ? XD
ICE Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 Jesli tak to poprosze pomalowac mojego caddy '69 ;) W kazdym badz razie, bardzo ale to bardzo podoba mi sie pierwsza panna lassem robiona, uchwyciles ten wlasciwy balans pomiedzy interpretacja a realizmem. Slava!
kamesanin Napisano 11 Grudzień 2012 Napisano 11 Grudzień 2012 (edytowane) Panie Wojtku a ja Cię dla odmiany [..] ... i zaklnę okrutnie w myślach gdzie do ch... jest ten live stream:] no ja się pytam... a tak na uboczu no jak zobaczyłem portrecik tej niewiasty no jezzzzuuuu... a o reszcie to nawet się nie będę wypowiadał... Edytowane 11 Grudzień 2012 przez Adek
WojtekFus Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Napisano 13 Grudzień 2012 Na nic czasu ostatnio nie mam. Urwanie bani. Jakoś ten weekend powinien dać trochę oddechu, to ogarnę odpowiedzi tutaj w teczce i wpis na bloga :) Dzięki za odwiedziny. Wstawiam tę pracę jeszcze raz z lekkim oświetleniem, poprzednie wersje skasowałem, żeby nie robić zamieszania.
WojtekFus Napisano 15 Grudzień 2012 Autor Napisano 15 Grudzień 2012 Trochę zabawy na streamie http://www.livestream.com/artfus
WojtekFus Napisano 15 Grudzień 2012 Autor Napisano 15 Grudzień 2012 I po 1h na streamie w ramach rozgrzewki:
kamesanin Napisano 15 Grudzień 2012 Napisano 15 Grudzień 2012 ... tak wyczekiwałem tak wyczekiwałem i się nie załapałem... ale ze mnie pała... aaa i każdy portret jaki byś ostatnio nie wstawił miazga...:]miszczu nauczaj
Igi Napisano 16 Grudzień 2012 Napisano 16 Grudzień 2012 To robisz z refek czy z głowy Ci takie panie wychodzą ;)?
WojtekFus Napisano 16 Grudzień 2012 Autor Napisano 16 Grudzień 2012 Z refek. W boga bawię się rzadko :)
gnacik Napisano 16 Grudzień 2012 Napisano 16 Grudzień 2012 Z refek. W boga bawię się rzadko :) Czyli Pani z #786 naprawdę istnieje ? Przekaż jej, że chcę z Nią wziąć ślub ;-))) Pozdrawiam, Niedźwiedź
Urbanboogie Napisano 16 Grudzień 2012 Napisano 16 Grudzień 2012 Gdybym nie był zaobrączkowany, to zamówiłbym tamtą z #793, bo kręcą mnie w kobietach takie ładne gradienty. Ale muszę się pochwalić, że moja żona też ma swoje walory, np. piękny subsurface scattering jak się jej podświetla uszy.
WojtekFus Napisano 17 Grudzień 2012 Autor Napisano 17 Grudzień 2012 Pani z tamtego postu, to chyba jakaś aktorka, czy coś :D Więc kontaktu nie mam : Urbanboogie - Haha! Też mam tendencję do komplementowania swojej dziewczyny w takich terminologiach :D Np. 'kochanie, masz naprawdę ładny ambient occlusion' albo 'lubię te ciepłe światło odbite na Twoim podbródku'. Tylko ona jest w stanie to wytrzymać :D Tutaj studium z refki -5h.
Miłosz3ds Napisano 17 Grudzień 2012 Napisano 17 Grudzień 2012 Czuć słoneczko bardzo ładnie :) Halabarda jakaś taka. I te koła - nie wiem jak się nazywają fachowo, ale lewe jest wypukłe a prawe wklęsłe. Kolorki miód! :)
CUKIERASS Napisano 17 Grudzień 2012 Napisano 17 Grudzień 2012 rzeczywiście kolory fajne ale wydaje mi się,że rączka tego rycerza nieco krótka,albo coś tam ze światłem nie gra.
Coyote Napisano 17 Grudzień 2012 Napisano 17 Grudzień 2012 dostań prawie 90 lajków i komentarz od Shaddiego wejdź na maxa i już coś im nie pasuje :D A teraz na poważnie super jest zrób teraz takie coś z bańki i masz u mnie piwo ;)
WojtekFus Napisano 17 Grudzień 2012 Autor Napisano 17 Grudzień 2012 Haha, Coyote - to samo mi przyszło do głowy :D No nic, spróbuj takie coś z głowy pojechać, tylko jeszcze parę studiów porobię, żeby lepiej odnaleźć się w tej stylistyce :D
Soulinka12 Napisano 17 Grudzień 2012 Napisano 17 Grudzień 2012 Świetne oddałeś światło i refleksy :) !! no ,no ktoś tu się robi sławny ;) sam Shaddi Cię nawiedził :D:D:D Gratulacje umiejętności !
Urbanboogie Napisano 17 Grudzień 2012 Napisano 17 Grudzień 2012 Urbanboogie - Haha! Też mam tendencję do komplementowania swojej dziewczyny w takich terminologiach :D Np. 'kochanie, masz naprawdę ładny ambient occlusion' albo 'lubię te ciepłe światło odbite na Twoim podbródku'. Tylko ona jest w stanie to wytrzymać :D Gdybym mógł zmienić w swojej jedną, jedyną rzecz, to chciałbym żeby miała taki brushwork jak ten rycerz :o
pumax Napisano 17 Grudzień 2012 Napisano 17 Grudzień 2012 This is guud :D Wypas studium, nic tylko zazdrościć^^
artki Napisano 17 Grudzień 2012 Napisano 17 Grudzień 2012 Tu już nie ma co komentować, pozostało tylko oglądać i podziwiać :)
WojtekFus Napisano 24 Grudzień 2012 Autor Napisano 24 Grudzień 2012 Dzięki wielkie! Czas świąteczny spędzam z olóweczkiem.
motyl Napisano 25 Grudzień 2012 Napisano 25 Grudzień 2012 Te ołówki są super, fajna kreska. Ten pierwszy misz masz mi się najbardziej podoba
WojtekFus Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Napisano 27 Grudzień 2012 (edytowane) Dzięki motyl. Ekspresji ciąg dalszy. Nie ma dostępu do tabletu. Ale moleskine jest. I ołówki są. Edytowane 30 Grudzień 2012 przez WojtekFus
RaVirr Napisano 28 Grudzień 2012 Napisano 28 Grudzień 2012 Rycerz jest mega dobry, poza tym bardzo mi się podobają ołówkowe pojazdy. W dziedzinie portretów od dawna wymiatałeś więc nie będę słodził ;)
Igi Napisano 28 Grudzień 2012 Napisano 28 Grudzień 2012 dobre wrzutki ze szkicownika, ale ja jednak wolę Twoje tabletowe :)
lisu Napisano 30 Grudzień 2012 Napisano 30 Grudzień 2012 Bardzo przyjemne kolorki w tym studium rycerzyka, nic tylko utrzymać ten poziom.
WojtekFus Napisano 2 Styczeń 2013 Autor Napisano 2 Styczeń 2013 Kolejne studium :) Dzięki wszystkim za odwiedziny!
artki Napisano 2 Styczeń 2013 Napisano 2 Styczeń 2013 Świetny styl, pasuje do takich prac. Tylko trochę głębi w tle bym dodał, ale nie wiem czy mogę się odzywać :D
Pegazord Napisano 2 Styczeń 2013 Napisano 2 Styczeń 2013 Wypaśny braszłork i kolory. Mam wrażenie, że z proporcjami rycerza coś jest nie tak ale nie będę zrzędził. Poprzednie studium również wpytę
Kalberos Napisano 3 Styczeń 2013 Napisano 3 Styczeń 2013 No piękne brushe, faktiko miednica i nogi cos nie tak z proporcjami ale i tak szacun po pracy takie coś zrobić :D
Ctrl Napisano 3 Styczeń 2013 Napisano 3 Styczeń 2013 (edytowane) Skoro to jest studium to raczej nie z głowy :) A praca świetna Edytowane 3 Styczeń 2013 przez Ctrl
Swiezy Napisano 3 Styczeń 2013 Napisano 3 Styczeń 2013 Wyśmienity rycerz, tak jak poprzedni a nawet ten jeszcze lepszy. Pozdro
Rotcore Napisano 3 Styczeń 2013 Napisano 3 Styczeń 2013 proporcje sie rypły ale wykonanie zaje***te, jeszcze trochę i jak Capitan będziesz trzaskał arty, pozdrawiam
pumax Napisano 3 Styczeń 2013 Napisano 3 Styczeń 2013 Pinkne rzeczy tutaj me oczy widzą :) Więcej takich :D!
Lucek Napisano 3 Styczeń 2013 Napisano 3 Styczeń 2013 Wojtekfus: Bardzo fajne, z jednym małym zastrzeżeniem. Noga jest namalowana w niefortunnym skrócie, który sprawia że tyłek pana rycerza wydaje się być bardzo wysoko, a noga wydaje się być złamana. Wydaje mi się że w tym mentliku świateł i faktur na zbroi zafałszowałeś nieco dobrze wykreśloną bryłę.
WojtekFus Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Napisano 3 Styczeń 2013 @mysz - Dzięki! @artki - Miło mi :) Następnym razem spróbuję nad tym pomyśleć :) @Pegazord - Dzięki :) @motyl - :D @Kalberos - Miło mi bardzo! @Ctrl - Nikt nie mówił, że z głowy :) I dziękuję za odwiedziny :) @Swiezy - Cieszę się, że się spodobało :) @Rotcore - Następnym razem zrobię sobie szkic i powinno być lepiej, dzięki! @pumax - Haha! Ok! :D I takie eksperymenty:
Rekomendowane odpowiedzi