Kalais Napisano 19 Wrzesień 2010 Napisano 19 Wrzesień 2010 to nogą było malowane? Hah, cóż za błyskotliwy humor rodem z podstawówki, pewnie stoi za nim tęgi intelekt! ;) P.S. Chcesz cukierka chłopczyku?
Tonic Napisano 19 Wrzesień 2010 Napisano 19 Wrzesień 2010 Ros1 - też się zgodzę - dominujący typ pejzażu pewnie nadał statyczność, więc spróbowałem czegoś bliżej sceny. Pokombinuję dalej, może uda mi się zrobić coś ciekawszego.
Thalion Napisano 19 Wrzesień 2010 Napisano 19 Wrzesień 2010 GrzegorzPrzybys, Ros1 - świetne speedy, ciężko będzie się zdecydować na którego z Was oddać głos (no chyba, że ktoś wymiecie jeszcze bardziej ;) ) Tonic - bardzo fajne prace! Ode mnie taki speed, starałem się zrobić coś bardziej "dynamicznego", a wyszło jak wyszło, w każdym razie dołączam się do jubileuszowej zabawy:)
tr3buh Napisano 19 Wrzesień 2010 Napisano 19 Wrzesień 2010 wymiatasz Thalion wymiatasz.. najbardziej mafijny z mafijnych obrazkow.. az sobie zapisalem na dysk ;)
Joel Napisano 19 Wrzesień 2010 Napisano 19 Wrzesień 2010 Hah, cóż za błyskotliwy humor rodem z podstawówki, pewnie stoi za nim tęgi intelekt! ;) P.S. Chcesz cukierka chłopczyku? Bardzo przepraszam, że tak się "wbijam", ale to jest bardzo nietaktowne. Jeśli uważasz, że jesteś taki dorosły, to czemu wyskakujesz z pracą, która ani nie jest ciekawa, wręcz tematycznie prowokacyjna (nie żebym trzymał ich stronę), a i od strony warsztatu nie ma się czym pochwalić, a potem jak ktoś to skomentuje adekwatnie do poziomu pracy atakujesz go wściekle? Nie chcę tu robić żadnych dygresji, czy offtop'ów, ale takie zachowanie, to już chyba przesada, nic do ciebie nie mam, tylko chciałbym poradzić, byś na następny raz się zastanowił. A tak gwoli speeda, to może coś wrzucę jak będzie czas - ciekawe pracki tu macie ;). pozdrawiam
SBT77 Napisano 19 Wrzesień 2010 Napisano 19 Wrzesień 2010 Według mnie to pytanie Nicponima nie było zbyt taktowne, ale to zapewne dlatego, że praca nie obraża moich uczuć religijnych. Jak to punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... :) Jakby z prac Grzegorza Przybysia, Rosa1 i Thaliona wziąć to co najlepsze to byłby niezły killer. A tak mam problem z głosowaniem, bo każda ma w sobie coś, ale każda coś innego...
Gość JAKOOOBS Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Tablet mam od jakiegoś roku ale nigdy mnie nie ciągneło żeby coś na nim narysować. Jakiś czas temu znalazłem tę stronę i postanowiłem się przemódz. Ps. kto powiedział, że na dzikim zachodzie nie było mafii
Drakula Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 A moze by tak paint-to-post wprowadzic w TSP? Grzesiek - swietne to; mysl nad nowym tematem ;-)
GrzegorzPrzybys Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 (edytowane) Walnąłem jeszcze coś takiego bo temat daje szerokie pole do popisu: (Pozostałe jeszcze w zapasie 15-20min przeznaczyłem na zabawe filtrami i "rozmazanie" tła) Edytowane 20 Wrzesień 2010 przez GrzegorzPrzybys
tr3buh Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 no powiem szczerze ze ten obrazek mi sie o wiele bardziej podoba od twojego poprzedniego, nie dlatego ze jest lepszy graficznie bo zarowno ten jak i poprzednik trzymaja bardzo wysoki poziom i widac reke mistrza, chodzi o to ze ten jest bardziej klimatyczny, ciekawszy kompozycyjnie i czuc ducha filmow Scorsese, Leone.. gangsterka w najlepszym wydaniu :)
Mariano19 Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Jak Kalais mógł to i ja mogę dać rysunek "troszkę" odstający poziomem od reszty:P
OmeN2501 Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 (edytowane) "Every kid in the neighbourhood know, whatever you do, don't fu*k with Sam Crow" Jakby co to logo reapera z fotki ;] Edytowane 20 Wrzesień 2010 przez OmeN2501
tr3buh Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 hehehe wiedzialem ze mistrz ksiaze ciemnosci Omen w koncu zawita ;)
leander Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Super Omen. Klimacik i historia wypas. Przypominam osobom, ktore daly dwie prace, ze jesli jasno nie zadeklarowaly, to do sondy zostanie wzieta pierwsza wrzucona praca.
nicponim Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 heh, jednak omen nie mogl scierpiec pracki Przybysia;] no i kurde, bede musial zaglosowac teraz na omena...;]
GrzegorzPrzybys Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 HEHE - MarekTy draniu! Chylę czoła i widzę że z-ownowałeś pare postaci które się tutaj przewineły w wątku:) No taka walka to mi się podoba - jak przegrywać to z najlepszymi;)
ICE Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Uhuhu Sons of Anarchy, Marek doslownie dales popalic! Masz moj glos.
SBT77 Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Masz poczucie humoru Omen, drugi plan mnie rozzbroił :)
vrocker Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Też mi się skojarzyło z SOA, mega mocne! Grzegorza jak i Omena aż ciężko zebrać myśli. ;)
GrzegorzPrzybys Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Czekam na 3 sezon. Ostatnio czytałem że ma się tam sam King pojawić w roli starego członka Sam Crow. Leander - Wyznaczam drugą prackę jako tą która wezmie udział w głosowaniu.
Thalion Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Grzegorz- filmowo, w starym dobrym stylu, świetne. Omen - czym byłby Jubileusz bez Twojego udziału... rewelacyjna praca, dosłownie rozbroiłeś konkurencję ;] piękne prace, 100 edycja jak najbardziej będzie udana.
OmeN2501 Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Fajnie ze sie podoba ;] Tylko nie spojlowac trzeciego sezonu bo obejrze dopiero jak calosc sie pojawi 1
adek Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Przepraszam, że będzie post bez pracy tym razem :) No cieszę się, że tych prac w tej 100 edycji przybywa. No i Omen! Cieszę się, że Ciebie w tej edycji nie zabrakło.
tr3buh Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 aaa... dopiero teraz zauwazylem ze na drugim planie sa postacie od lewej: gangsterzy Grzegorza, yakuza Rosa i koles od tortur Tonica.. mocne! 1
mc_art Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Jestem zawiedziony decyzją Grzegorza - jego pierwsza praca o wiele bardziej mi się podoba - jak dla mnie nr 1 tej edycji
mrozik26 Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 łot de kurdebalans ... ale piękny spidzik pana omena super kontrast kurdeblaszka i motylanoga
GrzegorzPrzybys Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 To już nie wiem. Dobra - nie bede zmieniał jak panienka co chwila. Pierwsza była namalowana to niech pozostanie pierwszą. Katana cowboy wtf niech podejdzie pod głosowanie. Przepraszam za zamieszanie leander. I tak Omen zamiótł sprawę cyklistami :)
OmeN2501 Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 No ale teraz Grzes to bez sensu bo mi postacie z drugiego planu nie pasuja :P Ladna dywersja ;]
OmeN2501 Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Ahhahahha :D Czyli ogladamy przynajmniej dwa te same seriale :P
Ros1 Napisano 20 Wrzesień 2010 Autor Napisano 20 Wrzesień 2010 Heh, pasują czy nie i tak niezłe szaleństwo ;) Cieszę się, że tak się ta edycja kończy... jest na co popatrzeć. Omen - czekam w takim razie na ten temat fajny co go szykowałeś na setną edycję :P
OmeN2501 Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Temat na setke mial byc z wikipedii: Hekatomba - (z gr. hekaton - sto) to pierwotnie ofiara składana Zeusowi składająca się ze 100 wołów. Później zaczęto tak nazywać wszystkie większe ofiary poświęcone różnym bogom. Wiec sie troche zdezaktualizowal :P Ale jak sie uda w glosowaniu to mam cos innego w zanadrzu ;]
Tonic Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Nie mogłem się powstrzymać :) Grzesiu, Ros1, co powiecie na mały sojusz? I wcześniejszy szkic, ale przerwałem po tym jak zobaczyłem pracę Omena. Leander, zgłaszam do głosowania drugą pracę
Coyote Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 tonic widze tu porządną wojne gangów :D Wiec sie troche zdezaktualizowal :P Ale jak sie uda w glosowaniu to mam cos innego w zanadrzu ;] moze "tygodniowy speedpainting 101: Dalmatyńczyków" :D ?
Tonic Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 moze "tygodniowy speedpainting 101: Dalmatyńczyków" :D ? Miałem identyczną myśl :-D
Nezumi Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Chyle czola panowie - to prawdziwa speedowa BITWA :O
tr3buh Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 *doslownie :) kurde.. musial sie ktos pojawic nie wiadomo skad i doprowadzic do zmiany zdania Grzegorza odnosnie wyboru pracy.. ehhh, szkoda :( juz mialem zarezerwowany glos a tak to teraz musze znowu przemyslec na kogo zaglosowac..
Ros1 Napisano 20 Wrzesień 2010 Autor Napisano 20 Wrzesień 2010 Tonic - Przyznam, uśmiałem się ;P Szkoda tylko, że ten drugi przerwałeś...
OmeN2501 Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Haha - dzieki panowie, naprawde dawno sie tak dobrze przy malowaniu nie bawilem ;] A kolesia z elektrodami sugeruje w kazdym TSP umieszczac ;P
mrozik26 Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 ulala , tu się ogląda The Big Bang Theory ! No proszę
sucharek Napisano 21 Wrzesień 2010 Napisano 21 Wrzesień 2010 świetna bitwa :] Omen, Ty chyba jesteś jakimś robotem albo obcym :P
OmeN2501 Napisano 22 Wrzesień 2010 Napisano 22 Wrzesień 2010 Na prosbe wrzucam steb by step mojego speeda Baza to brushe Macka Kuciary, szkielet budynku z brushpacku MV a ogien malowany byl recznie brushem Flames-2 z zestawu Blur's Good Brush. Czasteczkowe rzeczy robione byly juz pedzelkami wlasnej produkcji. Przy malowaniu ognia wazne jest by pobawic sie roznymi trybami mieszania, szczegolnie przy nakladaniu jasnych poswiat. Jakby byly jakies pytania to walcie , w miare mozliwosci bede odpowiadal ;]
tr3buh Napisano 22 Wrzesień 2010 Napisano 22 Wrzesień 2010 super.. wielkie dzieki za podzielenie sie, tutek bardzo pomocny.. mam tylko pytanie, czy mozna gdzies zdobyc te brushe od budynkow i ognia?
Coyote Napisano 22 Wrzesień 2010 Napisano 22 Wrzesień 2010 Omen świetny ten step by step takie małe pytanie. Robiłeś dużo tutków do Imagine fx. Mówiłeś kiedyś o wygaśnięciu licencji tych tutków. Kiedy będzie je można zobaczyć na maxie ?
OmeN2501 Napisano 22 Wrzesień 2010 Napisano 22 Wrzesień 2010 tr3buh: noo moj drogi ale google to wypada sprawdzic http://features.cgsociety.org/stories/2009_07/tower_or_evil/images/Blur%27s%20good%20brush4.0%20pro%20en.rar http://www.conceptart.org/forums/showthread.php?t=73169 Coyote: Dwa juz byly na forum, szykuje sie z trzecim ale ciagle czasu brak. Niedlugo uruchamiam swoja strone i tam na pewno beda wszystkie w jednym miejscu ;] 2
Grzessko Napisano 22 Wrzesień 2010 Napisano 22 Wrzesień 2010 Coyote: Dwa juz byly na forum, szykuje sie z trzecim ale ciagle czasu brak. Niedlugo uruchamiam swoja strone i tam na pewno beda wszystkie w jednym miejscu ;] Właśnie ciekaw byłem kiedy czołowy polski rysownik będzie miał swoja www końcu :) Czekam na " premierę" hehe
Coyote Napisano 22 Wrzesień 2010 Napisano 22 Wrzesień 2010 Coyote: Dwa juz byly na forum, szykuje sie z trzecim ale ciagle czasu brak. Niedlugo uruchamiam swoja strone i tam na pewno beda wszystkie w jednym miejscu ;] myślałem że to kwestia copy+paste i ew tłumaczenie ekipy forumowej. No nic będę musiał jeszcze zaczekać, czekam na stronkę. pozdrawiam i dzięki za odp :)
Rekomendowane odpowiedzi