Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
to nogą było malowane?

Hah, cóż za błyskotliwy humor rodem z podstawówki, pewnie stoi za nim tęgi intelekt! ;)

P.S. Chcesz cukierka chłopczyku?

• Odpowiedzi 100
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ros1 - też się zgodzę - dominujący typ pejzażu pewnie nadał statyczność, więc spróbowałem czegoś bliżej sceny.

mafia2_900px.jpg

Pokombinuję dalej, może uda mi się zrobić coś ciekawszego.

Napisano

GrzegorzPrzybys, Ros1 - świetne speedy, ciężko będzie się zdecydować na którego z Was oddać głos (no chyba, że ktoś wymiecie jeszcze bardziej ;) )

Tonic - bardzo fajne prace!

Ode mnie taki speed, starałem się zrobić coś bardziej "dynamicznego", a wyszło jak wyszło, w każdym razie dołączam się do jubileuszowej zabawy:)

tsp_mafia_fin.jpg

Napisano
Hah, cóż za błyskotliwy humor rodem z podstawówki, pewnie stoi za nim tęgi intelekt! ;)

P.S. Chcesz cukierka chłopczyku?

Bardzo przepraszam, że tak się "wbijam", ale to jest bardzo nietaktowne. Jeśli uważasz, że jesteś taki dorosły, to czemu wyskakujesz z pracą, która ani nie jest ciekawa, wręcz tematycznie prowokacyjna (nie żebym trzymał ich stronę), a i od strony warsztatu nie ma się czym pochwalić, a potem jak ktoś to skomentuje adekwatnie do poziomu pracy atakujesz go wściekle? Nie chcę tu robić żadnych dygresji, czy offtop'ów, ale takie zachowanie, to już chyba przesada, nic do ciebie nie mam, tylko chciałbym poradzić, byś na następny raz się zastanowił.

A tak gwoli speeda, to może coś wrzucę jak będzie czas - ciekawe pracki tu macie ;).

pozdrawiam

Napisano

Według mnie to pytanie Nicponima nie było zbyt taktowne, ale to zapewne dlatego, że praca nie obraża moich uczuć religijnych. Jak to punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... :)

Jakby z prac Grzegorza Przybysia, Rosa1 i Thaliona wziąć to co najlepsze to byłby niezły killer. A tak mam problem z głosowaniem, bo każda ma w sobie coś, ale każda coś innego...

Gość JAKOOOBS
Napisano

Tablet mam od jakiegoś roku ale nigdy mnie nie ciągneło żeby coś na nim narysować. Jakiś czas temu znalazłem tę stronę i postanowiłem się przemódz.

Ps. kto powiedział, że na dzikim zachodzie nie było mafii

Napisano (edytowane)

Walnąłem jeszcze coś takiego bo temat daje szerokie pole do popisu:

(Pozostałe jeszcze w zapasie 15-20min przeznaczyłem na zabawe filtrami i "rozmazanie" tła)

mafia2digart2.jpg

Edytowane przez GrzegorzPrzybys
Napisano

no powiem szczerze ze ten obrazek mi sie o wiele bardziej podoba od twojego poprzedniego, nie dlatego ze jest lepszy graficznie bo zarowno ten jak i poprzednik trzymaja bardzo wysoki poziom i widac reke mistrza, chodzi o to ze ten jest bardziej klimatyczny, ciekawszy kompozycyjnie i czuc ducha filmow Scorsese, Leone.. gangsterka w najlepszym wydaniu :)

Napisano (edytowane)

"Every kid in the neighbourhood know, whatever you do, don't fu*k with Sam Crow"

speed_14.jpg

Jakby co to logo reapera z fotki ;]

Edytowane przez OmeN2501
Napisano

Super Omen. Klimacik i historia wypas.

Przypominam osobom, ktore daly dwie prace, ze jesli jasno nie zadeklarowaly, to do sondy zostanie wzieta pierwsza wrzucona praca.

Napisano

Grzegorz- filmowo, w starym dobrym stylu, świetne.

Omen - czym byłby Jubileusz bez Twojego udziału... rewelacyjna praca, dosłownie rozbroiłeś konkurencję ;]

piękne prace, 100 edycja jak najbardziej będzie udana.

Napisano

Przepraszam, że będzie post bez pracy tym razem :)

No cieszę się, że tych prac w tej 100 edycji przybywa. No i Omen! Cieszę się, że Ciebie w tej edycji nie zabrakło.

Napisano

To już nie wiem. Dobra - nie bede zmieniał jak panienka co chwila. Pierwsza była namalowana to niech pozostanie pierwszą. Katana cowboy wtf niech podejdzie pod głosowanie. Przepraszam za zamieszanie leander.

I tak Omen zamiótł sprawę cyklistami :)

Napisano

Heh, pasują czy nie i tak niezłe szaleństwo ;) Cieszę się, że tak się ta edycja kończy... jest na co popatrzeć.

Omen - czekam w takim razie na ten temat fajny co go szykowałeś na setną edycję :P

Napisano

Temat na setke mial byc z wikipedii:

Hekatomba - (z gr. hekaton - sto) to pierwotnie ofiara składana Zeusowi składająca się ze 100 wołów. Później zaczęto tak nazywać wszystkie większe ofiary poświęcone różnym bogom.

Wiec sie troche zdezaktualizowal :P Ale jak sie uda w glosowaniu to mam cos innego w zanadrzu ;]

Napisano

Nie mogłem się powstrzymać :) Grzesiu, Ros1, co powiecie na mały sojusz?

mafia4_900px.jpg

I wcześniejszy szkic, ale przerwałem po tym jak zobaczyłem pracę Omena.

mafia3_900px.jpg

Leander, zgłaszam do głosowania drugą pracę

Napisano

tonic widze tu porządną wojne gangów :D

Wiec sie troche zdezaktualizowal :P Ale jak sie uda w glosowaniu to mam cos innego w zanadrzu ;]

moze "tygodniowy speedpainting 101: Dalmatyńczyków" :D ?

Napisano

*doslownie :) kurde.. musial sie ktos pojawic nie wiadomo skad i doprowadzic do zmiany zdania Grzegorza odnosnie wyboru pracy.. ehhh, szkoda :( juz mialem zarezerwowany glos a tak to teraz musze znowu przemyslec na kogo zaglosowac..

Napisano

Na prosbe wrzucam steb by step mojego speeda

Baza to brushe Macka Kuciary, szkielet budynku z brushpacku MV a ogien malowany byl recznie brushem Flames-2 z zestawu Blur's Good Brush. Czasteczkowe rzeczy robione byly juz pedzelkami wlasnej produkcji. Przy malowaniu ognia wazne jest by pobawic sie roznymi trybami mieszania, szczegolnie przy nakladaniu jasnych poswiat.

speed_14_sbs.jpg

Jakby byly jakies pytania to walcie , w miare mozliwosci bede odpowiadal ;]

Napisano

Omen świetny ten step by step takie małe pytanie. Robiłeś dużo tutków do Imagine fx. Mówiłeś kiedyś o wygaśnięciu licencji tych tutków. Kiedy będzie je można zobaczyć na maxie ?

Napisano
Coyote: Dwa juz byly na forum, szykuje sie z trzecim ale ciagle czasu brak. Niedlugo uruchamiam swoja strone i tam na pewno beda wszystkie w jednym miejscu ;]

Właśnie ciekaw byłem kiedy czołowy polski rysownik będzie miał swoja www końcu :) Czekam na " premierę" hehe

Napisano

Coyote: Dwa juz byly na forum, szykuje sie z trzecim ale ciagle czasu brak. Niedlugo uruchamiam swoja strone i tam na pewno beda wszystkie w jednym miejscu ;]

myślałem że to kwestia copy+paste i ew tłumaczenie ekipy forumowej. No nic będę musiał jeszcze zaczekać, czekam na stronkę.

pozdrawiam i dzięki za odp :)