peter_f Napisano 24 Grudzień 2010 Napisano 24 Grudzień 2010 (edytowane) Witajcie. Niniejszym chciałbym złożyć wszystkim użytkownikom naszego forum najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Spędźcie je w ciepłym gronie swoich najbliższych, najedzcie się do syta i zapomnijcie na chwilę o istnieniu kompów. Słowem - analogowo, jak nasi dziadowie zwykli. Pozdrawiam serdecznie Piter Po kliku w obrazek - skala 1:1 P.S. Wiem, że tekstura porozciągana ale to na szybciora było ;) Edytowane 27 Grudzień 2010 przez peter_f 2
Karkosik Napisano 24 Grudzień 2010 Napisano 24 Grudzień 2010 Powiem tak, Chyba tylko Ty i ja nie śpimy o tej porze na forum w dzień przed ( a właściwie w dzień) Wigilii. Ja moge tylko powiedzieć, DZIĘKUJE! A co do samolotu świetny pomysł, brakuje mi tylko Św. Mikołaja w wieżyczce:D
kamil.ochel Napisano 24 Grudzień 2010 Napisano 24 Grudzień 2010 Karkosik jeszcze ja ;d peter_f dzięki! super prezent :) fajnie że poświęcasz swój czas dla komjuniti :) a i przy okazji teraz już będę wiedział który to silnik 2 !
arev Napisano 24 Grudzień 2010 Napisano 24 Grudzień 2010 Massive! Serdeczne dzięki i Tobie też wszystkiego dobrego!
GRiPi Napisano 24 Grudzień 2010 Napisano 24 Grudzień 2010 Rewelacja! Pomysł mistrzowski! ;) Najlepszego!
kliment woroszyłow Napisano 24 Grudzień 2010 Napisano 24 Grudzień 2010 Karkosik- w wieżyczce to siedzi renifer ;) Bardzo ładnie Piotr!!:D wszystkiego dobrego wszystkim !
mrys Napisano 24 Grudzień 2010 Napisano 24 Grudzień 2010 Hahaha! Co roku mam nieco podobny pomysł i co roku albo zapominam albo nie zdążam :D Świetne Piotrek. No i Wesołych Świąt :)
peter_f Napisano 24 Grudzień 2010 Autor Napisano 24 Grudzień 2010 Dzięki za życzenia chłopaki i za komentsy :) Pardon, że niedopracowany ten obrazek, ale w 3 godzinki nie dałem rady więcej. Miały być jeszcze elfy imprezujące wewnątrz i płomienie z przegrzaych silników, ale... no cóż może w przyszłym roku. Niech Wam gwiazdka świeci.
Morphe Napisano 24 Grudzień 2010 Napisano 24 Grudzień 2010 no i co.. luk otworzony i zadnych workow z prezentami, a ni zadnych - mikolajo spadachroniazy... celujacych w komin
peter_f Napisano 24 Grudzień 2010 Autor Napisano 24 Grudzień 2010 Zrzut dokonany Morphe ;) z tyłu lecą :D
Morphe Napisano 24 Grudzień 2010 Napisano 24 Grudzień 2010 a - i zamiast tej kabiny bombardujacej powinna byc wierzyczka strzelajaca albo prezentami, albo wystawac np choinka, albo jaksi krasnal/nawigator, w sensie 0 elementow przemocy ;) :D
Gość fishinthewater Napisano 24 Grudzień 2010 Napisano 24 Grudzień 2010 Przekozak! tez mi te prezenty umknely. Wesolych!
plasti Napisano 24 Grudzień 2010 Napisano 24 Grudzień 2010 masakrator, co za pomysl!!!! jestes wielki miscu :) wesolych peter_f!!! :] 5*
Pawelkos Napisano 24 Grudzień 2010 Napisano 24 Grudzień 2010 Genialne !! Super pomysl i wykonanie, szkoda ze zapomniales dopisac tego rudolfa na siliniku, bo pomysl nieziemski, moglas w PSie chociaz to dorzucic :) Wesolych Swiat PS mozesz opisac jak zrobiles envir tzn to miasto na dole, te swiatla i tak samo snieg ?
Tores Napisano 24 Grudzień 2010 Napisano 24 Grudzień 2010 Dzięki za życzenia i wzajemnie oczywiście. Rozweseliłeś mnie tym pomysłem:)
peter_f Napisano 26 Grudzień 2010 Autor Napisano 26 Grudzień 2010 Dzięki WIELKIE chłopaki :) Cieszę, się, że Was rozweseliłem :) Chyba faktycznie dorzucę, ten napis 'Rudolf' dziś wieczorem, żeby domknąć temat ;) Pawelkos: tło to wyrendzona w scanlinie na plane'nie tekstura (rozdziałka około 9000px) złożona ze zdjęć satelitarnych, reszta to photoshop, bo jak wspomniałem robiłem to bardzo szybko i na ustawienia w maxie po prostu nie było czasu. Śnieg to bazgroły w shopie, zmultiplikowane w nieskończoność i tylko poukładane w plany (najmniejszy śnieg na najdalszym planie, większy w środku, na pierwszym planie zblurowany (radial blur). To chyba tyle :) Dzięki i pozdrawiam. Piter
Meedo_pl Napisano 27 Grudzień 2010 Napisano 27 Grudzień 2010 Bardzo klimatyczna praca, co tu dużo mówić świetnie i tyle!
pressenter Napisano 27 Grudzień 2010 Napisano 27 Grudzień 2010 Ładne Piter, niestety jeden z tych Twoich prezentów mi dach rozwalił i masz... :P Troszkę późno, ale dzięki za życzenia, mam nadzieję, że Tobie również święta przyjemnie upłynęły. ;) Pozdrawiam Szymon
Neb Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 Niezła krata, zycia mu nie przedłuży ale wygląda jak zawsze powalająco :)
KoMic Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 lol, jak to sie stalo ze przegapisalem tak wypasiona wizke, hehehehe jak zwykle wgniata: ] az se chyba na tapete pierdzielne.... 5min pozniej..... nie no, mistrzostwo: ]
Loozack Napisano 12 Styczeń 2011 Napisano 12 Styczeń 2011 Też nie mogę się nadziwić, że mi to umknęło, świetne Piter, masz chłopie pomysły :) Pozdrawiam.
peter_f Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Napisano 12 Styczeń 2011 Dzięki chłopcy i wszystkiego naj dla Was: Meedo_pl, Szymon (rachunek za daszysko adresuj na laponię :), Marcin, KoMic i Piter :)
Rekomendowane odpowiedzi