Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witajcie. Niniejszym chciałbym złożyć wszystkim użytkownikom naszego forum najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Spędźcie je w ciepłym gronie swoich najbliższych, najedzcie się do syta i zapomnijcie na chwilę o istnieniu kompów. Słowem - analogowo, jak nasi dziadowie zwykli.

Pozdrawiam serdecznie

Piter

Po kliku w obrazek - skala 1:1

P.S. Wiem, że tekstura porozciągana ale to na szybciora było ;)

santanewsmall.jpg

logosanta.jpg

Edytowane przez peter_f

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 4,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Powiem tak, Chyba tylko Ty i ja nie śpimy o tej porze na forum w dzień przed ( a właściwie w dzień) Wigilii. Ja moge tylko powiedzieć, DZIĘKUJE!

A co do samolotu świetny pomysł, brakuje mi tylko Św. Mikołaja w wieżyczce:D

Napisano

Karkosik jeszcze ja ;d

peter_f dzięki! super prezent :) fajnie że poświęcasz swój czas dla komjuniti :)

a i przy okazji teraz już będę wiedział który to silnik 2 !

Napisano

Massive! Serdeczne dzięki i Tobie też wszystkiego dobrego!

Napisano

Hahaha! Co roku mam nieco podobny pomysł i co roku albo zapominam albo nie zdążam :D Świetne Piotrek. No i Wesołych Świąt :)

Napisano
  • Autor

Dzięki za życzenia chłopaki i za komentsy :) Pardon, że niedopracowany ten obrazek, ale w 3 godzinki nie dałem rady więcej. Miały być jeszcze elfy imprezujące wewnątrz i płomienie z przegrzaych silników, ale... no cóż może w przyszłym roku. Niech Wam gwiazdka świeci.

Napisano

no i co.. luk otworzony i zadnych workow z prezentami, a ni zadnych - mikolajo spadachroniazy... celujacych w komin

Napisano

a - i zamiast tej kabiny bombardujacej powinna byc wierzyczka strzelajaca albo prezentami, albo wystawac np choinka, albo jaksi krasnal/nawigator, w sensie 0 elementow przemocy ;) :D

Napisano

Przekozak!

tez mi te prezenty umknely.

Wesolych!

Napisano

masakrator, co za pomysl!!!!

jestes wielki miscu :)

wesolych peter_f!!! :]

5*

Napisano

Genialne !! Super pomysl i wykonanie, szkoda ze zapomniales dopisac tego rudolfa na siliniku, bo pomysl nieziemski, moglas w PSie chociaz to dorzucic :) Wesolych Swiat

PS mozesz opisac jak zrobiles envir tzn to miasto na dole, te swiatla i tak samo snieg ?

Napisano

Dzięki za życzenia i wzajemnie oczywiście. Rozweseliłeś mnie tym pomysłem:)

Napisano
  • Autor

Dzięki WIELKIE chłopaki :) Cieszę, się, że Was rozweseliłem :) Chyba faktycznie dorzucę, ten napis 'Rudolf' dziś wieczorem, żeby domknąć temat ;)

Pawelkos: tło to wyrendzona w scanlinie na plane'nie tekstura (rozdziałka około 9000px) złożona ze zdjęć satelitarnych, reszta to photoshop, bo jak wspomniałem robiłem to bardzo szybko i na ustawienia w maxie po prostu nie było czasu. Śnieg to bazgroły w shopie, zmultiplikowane w nieskończoność i tylko poukładane w plany (najmniejszy śnieg na najdalszym planie, większy w środku, na pierwszym planie zblurowany (radial blur). To chyba tyle :) Dzięki i pozdrawiam.

Piter

Napisano

Ładne Piter, niestety jeden z tych Twoich prezentów mi dach rozwalił i masz... :P

Troszkę późno, ale dzięki za życzenia, mam nadzieję, że Tobie również święta przyjemnie upłynęły. ;)

Pozdrawiam

Szymon

Napisano

Niezła krata, zycia mu nie przedłuży ale wygląda jak zawsze powalająco :)

Napisano

lol, jak to sie stalo ze przegapisalem tak wypasiona wizke, hehehehe jak zwykle wgniata: ] az se chyba na tapete pierdzielne....

5min pozniej..... nie no, mistrzostwo: ]

Napisano

Też nie mogę się nadziwić, że mi to umknęło, świetne Piter, masz chłopie pomysły :)

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Dzięki chłopcy i wszystkiego naj dla Was: Meedo_pl, Szymon (rachunek za daszysko adresuj na laponię :), Marcin, KoMic i Piter :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.