Jump to content

logo

patryk1419

Recommended Posts

witam mam pytanie czy ktoś z was mógłby zrobić dla mnie logo napis to "PolishArmy prezentuje" wielkość liter ma znaczenie nie potrzebuje pliku który odtworzę w maxie tylko samo zdjęcie które wy wyrendujecie i wrzucicie na przykład na abload.de z góry dzięki

Edited by patryk1419

• Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jak to nie wiadomo o co chodzi? masz zrobic logo ktorego wielkosc liter ma znaczenie i uploadnac na jakis niemiecki adres. Zeby nie bylo latwo, logo powinno sie zrobic i wyrenderowac w Maxie.

Z mojej strony nominacja w kategorii "Jasnosc i Czytelnosc"

widać jak potraficie czytać tekst który ma widnieć na tym logu jest taki cytuje pierwszy post zrobić dla mnie logo napis to "PolishArmy prezentuje" wielkość liter ma znaczenie to co jest w cudzysłowiu ma właśnie widnieć na logu i na uczcie się czytać

nie czytacie uwaznie zaleceń klienta, cytuje:

widać jak potraficie czytać tekst który ma widnieć na tym logu jest taki cytuje pierwszy post zrobić dla mnie logo napis to "PolishArmy prezentuje" wielkość liter ma znaczenie to co jest w cudzysłowiu ma właśnie widnieć na logu i na uczcie się czytać

sly winno chyba byc w takim razie "PolishArmy prezentuje i na uczcie sie czytać", dobrze zrozumiałem?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We are using cookies. Read about our Privacy Policy