patryk1419 10 Posted January 19, 2011 (edited) witam mam pytanie czy ktoś z was mógłby zrobić dla mnie logo napis to "PolishArmy prezentuje" wielkość liter ma znaczenie nie potrzebuje pliku który odtworzę w maxie tylko samo zdjęcie które wy wyrendujecie i wrzucicie na przykład na abload.de z góry dzięki Edited January 25, 2011 by patryk1419 Share this post Link to post Share on other sites
Touch 287 Posted January 19, 2011 Powinniśmy ustanowić jakąś nagrodę za takie posty. Share this post Link to post Share on other sites
baato 10 Posted January 19, 2011 żeby chociaż taki post sie kupy trzymał i było wiadomo o co chodzi Share this post Link to post Share on other sites
mirach 1,047 Posted January 19, 2011 jak to nie wiadomo o co chodzi? masz zrobic logo ktorego wielkosc liter ma znaczenie i uploadnac na jakis niemiecki adres. Zeby nie bylo latwo, logo powinno sie zrobic i wyrenderowac w Maxie. Z mojej strony nominacja w kategorii "Jasnosc i Czytelnosc" Share this post Link to post Share on other sites
Orangegraphics 463 Posted January 19, 2011 masz. http://www.abload.de/image.php?img=p0d52.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Hynol 382 Posted January 20, 2011 Ojć XizOr - przecież było wyraźnie napisane że wielkość liter ma znaczenie, a ty wszystko dużymi :). Share this post Link to post Share on other sites
Shogun 3D 493 Posted January 20, 2011 One są wręcz WIELKIE, jak tak można dyrektyw klienta nie słuchać. Share this post Link to post Share on other sites
kamil.ochel 301 Posted January 20, 2011 Xiz0r wyraźnie jest napisane że ma być jeszcze "prezentuje" może to lepsze? Share this post Link to post Share on other sites
Orangegraphics 463 Posted January 20, 2011 kurcze. wlasnie myslałem że rozmiar ma znaczenie i ma wchodzić całość w prostokącik;/ kamil.ochel, to ja odpadam bo już przy tamtym max mi się wysypywał Share this post Link to post Share on other sites
kamil.ochel 301 Posted January 20, 2011 sly niezłą renderfarme tam masz zdaje się Share this post Link to post Share on other sites
ttaaddeekk 663 Posted January 20, 2011 wystraszyłem się ze zrobiłeś przecinek, ale na szczęście to tylko kreska nad c ;) Share this post Link to post Share on other sites
Orangegraphics 463 Posted January 20, 2011 iwen siks :* Share this post Link to post Share on other sites
mirach 1,047 Posted January 20, 2011 nawet jakby mi ktos placil to bym takiego nie umial zrobic. Iwen siks! Share this post Link to post Share on other sites
patryk1419 10 Posted January 25, 2011 sory że nie odpisywałem przez tak długo czas ale nie miałem czasu a najładniejsze jest to logo tylko żeby było same PolishArmy prezentuje z góry dzięki Share this post Link to post Share on other sites
blinq 350 Posted January 25, 2011 Gratulacje sly!!! Jestem pod wrażeniem :D Tylko się pochwal co wygrałeś ;) Share this post Link to post Share on other sites
Orangegraphics 463 Posted January 25, 2011 sly tylko się nie pomyl w tekscie: "PolishArmy prezentuje z góry dzięki" :* Share this post Link to post Share on other sites
sly 574 Posted January 25, 2011 sory że nie odpisywałem przez tak długo czas ale nie miałem czasu a najładniejsze jest to logo tylko żeby było same PolishArmy prezentuje z góry dzięki 5 Share this post Link to post Share on other sites
Hynol 382 Posted January 25, 2011 Hehehe. Niektórzy ludzie uczą się wolniej od gołębi ;). Logo git. Szczególnie kolorystyka względem tematu dobra. Share this post Link to post Share on other sites
Shogun 3D 493 Posted January 26, 2011 Sly, to nawet nie jest iwen six, to już fortyfier! Share this post Link to post Share on other sites
patryk1419 10 Posted January 26, 2011 widać jak potraficie czytać tekst który ma widnieć na tym logu jest taki cytuje pierwszy post zrobić dla mnie logo napis to "PolishArmy prezentuje" wielkość liter ma znaczenie to co jest w cudzysłowiu ma właśnie widnieć na logu i na uczcie się czytać Share this post Link to post Share on other sites
mirach 1,047 Posted January 26, 2011 No i co zrobiliscie? zdenerwowaliscie zleceniodawce... patryk: tobie by sie przydala nauka interpunkcji. Share this post Link to post Share on other sites
Kr3tz 138 Posted January 26, 2011 Dobrze im powiedziałeś, patryk, czasami warto te cholery jedne ustawić do pionu. 1 Share this post Link to post Share on other sites