Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

witam mam pytanie czy ktoś z was mógłby zrobić dla mnie logo napis to "PolishArmy prezentuje" wielkość liter ma znaczenie nie potrzebuje pliku który odtworzę w maxie tylko samo zdjęcie które wy wyrendujecie i wrzucicie na przykład na abload.de z góry dzięki

Edytowane przez patryk1419
  • Odpowiedzi 37
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak to nie wiadomo o co chodzi? masz zrobic logo ktorego wielkosc liter ma znaczenie i uploadnac na jakis niemiecki adres. Zeby nie bylo latwo, logo powinno sie zrobic i wyrenderowac w Maxie.

Z mojej strony nominacja w kategorii "Jasnosc i Czytelnosc"

Napisano
sory że nie odpisywałem przez tak długo czas ale nie miałem czasu a najładniejsze jest to logo pa01.jpg tylko żeby było same PolishArmy prezentuje z góry dzięki

pa02z.jpg

• Like 5
Napisano

widać jak potraficie czytać tekst który ma widnieć na tym logu jest taki cytuje pierwszy post zrobić dla mnie logo napis to "PolishArmy prezentuje" wielkość liter ma znaczenie to co jest w cudzysłowiu ma właśnie widnieć na logu i na uczcie się czytać

Napisano

Kolorystyka jest świetnie dobrana, to wręcz genialny chwyt marketingowy. Podbije nowe grupy docelowe.

Tekstem bym się nie przejmowała, przeciętny odbiorca i tak czyta tylko pierwszą linijkę.

Napisano

sly "prezentuje" powinienes zrobic przez O KRESKOWANE, ta kreseczka chociaz do tego kwiatuszka by pasowala co jest po prawej:D

A tak serio patryk1419 chlopie jak chcesz byc traktowany konkretnie to TY BYC KONKRETNY... i tyle w tym temacie:D

Napisano

nie czytacie uwaznie zaleceń klienta, cytuje:

widać jak potraficie czytać tekst który ma widnieć na tym logu jest taki cytuje pierwszy post zrobić dla mnie logo napis to "PolishArmy prezentuje" wielkość liter ma znaczenie to co jest w cudzysłowiu ma właśnie widnieć na logu i na uczcie się czytać

sly winno chyba byc w takim razie "PolishArmy prezentuje i na uczcie sie czytać", dobrze zrozumiałem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności