Napisano 13 Luty 201114 l Mi艂ego ogl膮dania, w mi臋dzyczasie podrzuc臋, drugi kolorek 聽 .......................................................................................................................... 聽 HD (ka偶dy ok. 1MB) 聽 HD 1 聽 HD 2 聽 HD 3 Edytowane 13 Luty 201114 l przez kellyq
Napisano 13 Luty 201114 l Modelik spoko. 艢wiat艂a wysz艂y bardzo fajnie. Opony si臋 troch臋 za bardzo 艣wiec膮 . Chrom za bardzo odbija otoczenie przez co zabarwia si臋 na r贸zne kolory w zaleznosci od k膮ta kamery , przyda艂oby si臋 go o艣wietli膰 bia艂ym softboxem aby odbicia wzmocni艂y charakter metalu. Lakier fajny ale raczej nie taki jaki kiedy艣 nak艂adano, ale studio stylizowane na nowoczesne to i lakier zwyk艂y tak偶e tego si臋 nie czepiam. Troch臋 za du偶y color bleeding pod autem i sk贸ra miejsca wysz艂a plastikowo . 聽 Og贸lnie 4 gwiazdki si臋 nale偶膮, bo kapci nie zrywa ale jest na czym oko zawiesi膰 :)
Napisano 13 Luty 201114 l bardzo przyjemnei sie to oglada:) jest co prawda kilka drobiazgow o ktorych wspomnial NV, ale praca i tak jest git!:)
Napisano 14 Luty 201114 l zdesaturuj gi albo pod艂贸藕 co艣 ciemnego pod auto. 聽 Ale bardzo 艂adnie jednak jest ;)
Napisano 14 Luty 201114 l Bardzo fajnie si臋 na to patrzy, podoba mi si臋. Mam wra偶enia jak koledzy powy偶ej, przesaturowane cienie chyba troche, wygl膮da troch臋 jak z translucentnego materia艂u, jakiego艣 plastiku. Chyba GI z tej czerwieni daje popali膰, cho膰 pewna plastyka w tym jest:) 聽 pozdrawiam!
Napisano 16 Luty 201114 l Mistrz model (jak zawsze) i klasa renderki (przepi臋kne, wysmakowane i optymistyczne). 5***** Jak ja uwielbiam takie obrazki! 聽 Pozdrawiam Piter
Napisano 20 Luty 201114 l Moim zdaniem jedna z najlepszych ostatnich wizek samochodu. Nieliczna praca gdzie render samochodu nie wygl膮da syntetycznie i wsp贸艂gra idealnie z t艂em. Shaderki pierwsza klasa, kolorystyka r贸wnie偶. 5*
Napisano 20 Luty 201114 l Kolorki i kadry fajne, osobi艣cie bardziej przemy艣la艂bym sprawe odbi膰 na karoserii ale poza tym jest ok, gratulacje fronta ;) 聽 i czekam na wersje z innym kolorem.
Napisano 21 Luty 201114 l fajna pracka, renderek super , tylko tak jak wczesniej cos z tym cieniem pod samochodem , moze powalczylbym tez z odbiciem na szkle,
Napisano 21 Luty 201114 l Autor 艢licznie dzi臋kuj臋 za komentarze i rekomendacj臋 聽 @LISEk refki g艂贸wnie z t膮d 聽 za艂膮czam drugi kolor nic specjalnego 聽 HD
Napisano 21 Luty 201114 l 艢liczny! Pi臋kne, wysmakowane kolory! 5***** 聽 P.S. Jak zrobi艂e艣 studio? Mo偶esz zdradzi膰?
Napisano 23 Luty 201114 l Swietny model i renderki. Do materilow tez za bardzo nie ma sie co czepiac, moze oponki za bardzo sie swieca. Nie bardzo podchodzi mi studio i zdecydowownie kolory lakieru :] ale to juz kwestia gustu ;). Bardzo trafione kadrowanie. Gratuluje fronta, zdecydowanie zaluzenie ;) Pozdrawiam