Napisano 13 Luty 201114 l Miłego oglądania, w międzyczasie podrzucę, drugi kolorek .......................................................................................................................... HD (każdy ok. 1MB) HD 1 HD 2 HD 3 Edytowane 13 Luty 201114 l przez kellyq
Napisano 13 Luty 201114 l Modelik spoko. Światła wyszły bardzo fajnie. Opony się trochę za bardzo świecą . Chrom za bardzo odbija otoczenie przez co zabarwia się na rózne kolory w zaleznosci od kąta kamery , przydałoby się go oświetlić białym softboxem aby odbicia wzmocniły charakter metalu. Lakier fajny ale raczej nie taki jaki kiedyś nakładano, ale studio stylizowane na nowoczesne to i lakier zwykły także tego się nie czepiam. Trochę za duży color bleeding pod autem i skóra miejsca wyszła plastikowo . Ogólnie 4 gwiazdki się należą, bo kapci nie zrywa ale jest na czym oko zawiesić :)
Napisano 13 Luty 201114 l bardzo przyjemnei sie to oglada:) jest co prawda kilka drobiazgow o ktorych wspomnial NV, ale praca i tak jest git!:)
Napisano 14 Luty 201114 l zdesaturuj gi albo podłóź coś ciemnego pod auto. Ale bardzo ładnie jednak jest ;)
Napisano 14 Luty 201114 l Bardzo fajnie się na to patrzy, podoba mi się. Mam wrażenia jak koledzy powyżej, przesaturowane cienie chyba troche, wygląda trochę jak z translucentnego materiału, jakiegoś plastiku. Chyba GI z tej czerwieni daje popalić, choć pewna plastyka w tym jest:) pozdrawiam!
Napisano 16 Luty 201114 l Mistrz model (jak zawsze) i klasa renderki (przepiękne, wysmakowane i optymistyczne). 5***** Jak ja uwielbiam takie obrazki! Pozdrawiam Piter
Napisano 20 Luty 201114 l Moim zdaniem jedna z najlepszych ostatnich wizek samochodu. Nieliczna praca gdzie render samochodu nie wygląda syntetycznie i współgra idealnie z tłem. Shaderki pierwsza klasa, kolorystyka również. 5*
Napisano 20 Luty 201114 l Kolorki i kadry fajne, osobiście bardziej przemyślałbym sprawe odbić na karoserii ale poza tym jest ok, gratulacje fronta ;) i czekam na wersje z innym kolorem.
Napisano 21 Luty 201114 l fajna pracka, renderek super , tylko tak jak wczesniej cos z tym cieniem pod samochodem , moze powalczylbym tez z odbiciem na szkle,
Napisano 21 Luty 201114 l Autor Ślicznie dziękuję za komentarze i rekomendację @LISEk refki głównie z tąd załączam drugi kolor nic specjalnego HD
Napisano 21 Luty 201114 l Śliczny! Piękne, wysmakowane kolory! 5***** P.S. Jak zrobiłeś studio? Możesz zdradzić?
Napisano 23 Luty 201114 l Swietny model i renderki. Do materilow tez za bardzo nie ma sie co czepiac, moze oponki za bardzo sie swieca. Nie bardzo podchodzi mi studio i zdecydowownie kolory lakieru :] ale to juz kwestia gustu ;). Bardzo trafione kadrowanie. Gratuluje fronta, zdecydowanie zaluzenie ;) Pozdrawiam