Jump to content

Hereafter vfx breakdown

uncle

Recommended Posts

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

mnie najbardziej rozwala scena jak laska plynie wtym calym strumeiniu w miescie, ktore jest zmontowane z wielu ujec nakreconych raz w basenie, raz w jakims morzu, nie przejmuja sie brakime greenscreena ani niczym:)

3min:54s,

O co chodzi z tą twarzą, nie rozumiem tego? Podmienili aktorce twarz czy co się tam miało dziać?

--------->

Po jakiego grzeba tyle tego? Po co te słupy, drzewa, dodawane....

... Przestaje mi się podobać takie kino. Najbardziej to ja jestem przesycony filtrami. Wiem jak obraz powinien wyglądać, a on zawsze wygląda tak jakby ktoś go pokolorował heh.... a głupie kobity lecą na takie g...

Efekty mnie wbiły w fotel, bo nie spodziewałem się, że tam tego aż tyle było.... Ale nie rozumiem, czemu twarzy najzwyczajniej w świecie nie zrobili "tradycyjnie" dobra charakteryzacja nie jest zła, a wciskanie efektów wszędzie podnosi koszty.

wlasnie tez sie chwile zastanawialem po co jej ta twarz poprawiali i doszedlem do wniosku ze poprostu na planie gdzies im to umknelo, albo byla za malo podmalowana lub moze sie zmylo poprostu a malo kto zwrocil na to uwage, i na montazu dopiero sie skapneli ze za bardzo to sie w oczy rzuca.

my taz czyscilismy paznokcie piosenkarce bo na zblizeniu bylo widac ze grzebala w ogrodku wczesniej (:

naprawde czapka z głowy. Kolesie widac, ze podeszli masakrycznie pro do pracy, rezyser mogl czuc swobode pracy, b nie musi planowac ujęcia z taka ekipą pol roku wczesniej bez opcji zmiany, tam raktycznie wszystko było. Patenty niektore fajne, a nonszalanckie podejscie do greenboxa mi sie bardzo podbało. Widac, ze ogarniaja temat bardzo dobrze.