Berger Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 No wreście IvoX :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 a mnie nadal na liscie nie ma LOOZACK :D:D GUD LAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 15 Maj 2011 Autor Share Napisano 15 Maj 2011 Przepraszam SereCk. Już dopisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milabiker Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 To ja też skromnie sie zapisze :) Pagani Zonda C12 F 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pucios Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) witam:), Mercedes G-Class (2007) zaklepuje. Edytowane 16 Maj 2011 przez pucios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzy Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Zacznę co prawda dopiero za jakiś czas (pewnie około końca czerwca), ale skoro jest limit miejsc, to się wpiszę teraz :) Auto to Nissan Silvia S15 Spec-R 2002r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość IvoX Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 No wreście IvoX :] No wreście, wreście... trzeba się kiedyś ujawnić :P ale nadal mnie na liście nie ma... :(( nie wiem dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 ozzy i ivox dopisze po pracy teraz nie moge. LISTA ZAMKNIĘTA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tygrys2 Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Może mi ktoś napisać jak wziąć udział w tym konkursie - po raz pierwszy chce brać udział w takim konkursie. Moja propozycja auta -ASCARI KZ-1. Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 ojoj tylko przez weekend nie odwiedziłem strony a tu już bitwa i po bitwie:( szkoda ze tak szybko skończyły się miejsca na liścia:( a po co limit?? Myślałem że wystartuje z Dodgem ZEO. W wakacje i tak nad nim posiedzę, alternatywne źródła energii to przyszłość. no cóż "show must go one" są też inne sprawy w życiu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrs Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Proszę mnie dopisać do listy :) auto: Leopard 6 Litre Roadster - premiera 2005. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrs Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 ups.. sorki nie zauważyłem, że już lista zamknięta :/ no trudno.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aces87 Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Chcę dołączyć z McLaren MP4-12C 2009-2011, proszę o dopisanie mnie do listy jeśli to możliwe, wprawdzie lista zamknięta ale może da się coś zrobić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Hej, limit był, ale już go nie ma. Informacja padła w newsie o bitwie, ale tutaj jej nie ma, więc podrzucam: Limit zniesiony , Smoku ustali datę do której można zgłaszać propozycje. Limit był ustalony z przyczyn organizacyjno-technicznych ale już sprawa się rozwiązała. Limit wynikał ze wcześniejszego limitu sondy, który wynosił 60 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukii Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) Witam, w takim razie jeśli limit został zniesiony to z chęcią wpisze się na listę konkurs a moja praca będzie Audi RS3 Sportback 2011 Edytowane 16 Maj 2011 przez Lukii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Hmmm ja co prawda niezainteresowany uczestnictwem, ale spytam: Po co ta lista? Bez zezwolenia jest zakaz modelowania? Z tego co pamiętam, to ostatnio jedna osoba skończyła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Tutaj musi być lista i porządek potrzebny do przygotowania podsumowania. Sądzę , że w tej bitwie spokojnie skończy więcej niż 1 osoba , już mamy jeden prawie gotowy model, a zabawa się dopiero zaczyna , tamta bitwa legła organizacyjnie, z tą jest zupełnie inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UVW Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Jeśli można się jeszcze zapisać to zgłaszam BMW X6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 Cieszę się, że się udało zdjąć to ograniczenie. Jako że jeszcze codziennie kilka osób dołącza to myślę, że lista może być cały czas otwarta. Jak ktoś zapragnie się zgłosić nawet w sierpniu to czemu nie? Nikomu to nie przeszkodzi z tych co już pracują. Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rallyman Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Cieszę się, że się udało zdjąć to ograniczenie. Jako że jeszcze codziennie kilka osób dołącza to myślę, że lista może być cały czas otwarta. Jak ktoś zapragnie się zgłosić nawet w sierpniu to czemu nie? Nikomu to nie przeszkodzi z tych co już pracują. Co o tym myślicie? Lubię to! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 spoko jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 No pewnie, że może tak być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 Jak wyżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzy Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 Smoku, chyba znowu zagubiłeś IvoX na liście, mnie zresztą też :) To żeby lista była cały czas otwarta to dobry pomysł, szczerze mówiąc nie rozumiem dlaczego miałaby być zamykana, przecież nikomu z uczestników nie powinno przeszkadzać, że ktoś zaczął później :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 17 Maj 2011 Autor Share Napisano 17 Maj 2011 Przepraszam, już dopisałem. Tyle osób się zgłosiło, że po woli nie ogarniam :) . Jakbym jeszcze kogoś pominął to krzyczeć!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acid_Jazz Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 Witam, Też chętnie wezmę udział w Mini Bitwie... A spróbuję wymodelować Audi A5 Cabrio 2007. pozdrawiam, A_J 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość IvoX Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 W takim razie krzyczę!!! ;P dla mnie BMW Vision Efficient Dynamics '09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 Witam w bitwie skyline, na pewno otrzymasz cenne wskazówki;) Do wszystkich zgłaszających wozy. Bo zgłoszeniu tutaj swojej pozycji, nie musicie czekać aż was dopiszę bo mam mało czasu :) Możecie od razu startować (zakładać wątek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziab Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Zgłaszam drobną zmianę: znalazłem lepsze rysunki i będę robił peugeota 407 coupe w wersji 2005 a nie jak wcześniej pisałem 2006 - w sumie różnice są niewielkie ale dla porządku wspominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość camisalo Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 Witam Jeżeli jest jeszcze możliwość dołączenia to chętnie bym się także zgłosił z autkiem Ford Shelby 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 (edytowane) Prośba o zmianę auta na Mopar Redline Dodge Charger 2011. Edytowane 27 Maj 2011 przez ReflectVision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 3 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Przypominam że zostało 12 dni :) śpieszcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Ups, a nie dałoby się przedłużyć deadline'u do końca września? ;) Głowę bym dał, że jeszcze sporo czasu mi zostało a to jednak tylko do połowy września trwa... :/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietafix Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 tez myslalem ze mam czas do końca, szkoda. Zrobie ile sie da i zobaczę co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 6 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2011 Jesli rzeczywiście będziecie cos robić to nie widzę problemu by termin troche przesunąć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 14 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2011 To co przedłużamy do końca września? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Wrzesień 2011 Share Napisano 14 Wrzesień 2011 Ja oczywiście jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 14 Wrzesień 2011 Share Napisano 14 Wrzesień 2011 Przedłużmy więc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 14 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2011 No to git to może i ja sie wyrobię :) przedłużamy, żeby chociaż z 5 osób skończyło i było z czego robić sonde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MM3D Napisano 15 Wrzesień 2011 Share Napisano 15 Wrzesień 2011 Witam, mam propozycję by przedłużyć do końca października :) - jeśli inni będą za oczywiście. Do początku października nie znajdę nawet godziny by posiedzieć nad modelem gdyż przygotowuję się do własnego ślubu i wesela co niestety wiąże się z dość napiętym planem całodobowym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 15 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2011 Ja bym chciał przedłużyć tak aby skończyło kilka osób(5 minimum) a nie na konkretny termin . Więc zobaczymy jak to będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 16 Wrzesień 2011 Share Napisano 16 Wrzesień 2011 No gdyby bitwa się przedłużyła to spoko. Tylko do kiedy??? Może jeszcze coś bym wykrzesał z mojego modelu. Przy okazji jeszcze dużo się nauczę. No z drugiej strony jak już ukończą bitwę fachowcy, to świerzaki nie mają szans :). No jak będzie to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 16 Wrzesień 2011 Share Napisano 16 Wrzesień 2011 no to do końca września jest ok coś jeszcze poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
o_r_z_e_c_h Napisano 16 Wrzesień 2011 Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Nie ma mnie w tej bitwie, ale może zrobić tak że na określoną datę zrobić jedno główne głosowanie, np. do końca września a potem jeśli ktoś nie zdąży to drugie głosowanie ze wszystkimi.? Może na drugie ja bym się załapał ze swoją niedokończoną porschówką, która nie została nawet zgłoszona do mini bitwy ;D (chociaż to niemożliwe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 16 Wrzesień 2011 Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Czegoś tu nie rozumiem. Do bitwy zgłosiło się 69 osób, a teraz jest problem żeby znaleźć 5 którzy zrobią samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaoo Napisano 16 Wrzesień 2011 Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Witam, Jestem za sugestia MM3D zeby przedluzyc. Moze byc i pazdziernik :) W sumie jak sie patrzy na ilosc osob ktora zlosila sie do bitwy i na ilosc postow i modeli ukonczonych na czas to troche szokujace. Z drugiej zas strony to byl okres wakacyjny, wiec w sumie ciezko wymagac by ludzie rezygnowali ze slonca na rzecz 3d, choc Ci najwytrwalsi dali rade :) To jak przedluzamy do konca wrzesnia a pozniej sie zobaczy ile jest i zadecydujemy, czy pazdziernik w chodzi w gre? Pozdrawiam, xaoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 16 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Ja jestem bardzo za :) Sam bym chciał znaleźć wreszcie odrobine czasu na modelowanie po za pracą. Więc przedłużamy Tak jak mówiłem do końća września a dalej się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 16 Wrzesień 2011 Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Nie, żebym się wymądrzał i krytykował, ale http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=76231&page=6&p=1031551&viewfull=1#post1031551 Gdzie ta Wasza sonda na 60 osób? Trzeba było zrobić konkurs o złote kalesony, który trwałby 3 lata, byłyby podobne efekty. Czasami warto zaufać doświadczeniu. o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 17 Wrzesień 2011 Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Ja juz wsumie skonczylem model, ale jestem za przedluzeniem do konca wrzesnia. Tylko zeby potem sie nie okazalo ze o nastepne kilka miesiecy przedluzyc. Ostatnio byly 3 miesiace i chyba 1 praca skonczona teraz bedzie 5 miesiecy i moze do 5 skonczonych sie dobije. Mozna przedluzyc o rok pewnie bedzie wiecej prac.... ale czy o to chodzi? Jak ktos nie ma czasu to i tak tego nie skonczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 1 Październik 2011 Autor Share Napisano 1 Październik 2011 Robi ktoś coś tak, że zamierza dzisiaj skończyć? Bo jak nie to na 4 skończone auta można zrobić sonde wieczorem. Szkoda, że się tyle osób wysypało. Po cichu miałem nadzieję , że skończy chociaż kilkanaście. Niestety rozumiem co to brak czasu i sam nie znalazłem chwili na swoje auto. Także mam nadzieję, że jeśli powstanie jeszcze jakaś minibitwa tego rodzaju to więcej osób się wyrobi. Pozdrawiam wszystkich uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi