adek Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 Wczoraj w sieci pojawił się nowy kinowy trailer filmu Transformers 3: Dark of The Moon. Zachęcam do jego obejrzenia. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1755
Pawel Lipka Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 Mysle, ze jak na wymogi forum to trailer niestety dosc przecietny.....;)
adek Napisano 30 Kwiecień 2011 Autor Napisano 30 Kwiecień 2011 Co prawda na Vimeo nie jest źle, ale tutaj zdaje się jest najlepszy jakościowo trailer: http://trailers.apple.com/trailers/paramount/transformersdarkofthemoon/
Marvin Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 Wszystko się tam kręci w przeciwną stronę wskazówek zegara. edit. a nie wydawało mi się.
Creative Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie mogę się doczekać
olaf Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 czy naprawde vimeo zatrzymao sie w rozwoju na 15fps?
Sadowski25 Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 Czyli teraz przez to ze w filmie rząd USA znów coś zataił... Dostaniemy konkretny wpierd****
Traitor Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 Znowu rozwalka miasta... to juz nudne sie sie staje. Po "2012" wszystko w tym temacie wydaje sie powiedziane i mogliby dac sobie spokoj. Ale muza z trailera fajna.
Marvin Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 Ale muza z trailera fajna. http://inception.davepedu.com/ Po za tym małe deja vu (Pomijam, że film mega słaby).
ApaczoS Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 Rozwałki nigdy za wiele. A im większa skala destrukcji tym lepiej. :)
Nezumi Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 Po tegorocznym tsunami w Japonii przeszla mi ochota na ogladanie rozwalek miasta. Z reszta i tak wypadajacych plastikowo w porownaniu z realem...
Double_G Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 czy naprawde vimeo zatrzymao sie w rozwoju na 15fps? Jakie 15fps? Jesteś pewny, że ci komp wyrabia?
adek Napisano 30 Kwiecień 2011 Autor Napisano 30 Kwiecień 2011 Jakie 15fps? Jesteś pewny, że ci komp wyrabia? No 15-tu klatek to tam na bank nie ma, ale ja tez mam wrażenie, że jakość na Vimeo od jakiegoś czasu się pogorszyła i zdecydowanie lepsza jakość można wyciągnąć uploadując film na YT wg jego wytycznych np. w 1080.
Mc01 Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 Może to być problem po waszej stronie ;) Ja nie mam żadnych problemów z Vimeo. Tak samo trailer robi wrażenie. Pozdro
Gość Bad Moon Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 Czy mi się wydaje, czy ci "źli" w filmach zawsze są jacyś tacy fajniejsi i lepsi a mimo to zawsze przegrywają?
n-pigeon Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 ja dla odmiany przyznam, że chętnie obejrzę ten film :P
ZbyszekLLL Napisano 2 Maj 2011 Napisano 2 Maj 2011 eh bez M. Fox to juz nie to samo... Ujecia na ksiezycu wgniataja w fotel.
Kusanagi Napisano 2 Maj 2011 Napisano 2 Maj 2011 troche slabo zmontowany w porownaniu do poprzednich trailerow i muzyka jakas taka jak w Tron ale film napewno bedzie mial kozacke sceny
Baggins Napisano 2 Maj 2011 Napisano 2 Maj 2011 Po prostu montowany od razu pod 3d , dlugie dosyc powolne jak na Baya ujecia, odwrotnosc poprzednich filmow. Moim zdaniem daje rade. Ja tam znow wylacze mozg i znowu sie bede dobrze bawil. t. PS. Dzisiaj na Thorze myslalem ze 3d mi galy wypali, sceny akcji az bolaly. Kamery mialy drgawki we wszystkich scenach bijatyk. Po trailerze T3 jest nadzieja ze Bay odrobil lekcje z 3d i da sie to ogladac w tym formacie.
comander_barnik Napisano 2 Maj 2011 Napisano 2 Maj 2011 Nie no efekty są cudowne ale coś w tym filmie jest poza nimi?Traitor ma racje, po 2012 wszytsko już się tylko powtarza. Pozatym żółta kartka za mechaniczne macki niszczące budynki, troche za mało czasu mineło od premiery Crysisa 2 ale trudno mi uwierzyć w taki zbieg okolicznosci.
CzAk1 Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Wow! Dopiero teraz miałem okazję zapoznać się z Trailerem. Mistrz moim zdaniem. Powinien powstać jakiś osobny serwis z muzyką z trailerów, bo coraz częściej wpadają w ucho. Wracając jednak do tego co widać, to zapowiedź robi wrażenie. Bardzo epicko. Efekty wyglądają świetnie. Jedne z lepszych ostatnimi czasy jakie widziałem. Czasami niedoróbki w efektach maskuje się szybkim montażem, lataniem kamery, czy np. warunkami atmosferycznymi ;) Tutaj poprowadzili wszystko powoli dając możliwość rozkoszowania się obrazem :]
Rekomendowane odpowiedzi