Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej! Przedstawiam projek przy ktorym mialem przyjemnosc pracowac w ostatnim czasie. Model generalnie dostarczony przez klienta, dodalem i poprawilem tylko pare detali.

Swiecone przy pomocy HDRI + maxowe swiatelka. Post jak zwykle w PS (dodam ze niektore ujecia to nawet i 3 sklejone rozne studia - np oddzielnie doswietlone felgi, lusterka, szyby itp.).

Agency: Ars Thanea

Design Director: Peter Jaworowski

Lead 3D Artist: Piotr Kosinski

Retouch: Piotr Kosinski, Peter Jaworowski

Production Manager Marcin Molski

dodge_durango_2.jpg

dodge_durango_1.jpg

dodge_durango_3.jpg

dodge_durango_4.jpg

dodge_durango_5.jpg

dodge_durango_6.jpg

a tu juz przyklad zastosowania ;)

dodge_durango_10.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ten plakacik to w PL ? Ciemne rendery są cool jak coś na nich widać, na tym widać wszystko świetnie :-) *****

Napisano

Simple_man - Mów za siebie. Mnie osobiście to auto bardzo podchodzi, jest bardzo masywne, muskularne, a takie auta lubię. Poziom Renderów jest niezaskakujący jak na Visiona, czyli to co zwykle - Miazga jak hooy.

5 Gwiazdeczek.

pozdrawiam, karkosik

Napisano

swietna robota :) tez uwazam ze amerykanie musza zminic podejscie to motoryzacji i przzestac robic narzedzia do przemieszczania, amerykanieponoc stawiaja w motoryzacji na praktyke potem estetyke - podobno... :)ale powoli mentalnosc sie zmini, aczkolwiek rzecz gustu, jak tam lubie takie klocki... pewnie zostalo mi z dziecinstwa bawiac sie klockami....

Napisano

Wypasione studio. Widać że każdy refleks na samochodzie dokładnie przemyślany... super wyszły reflektory przednie, a szczególnie tylne. 5*

Napisano (edytowane)

rewelka!

przydał by sie jakis akcent - pas koloru w tle lub na podlozu (red, orange) fajnie zagral by na odbiciach karoserii i dodal bym noise w tle. Sam tak jeszcze nie zrobie ( ale > jutro > ... ;)

DOBRA! praca

Edytowane przez qbaqbaMAX3D
Napisano

fajnie wyszło .. miło ze Polacy w Polsce robią wizki amerykańskich aut dla ... Amerykanów, hehe . a może 5x taniej i dlatego.. a może jakość polskiej grafiki za oceanem jest legendą? hehe (; ale zapewne jeszcze inny powód. w każdym razie ładne odbicia na podłodze(jakby była pastowana) , (to w PSie czy naturalny materiał w Maxie? )

Napisano

dzieki Panowie! :)

Tamyl91 - faktycznie cos z tylu sie dzieje dziwnego z bieznikiem, jakos tego nie przyuwazylem, my bad :)

qbaqbaMAX3D - akurat tutaj chcialem utzymac to w jednej kontrastowej tonacji, ale dzieki za sugestie moze nast razem cso takeigo wykombinuje :)

MaxymilianMax - podloga byla blurowana juz w shopie, co do wyboru agencji przez amerykancow to juz pytanie nie do mnie :)

Napisano

ja nie wiem, mi osobiscie ten model lepiej lezy niz jedna honda, nissan czy inny jakis "normalniak", moze dlatego ze podswiadomie wiem ze sie do niego zmieszcze :], majac 2m ciezko jest sie gdziekolwiek zmiescic :]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności