vision3d Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Hej! Przedstawiam projek przy ktorym mialem przyjemnosc pracowac w ostatnim czasie. Model generalnie dostarczony przez klienta, dodalem i poprawilem tylko pare detali. Swiecone przy pomocy HDRI + maxowe swiatelka. Post jak zwykle w PS (dodam ze niektore ujecia to nawet i 3 sklejone rozne studia - np oddzielnie doswietlone felgi, lusterka, szyby itp.). Agency: Ars Thanea Design Director: Peter Jaworowski Lead 3D Artist: Piotr Kosinski Retouch: Piotr Kosinski, Peter Jaworowski Production Manager Marcin Molski a tu juz przyklad zastosowania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 łoooo, black is back :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Kolejny dodge w FW i kolejna świetna praca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 No i kto powiedział, że ciemne rendery nie są cool :) ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Ten plakacik to w PL ? Ciemne rendery są cool jak coś na nich widać, na tym widać wszystko świetnie :-) ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 bomba, 5* dzieki twojemu samochodzikowi utwierdzilem sie w pewnych przekonaniach co do mentalnosci ludzkiej :] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 4 Maj 2011 Autor Share Napisano 4 Maj 2011 jakie przekonania masz na mysli? ;) NV - nie, eksport za ocean ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Renderki zacne, ale nie zmienia to faktu, że sam samochód paskudny jak ojsrany eskimos na saharze. Amerykanie jeszcze dużo się muszą nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Kawał świetnej roboty! Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Simple_man - Mów za siebie. Mnie osobiście to auto bardzo podchodzi, jest bardzo masywne, muskularne, a takie auta lubię. Poziom Renderów jest niezaskakujący jak na Visiona, czyli to co zwykle - Miazga jak hooy. 5 Gwiazdeczek. pozdrawiam, karkosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 swietna robota :) tez uwazam ze amerykanie musza zminic podejscie to motoryzacji i przzestac robic narzedzia do przemieszczania, amerykanieponoc stawiaja w motoryzacji na praktyke potem estetyke - podobno... :)ale powoli mentalnosc sie zmini, aczkolwiek rzecz gustu, jak tam lubie takie klocki... pewnie zostalo mi z dziecinstwa bawiac sie klockami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Ogólnie rewelka, ale dziwnie wygląda bieżnik... Za mało opływowa całość, coś jakby turbo smooth był nadany po bendzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 Wypasione studio. Widać że każdy refleks na samochodzie dokładnie przemyślany... super wyszły reflektory przednie, a szczególnie tylne. 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbaqbaMAX3D Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 (edytowane) rewelka! przydał by sie jakis akcent - pas koloru w tle lub na podlozu (red, orange) fajnie zagral by na odbiciach karoserii i dodal bym noise w tle. Sam tak jeszcze nie zrobie ( ale > jutro > ... ;) DOBRA! praca Edytowane 6 Maj 2011 przez qbaqbaMAX3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 7 Maj 2011 Share Napisano 7 Maj 2011 Przepięknie zaprezentowany model! Pozazdrościć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 7 Maj 2011 Share Napisano 7 Maj 2011 Gratuluję umiejętności pracy z oświetleniem studyjnym bo gdyby nie to pewnie nie zobaczylibyśmy tak dobrej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 8 Maj 2011 Share Napisano 8 Maj 2011 fajnie wyszło .. miło ze Polacy w Polsce robią wizki amerykańskich aut dla ... Amerykanów, hehe . a może 5x taniej i dlatego.. a może jakość polskiej grafiki za oceanem jest legendą? hehe (; ale zapewne jeszcze inny powód. w każdym razie ładne odbicia na podłodze(jakby była pastowana) , (to w PSie czy naturalny materiał w Maxie? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PCZ Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 Jesteś klasą samą dla siebie w tym co robisz! Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filippo Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Rewelacja jak dla mnie:) Oczywiście ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 12 Maj 2011 Autor Share Napisano 12 Maj 2011 dzieki Panowie! :) Tamyl91 - faktycznie cos z tylu sie dzieje dziwnego z bieznikiem, jakos tego nie przyuwazylem, my bad :) qbaqbaMAX3D - akurat tutaj chcialem utzymac to w jednej kontrastowej tonacji, ale dzieki za sugestie moze nast razem cso takeigo wykombinuje :) MaxymilianMax - podloga byla blurowana juz w shopie, co do wyboru agencji przez amerykancow to juz pytanie nie do mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimonM Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 Pomijając model, świetne oświetlenie - niejeden pro fotograf mógłby się uczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 ja nie wiem, mi osobiscie ten model lepiej lezy niz jedna honda, nissan czy inny jakis "normalniak", moze dlatego ze podswiadomie wiem ze sie do niego zmieszcze :], majac 2m ciezko jest sie gdziekolwiek zmiescic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neb Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 jak pisałem gdzie indziej, jedne z najlepszych Twoich studyjnych renderów. Super robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi