Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej! Przedstawiam projek przy ktorym mialem przyjemnosc pracowac w ostatnim czasie. Model generalnie dostarczony przez klienta, dodalem i poprawilem tylko pare detali.

Swiecone przy pomocy HDRI + maxowe swiatelka. Post jak zwykle w PS (dodam ze niektore ujecia to nawet i 3 sklejone rozne studia - np oddzielnie doswietlone felgi, lusterka, szyby itp.).

Agency: Ars Thanea

Design Director: Peter Jaworowski

Lead 3D Artist: Piotr Kosinski

Retouch: Piotr Kosinski, Peter Jaworowski

Production Manager Marcin Molski

dodge_durango_2.jpg

dodge_durango_1.jpg

dodge_durango_3.jpg

dodge_durango_4.jpg

dodge_durango_5.jpg

dodge_durango_6.jpg

a tu juz przyklad zastosowania ;)

dodge_durango_10.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 9,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ten plakacik to w PL ? Ciemne rendery są cool jak coś na nich widać, na tym widać wszystko świetnie :-) *****

Napisano

bomba, 5*

dzieki twojemu samochodzikowi utwierdzilem sie w pewnych przekonaniach co do mentalnosci ludzkiej :]

pozdro

Napisano

Renderki zacne, ale nie zmienia to faktu, że sam samochód paskudny jak ojsrany eskimos na saharze. Amerykanie jeszcze dużo się muszą nauczyć.

Napisano

Simple_man - Mów za siebie. Mnie osobiście to auto bardzo podchodzi, jest bardzo masywne, muskularne, a takie auta lubię. Poziom Renderów jest niezaskakujący jak na Visiona, czyli to co zwykle - Miazga jak hooy.

5 Gwiazdeczek.

pozdrawiam, karkosik

Napisano

swietna robota :) tez uwazam ze amerykanie musza zminic podejscie to motoryzacji i przzestac robic narzedzia do przemieszczania, amerykanieponoc stawiaja w motoryzacji na praktyke potem estetyke - podobno... :)ale powoli mentalnosc sie zmini, aczkolwiek rzecz gustu, jak tam lubie takie klocki... pewnie zostalo mi z dziecinstwa bawiac sie klockami....

Napisano

Ogólnie rewelka, ale dziwnie wygląda bieżnik... Za mało opływowa całość, coś jakby turbo smooth był nadany po bendzie.

Napisano

Wypasione studio. Widać że każdy refleks na samochodzie dokładnie przemyślany... super wyszły reflektory przednie, a szczególnie tylne. 5*

Napisano

rewelka!

przydał by sie jakis akcent - pas koloru w tle lub na podlozu (red, orange) fajnie zagral by na odbiciach karoserii i dodal bym noise w tle. Sam tak jeszcze nie zrobie ( ale > jutro > ... ;)

DOBRA! praca

Edytowane przez qbaqbaMAX3D

Napisano

Gratuluję umiejętności pracy z oświetleniem studyjnym bo gdyby nie to pewnie nie zobaczylibyśmy tak dobrej pracy.

Napisano

fajnie wyszło .. miło ze Polacy w Polsce robią wizki amerykańskich aut dla ... Amerykanów, hehe . a może 5x taniej i dlatego.. a może jakość polskiej grafiki za oceanem jest legendą? hehe (; ale zapewne jeszcze inny powód. w każdym razie ładne odbicia na podłodze(jakby była pastowana) , (to w PSie czy naturalny materiał w Maxie? )

Napisano

Jesteś klasą samą dla siebie w tym co robisz! Gratuluję.

Napisano
  • Autor

dzieki Panowie! :)

Tamyl91 - faktycznie cos z tylu sie dzieje dziwnego z bieznikiem, jakos tego nie przyuwazylem, my bad :)

qbaqbaMAX3D - akurat tutaj chcialem utzymac to w jednej kontrastowej tonacji, ale dzieki za sugestie moze nast razem cso takeigo wykombinuje :)

MaxymilianMax - podloga byla blurowana juz w shopie, co do wyboru agencji przez amerykancow to juz pytanie nie do mnie :)

Napisano

Pomijając model, świetne oświetlenie - niejeden pro fotograf mógłby się uczyć.

Napisano

ja nie wiem, mi osobiscie ten model lepiej lezy niz jedna honda, nissan czy inny jakis "normalniak", moze dlatego ze podswiadomie wiem ze sie do niego zmieszcze :], majac 2m ciezko jest sie gdziekolwiek zmiescic :]

Napisano

jak pisałem gdzie indziej, jedne z najlepszych Twoich studyjnych renderów. Super robota.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności