Farvus Napisano 6 Sierpień 2011 Share Napisano 6 Sierpień 2011 Wspaniały update. Jest na czym oko zawiesić. Przy okazji gratuluje sukcesów :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 6 Sierpień 2011 Share Napisano 6 Sierpień 2011 świetne prace...jestem pod wrażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 fajnie, że ciśniesz do kaliforni, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 Powodzenia!! Aż strach pomyśleć z jakim skillem stamtąd wrócisz. O ile wrócisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 Jak widzę takie prace to mi się odechciewa rysować. 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Słomowicz Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 Okladki najlepsze. Jak zwykle zaluje, ze sam rysuje jak dziecko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 Słoneczna kalifornia, ubisoft crysis bioware... To cóż ja tu będę krytykować ;m te obraki z crysisa o których piszesz że mają błędy, zaznacz kilka bo ja ich nie widze ;D technicznie tutaj wszystko wymiata, jedynie gościu skaczący przez okno ma coś nie tak z anatomią jakby zbyt rozciągniety brzuch i jest jakoś dziwnie nie naturalnie obrócony. Rączki też coś nie grają, jakby za krótkie. Okładka do sw nie mam pytań. Okładka do Babylon Steel strasznie kiczowata. Okładka do Age of Aztec, ten aztec mógłby bardziej indianinem zalatywać i w sumie wygląda jakby miał skórę dziecka. Teraz tak patrze to Ty wszystkie twarze takie wygładzone rysujesz, to jakiś zabieg celowy? Jeżeli tak to nie podoba mi się. To tyle czepjalstwa, powodzenia w usa ! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacynt Napisano 12 Sierpień 2011 Share Napisano 12 Sierpień 2011 I ostatni obrazek promocyjny z wymiennym tłem - Mój faworyt!! Koleś wyskakujący/wyrzucony przez okno. Świetna głębia. Wygląda jakby to było 3d. Pełna dynamika. Rewelacja. Czy ten efekt 3d uzyskałeś dzięki DOF/rozjaśnieniu ręki z pierwszego planu/ zmniejszeniu nasycenia kolorów drugiego planu? Genialnie to zbalansowałeś. Najpierw wzrok trafia na prawą rękę, później na tułów itd, a na końcu na to co dzieje się z tyłu. Zastanawiam się czy przy animacji jest coś takiego możliwe do osiągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 Omen jest wszędzie: http://youtu.be/TeuvZ-SiZHo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapodiso Napisano 18 Listopad 2011 Share Napisano 18 Listopad 2011 czy to akwarele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 18 Listopad 2011 Share Napisano 18 Listopad 2011 (edytowane) Twoje prace to naprawdę miazga nie wiem gdzie ty tam masz błędy ja tam nic nie widzę :P tyle się tam dzieje to jest nic innego jak miód dla oczu :P Ja cie do końca życia będę podziwiał ucz mnie mistrzu ucz :D powodzenia tam za granica tam cie docenia jeszcze bardziej . Mam nadzieje ze kiedyś uda mi się ciebie dogonić :D Edytowane 19 Listopad 2011 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafnucy Napisano 20 Listopad 2011 Share Napisano 20 Listopad 2011 Genialne 10/10!. Koniecznie wymieszaj swoje geny z jakąś Panią by nie zgineły w przyrodzie, bo bedzie duża szkoda dla ludzkości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 6 Grudzień 2011 Share Napisano 6 Grudzień 2011 errr...nienawidze cie :D a tak serio nie napisze nic nowego,- miazga. cyrograf podpisales? chwala ci bo motywujesz do pracy pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 7 Grudzień 2011 Share Napisano 7 Grudzień 2011 Przeszedlem ostatnio Uncharted 3 i tak czytam sobie te napisy: Marketing Art: Marek Okoń, no i wysztko jasne, respekt. P.S Ale za dwie stowy to zdecydowanie za krotka, mozesz powtorzyc kolegom z pracy! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Grudzień 2011 Share Napisano 7 Grudzień 2011 Omen wyjechał i coś go nie widać. Omen, jeśli to czytasz. Wróć do nas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groch Napisano 7 Grudzień 2011 Share Napisano 7 Grudzień 2011 Omen jest wszędzie. http://www.okonart.com/#portfolio&illustrations&49 stare, ale... :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2011 WRACAM! ... na Swieta :P Ice- przekazalem twoje uwagi dyrekcji. Pokiwali glowami i dopisali cie do listy osob ktore na terenie firmy sa persona non grata :P Sorry ze malo aktywny jestem ostatnio ale roboty tyle ze nawet nie ma kiedy odetchnac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 NO to tylko się cieszyć ze roboty tyle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 Roboty miec duzo to nie problem - problemem sa duze zarobki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 no z tym niestety muszę się zgodzić .Ja na szczęście przez zimę będę pracował na wyciągu bo tak to ciężko jest w tym kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Omen wraca TuT herpherp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 wrócił... ale żadnych prezentów (w postaci artów ) nie przyniósł ze sobą, może na gwiazdke? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi