Traitor Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 (edytowane) Hej, Podrzucam do wgladu spot ktory zrealizowalem na konkurs Netii. Nadeszlo 350 filmow, ale cudem udalo sie nim udrapac trzecie miejsce:P Youtube: W znacznie lepszej jakosci WMV do pobrania tutaj: http://wyslijplik.pl/download.php?sid=RGfUwhPb Reszte nagrodzonych filmow mozna zobaczyc tutaj: http://www.netiakonkurs.pl/wyniki.html Pozdrawiam Edytowane 11 Styczeń 2012 przez Traitor
pikok Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 Gratulacje. TEż kiedyś robiłem film na konkurs netii ale g_ wygrałem:P *http://www.youtube.com/watch?v=QnEup7xA6eo*
groidea Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 gratulacje! fajna animka, poza twoja pracka, tez fajna z metalowcami:)) 1 miejsce troche za bardzo buraczane, jury pewnie po 70ce
Pawelkos Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 fajne, bardzo kreatywne, ale 1. miejsce IMHO to jakas pomylka :]
olaf Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 bardzo fajnie przemyślane i zrealizowane. jak na klip one-man-army. Gratuluje. kręciłeś w czymś do 3D wycinanki czy w kompozycji dodałeś?
pikok Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 Zgadzam się, z przedmówcą. moim zdaniem powinieneś wygrać ten konkurs. Kiedy w końcu minie zachwyt nad polską wiochą?
adek Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 No faktycznie Traitor! Zrobiłeś im profesjonalną robotę! Myślę, że właśnie za dobrą. Chyba potrzebowali ludzi,czegoś żeby było widać, że to robili ludzie na konkurs. Ale przeczytałem, że Twoja reklama leciała w TV. Pierwsza trójka będzie pokazywana?
Dante41k Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 Bardzo fajna, przejrzysta i estetyczna reklama. No i przede wszystkim Twoja rpaca rzeczywiście wygląda jak reklama a nie to co inne nadesłane filmy.
Traitor Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Napisano 9 Styczeń 2012 (edytowane) Hej, dzieki za komenty:) Dzis o 19:40 na tvn byly emisje nagrodzonych filmow. Tak, Netia ma zamiar puszczac pierwsze 6 spotow w blokach reklamowych. Filmik robilem 3 dni, fajnie, ze sie podoba, bardzo mnie to cieszy:) Co do wynikow, to ja obstawialem tak: 1. ARMAGEDDONETIA 2. MANIU 3.KAIWOKNAJZGR. Jak sie okazalo emerytki byly czarnym koniem tych wyscigow:) Edytowane 11 Styczeń 2012 przez Traitor
safian Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 Świetna praca, z tych wszystkich nagrodzonych Twoja ZDECYDOWANIE wypada najlepiej, najprofesjonalniej (być może tutaj tkwi problem). Pierwsze miejsce to jakaś żenada!
Traitor Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Napisano 9 Styczeń 2012 (edytowane) Adek, ano wyszlo bite 3 dni. Edytowane 9 Styczeń 2012 przez Traitor
bartolomeo Napisano 10 Styczeń 2012 Napisano 10 Styczeń 2012 bardzo fajna praca. leć do zaiksu po kasę za emisję :)
JmTm00 Napisano 10 Styczeń 2012 Napisano 10 Styczeń 2012 o madafaka :D Naprawde super zrobione! Trzy dni powiadasz? to bardzo szybko, miałeś już wcześniej jakiś pomysł na spocik?Acha, te wszystkie wycinanki animowałeś ręcznie tak?
Traitor Napisano 10 Styczeń 2012 Autor Napisano 10 Styczeń 2012 JmTm00: Pomysl w zasadzie wpadl momentalnie, podczas pracy jeszcze lekko go jeszcze modyfikowalem. Calosc animowana kluczyk po kluczyku. Najwiecej gimnastyki bylo z kamera, ale chyba jakos ja obronilem:)
simonhc Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 Miazga! Czasowo tez wymiatasz, zasłużone gratulacje!
Gość Chrupek3D Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 trzeba było zrobić krzyż wbity w niepokalanie poczętą smoleńską ziemie, pierwsze jak w mordę strzelił. Twoja reklama sie wybija, ale tez mi czegoś w niej brakuje, zresztą, do tak debilnego podkładu nie wymyśliłbym nic lepszego. Gratulacje.
asblaze Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 Super robota :) Pozostałe z cyklu "projekt Warszawiak" jakoś nie porywają, ale przyznam, że 1 mnie rozwaliło :D
Morbid Karbid Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 super robota! Inne też mi się podobają. myślałem, że będzie więcej żenady.
kontur Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 Gratulacje. Twój projekt mocno odstaje od reszty, która jest mimo wszystko dość podobna. Te baby ze wsi na pierwszym miejscu to zupełna lipa.
MaxymilianMax Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 te 3 dni jak na taką jakość to szok! Wynajete studio znając realia by przynajmniej 3tyg nad tym ślęczało. Strach pomyslec co w 3 miesiące byś wyczarował heh
Sunedge Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 No wlasnie widzialem w TV Bardzo fajna produkcja, moje gratulacje. Az trudno uwierzyc, ze w 3 dni sie wyrobiles, rispekt :)
Traitor Napisano 11 Styczeń 2012 Autor Napisano 11 Styczeń 2012 (edytowane) Ola-f: Caloc byla generowana w 3D. MaxymilianMax: Studio by to robilo pewnie dluzej ale z innej przyczyny. Takiej, ze progres musialby przejsc przez szereg akceptow agencji, klienta itp. W tym wypadku polecialo szybciutko gdyz nie mialem nikogo nad soba kto by mi cos kazal zmieniac, robic inaczej. Radosna tworczosc leci znacznie szybciej niz typowe komercyjne projekty. Wygladalo to mniejwiecej tak: Pierwszy dzien - Wymyslanie, rysowanie, modelowanie Drugi dzien - Animacja, shadery, textury, swiatlo Trzeci dzien - Render, kompo Muzyka byla pobrana ze strony Netii. Dzieki raz jeszcze:) Edytowane 11 Styczeń 2012 przez Traitor
zio_mal Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 swietnie ci to wyszlo:) gratuluje 3 miejsca!
wroniec Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 Bardzo fajny timing i duży szacun za szybkość, choć domyślam się, że jak się zrobiło kilkaset filmików to już jedziesz jak na taśmie. Tylko w tym przypadku było przyjemniej, bo tak jak wspomniałeś nie było nikogo nad tobą. Gratuluję 3 miejsca.
Matz Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 Super. Bardzo mi sie podoba. Niestety po dwóch pierwszych miejscach widac, ze jury ciagnie do tandety.
emptyman Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 Praca na prawdę na bardzo wysokim, dla mnie nie osiągalnym poziomie. Choć szczerze mówiąc zdziwiłem się, że otrzymała 3 miejsce (tak, że tak wysoko! :). Tak jak kilka osób wyżej zauważyło dla mnie bardziej prawdopodobne było wyróżnienie przez Netię prac, które pokazywałyby starania zwykłych ludzi do zaistnienia na ekranie (sugerowały to m.in. teksty w spotach lub na www typu masz wpływ na to co oglądasz, także na reklamy, etc.). M.in. dlatego my zdecydowaliśmy się na taki, bardziej "przyziemny" pomysł, zapraszam do oględzin :). Nie mniej jednak gratuluję 3. miejsca, na prawdę zasłużone.
pressenter Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 Kurcze, tak właśnie postanowiłem tutaj rzucić okiem idąc za wątkiem http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=81279 i przy okazji przejrzeć wszystkie te nagrody... Mocno mnie zastanawia kto to i w jakich kategoriach oceniał. Świetna robota Tomek, pod względem wykonania, docelowego odbiorcy, kompozycji... w zasadzie wszystkiego co jest faktycznie związane z reklamą i jako reklama może zostać uznane, to powinieneś mieć pierwsze miejsce. Na prawdę bardzo mocno się dziwię, że wygrało to co wygrało; jakby przewodniczącym jury był Tadeusz Drozda. :D
Videoyogi Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 Traitor - skubańcu - jesteś na prawdę niezły :-) człowiek - orkiestra. Szacuś.
SYmek Napisano 16 Styczeń 2012 Napisano 16 Styczeń 2012 Bardzo dobrze to wyglada, gratulacje. skk. ps Jesli wolno mi zwrocic na cos uwage, to przydaloby sie troche zlamac rytm, czyms zdziwic widza w okolicach 2/3 filmu. Powtarzalnosc i rytmicznosc montazu zabieraja w tym przypadku uwage (czy raczej jej nie buduja).
Rekomendowane odpowiedzi