Napisano 15 Luty 201213 l Zapowiedziany parę dni temu zwiastun CGI gry FarCry 3, który miał ukazać się jutro... ukazał się dzisiaj. Wszystko to za sprawą rzekomo niekontrolowanego wycieku z firmy Ubisoft. Świetnie wyglądający materiał okaleczony dubstepem możecie obejrzeć dzięki serwisowi Sector pod tym adresem. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2240
Napisano 15 Luty 201213 l jak już dali dubstep to przydałby się ktoś z parkinsonem do montażu. Mnie w fabułę nie wciągnęło. Bardziej mi się podobało rozwinięcie dead island w klimacie tropikalnym. Fejs rig jakoś słaby w porównaniu do rzeczy jakie się pojawiają ostatnio.
Napisano 15 Luty 201213 l a ja się zajarałem. farcry 2ka bardzo milutki a to zapowiada się.... no fajniej :) dobra muza w trailerze dużo robi :D
Napisano 15 Luty 201213 l Slaby montaz do muzyki Noisia chyba najbardziej mnie denerwowal tutaj... Prezentuje sie calkiem niezle, raczej nie pogram, ale..
Napisano 15 Luty 201213 l Trailer się podoba, ale najlepsze są komentarze. Na początku myślałem że czcionka mi się zepsuła. ^^
Napisano 15 Luty 201213 l "Świetnie wyglądający materiał okaleczony dubstepem" czy to już nie podlega opinii każdego z osobna?
Napisano 15 Luty 201213 l Opinie podzielone czyli jest dobrze :) Mi osobiście się podobało i ja ten klimat czuje i podzielam z twórcami. Oby było dobre też poza cinematiciem.
Napisano 15 Luty 201213 l Skrilex czy Digitalism w trailerach Syndicate pasują świetnie ale tutaj dubstep pasuje jak pięść do oka. Zrobiłem facepalma jak tylko usłyszałem początek kawałka. Animacja twarzy kiepska a poza tym to całkiem spoczko. Po cinematikach diablo, wieśka czy AC mało co robi na mnie wrażenie, na pewno nie kolejny dubstep. ;)
Napisano 16 Luty 201213 l Przepraszam towarzystwo za wyrażenie ale... KUREWSKO JESTEM NA TAK pozatym dubstep w tle jest genialny, nie rozumiem tych fal hejtu na ten gatunek :)
Napisano 17 Luty 201213 l Cycki - check mocap w stylu zombie - check emotion capture - fail? podsumowując ognisko z dolarów płonie jasnym światłem w rytmie dubstepu:)
Napisano 17 Luty 201213 l A mi się podoba i to bardzo. Trochę widać, że to pogrobowiec trailera Dead Island z tymi kamerkami z "normalnego życia", ale czeka nas pewnie wysyp takich, a tu jest zrobione całkiem fajnie. Dubstep też jak dla mnie super tu przypasował. Co miało niby być? Chór Aleksandrowa? t.
Napisano 17 Luty 201213 l Ogolnie ja bardzo lubie Dubstep. Napisalem o "dziwnym" montazu, gdyż widzialem lepsze zlepki do tej muzyki, chociazby zwiastun Transformers 3. Zabraklo mi dynamiki tutaj - oprocz tego jak najbardziej na tak!
Napisano 18 Luty 201213 l Poprzedni trailer bardziej mi się podobał, ciekawsza fabuła i więcej Fx : Może kwestia gustu, ja jestem związany z poprzednią częścią - historią najemnika w zbuntowanym rejonie afryki, czyli FarCry2 która mocno wymiatała, wszystkie smaczki typu żyjące środowisko, przyroda, obiekty, realizm walk...przekroczenie jakiegoś punktu w historii gier- fabuło-strzelanek. Można przepaść na długie tygodnie biorąc pod uwagę rozbudowę mapy, ilość misji lub też freestylowy styl grania dla samej walki.
Napisano 18 Luty 201213 l Przecież to nawet nie jest dubstep. A trailer ładny i klimatyczny. Jedyne co mi nie pasuje to mimika u głównego psychola.
Napisano 20 Luty 201213 l mi sie tak srednio podoba / tez wydaje mi sie ze jest slabo zmontowany i troche nieciekawy a dubstep moze i byc fajny ale ten kawalek jest po prostu slaby