Napisano 10 Marzec 201213 l Troszeczk臋 sp贸藕niona informacja, ale chyba warto o tym napisa膰. W internecie pojawi艂 si臋 pierwszy zwiastun gry Assassin's Creed III. Z tego co si臋 dowiedzieli艣my z innego w膮tku na naszym forum, trailer ten nie jest mo偶e mastersztykiem, ale jak si臋 dowiedzieli艣my od osoby bezpo艣rednio pracuj膮cej przy grze, za jaki艣 powinny ukaza膰 si臋 zdecydowanie lepsze materia艂y. 聽 Pe艂na tre艣膰 wiadomo艣ci znajduje si臋 na stronie g艂贸wnej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2282 聽 聽
Napisano 10 Marzec 201213 l 艢mieszy mnie to bieganie po drzewach, jakim cudem on si臋 nie po艣lizgnie ?.
Napisano 10 Marzec 201213 l Co to jest?? Jak by powiedzieli 偶e to fanowski filmik ju偶 jako艣 bym to prze艂kn膮... tragedia. Revelations(trailer) przy tym to b贸stwo.
Napisano 10 Marzec 201213 l Tak samo uwa偶am jestem Zniesmaczony do tej czescie po tym trailerze. Assassin's Creed Revelation to mistrzostwo w por贸wnaniu do tego ,mi to przypomina trailer z AC 2 grafika tez na takim poziomie 聽
Napisano 10 Marzec 201213 l Ten dzisiejszy marketing ma to do siebie 偶e pr贸buj膮 umieszcza膰 jak najwi臋cej reklam, plakat贸w i informacji, aby pozosta膰 w sta艂ym kontakcie z odbiorcami. Lecz dzi臋ki temu trailery trac膮 na jako艣ci.
Napisano 10 Marzec 201213 l moim zdaniem s艂abiutko. Polacy pokazali klase z wied藕minem, raczej w tym kierunku powinni i艣膰, no chyba ze to trailer z gry.
Napisano 10 Marzec 201213 l Przecie偶 to jest ewidentnie grafika z gry z motion blurem i jakim艣 lekkim postpro. Cinematic od Digic pewnie pojawi si臋 dopiero na E3... :)
Napisano 10 Marzec 201213 l Kusanagi pisa艂, ze to z asset贸w z gry, sprzed jakiego艣 czasu i ze wlasciwe dopiero nadejdzie.
Napisano 10 Marzec 201213 l Spokojnie to trailer, a nie cinematic trailer jak ten z Revelations :) 聽 Osobi艣cie mam nadzieje, 偶e Digic Pictures wysma偶y kolejny genialny cinematic dla AC, ale to raczej bli偶ej premiery je艣li ju偶. 聽 Po drodze na pewno b臋dzie jeszcze kilka teaser贸w. 聽 @mandragora 聽 Hehe, z tego samego powodu dlaczego Mario nie wpada艂 do 艣rodka rury, kiedy po niej skaka艂 :D bo to gra ^^ Edytowane 10 Marzec 201213 l przez n-pigeon
Napisano 10 Marzec 201213 l Mario to zupe艂nie inne rozwi膮zania. Rozumiem rozwi膮zania w skakaniu/wchodzeniu po domach itd w poprzednich cz臋艣ciach ale drzewa to przegi臋cie i to w dodatku zim膮. Cho膰by nie wiem kto by si臋 stara艂 mi przem贸wi膰, 偶e to fajne nie da rady, dla mnie brakuje tu logiki w przedstawionym rozwi膮zaniu.
Napisano 10 Marzec 201213 l Zapomnia艂e艣 o skakaniu z 200m i wi臋cej, do stogu siana, na g艂贸wk臋 :D Ja nie wiem czy logika by艂a by interesuj膮ca w grze, a tak to mo偶na np zeskoczy膰 z drzewa na niczego si臋 nie spodziewaj膮c膮 ofiar臋 \o/
Napisano 10 Marzec 201213 l Zapomnia艂e艣 o samej koncepcji gry. Wcielanie si臋 w przodka na bazie wspomnie艅 zapisanych w DNA?! W og贸le jak oni uzasadniaj膮 eagle's sense? Jak mo偶na widzie膰 przez 艣ciany? No prosz臋 ci臋! :P Jest tyle b艂臋d贸w logicznych w grze, a ty si臋 drzew doczepi艂e艣. Zr贸bmy top 100 faili w assassinie! :) 聽 A tak ca艂kiem serio, Mandragora, to jest GRA :) Nie symulator naszej rzeczywisto艣ci
Napisano 10 Marzec 201213 l Ka偶da gra ma w艂asny wykreowany 艣wiat dla kt贸rego jest przedstawiona, jak np Quake i 艣wiat Strogg贸w (2 i 4, quake wars). Assasin ma w艂asny, bieganie po dachach, wspinanie po murach, skakanie cho膰by z 200 m dalej mi si臋 podoba i jest ok, ale drzewa w dodatku o艣nie偶one i bieganie w bucikach, to mi nie pasuje. A w kolejnym assasinie bieganie po liniach wysokiego napi臋cia ?
Napisano 10 Marzec 201213 l troche mi sie nie podoba umiejscowienie akcji nastepnej czesci assassina. Florencja byla wrecz rewelacyjna... a tutaj, ten assasyn mi nie pasuje do tego konceptu. Jeszce ma jakies dziwne frendzelki przy kolczanie :/
Napisano 10 Marzec 201213 l Jaki s艂aby, bardzo dobry, tylko wszyscy czekali na fajerwerki od Digic Pictures :D Sam nie mog臋 si臋 doczeka膰 w sumie :P
Napisano 11 Marzec 201213 l Przede wszystkim to nie jest cinematic tylko rodzaj silnikowego-gameplayowego trailera, wiec nie rozumiem hejtu. Mozna by sie oczywiscie przyczepiac do pomys艂u osadzenia tej cz臋sci w艂asnie w takich a nie innych realiach itd.. Mam jednak nadziej臋, 偶e DIGIC nas czym艣 ciekawszym uraczy:)
Napisano 11 Marzec 201213 l @n-pigeon, sorki ze praktycznie powt贸rzy艂em Twoj膮 wypowied藕:) nie zauwa偶y艂em. Pozdrawiam
Napisano 11 Marzec 201213 l nie ma znaczenia czy to jest dobre czy z艂e... bo i tak jest o niczym.... taka sucha karma dla zwierz膮tek 偶yj膮cych w klatkach....:))))... labirynt, ko艂owrotek, labirynt...itd. nic si臋 nie zmienia... sama przyjemno艣膰!!!
Napisano 12 Marzec 201213 l o niczym ? gra jest o rewolucji amerykanskiej tutaj mozna sobie wiecej poczytac 聽 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=35712382&postcount=1 聽
Napisano 12 Marzec 201213 l Polecam wszystkim opis ACIII 聽 http://www.gamikaze.pl/Zapowiedzi/Assassins_Creed_III.aspx?sub=0 聽 Jesli jest prawda co tam wypisuja to wielki szacun dla tworcow (Kusanagi - przekaz kolegom i kolezankom, will ya? :D). Jest na co czekac. 聽 Oczywiscie na PC znowu dluzej... Edytowane 12 Marzec 201213 l przez Nezumi
Napisano 12 Marzec 201213 l Gdyby jaka艣 ga艂膮藕 chrup艂a te偶 by艂oby weso艂o... chocia偶 z drugiej strony od chrupni臋cia do upadku by艂oby 1-2 sekundy czasu... co艣 by wymy艣li艂 :D... h艂i h艂i... mi tam si臋 podoba z prostej zasady... sam lepiej nie zrobi臋... a ze s膮 lepsze filmiki... no s膮... kt贸re艣 musz膮 :D
Napisano 12 Marzec 201213 l my艣la艂em ze bliskie terminy wydania AC3 i X'a 720 to nie jest zbieg okoliczno艣ci - a jednak... Jako 偶e wreszcie zako艅czyli storylini臋 dw贸jki to mogli by wko艅cu poczeka膰 ze 2 lata i ulepszy膰 ten ich smutny silnik. 聽 EDIT: Nezumi, cofam to co powiedzia艂em. Co prawda next gen to to nie jest wcale, ale to 偶e pracowali nad 3jk膮 w trakcje robienia BH I Rev brzmi niewiarygodnie. Na plus rzecz jasna. Edytowane 12 Marzec 201213 l przez comander_barnik
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto