Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Troszeczk臋 sp贸藕niona informacja, ale chyba warto o tym napisa膰. W internecie pojawi艂 si臋 pierwszy zwiastun gry Assassin's Creed III. Z tego co si臋 dowiedzieli艣my z innego w膮tku na naszym forum, trailer ten nie jest mo偶e mastersztykiem, ale jak si臋 dowiedzieli艣my od osoby bezpo艣rednio pracuj膮cej przy grze, za jaki艣 powinny ukaza膰 si臋 zdecydowanie lepsze materia艂y.

Pe艂na tre艣膰 wiadomo艣ci znajduje si臋 na

stronie g艂贸wnej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2282

• Odpowiedzi 25
  • Wy艣wietle艅 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Spoko ale trailerowi do revelations nie dor贸wnuje ani troche.

Napisano

Co to jest?? Jak by powiedzieli 偶e to fanowski filmik ju偶 jako艣 bym to prze艂kn膮... tragedia. Revelations(trailer) przy tym to b贸stwo.

Napisano

Tak samo uwa偶am jestem Zniesmaczony do tej czescie po tym trailerze. Assassin's Creed Revelation to mistrzostwo w por贸wnaniu do tego ,mi to przypomina trailer z AC 2 grafika tez na takim poziomie

Napisano

Ten dzisiejszy marketing ma to do siebie 偶e pr贸buj膮 umieszcza膰 jak najwi臋cej reklam, plakat贸w i informacji, aby pozosta膰 w sta艂ym kontakcie z odbiorcami. Lecz dzi臋ki temu trailery trac膮 na jako艣ci.

Napisano

moim zdaniem s艂abiutko. Polacy pokazali klase z wied藕minem, raczej w tym kierunku powinni i艣膰, no chyba ze to trailer z gry.

Napisano

Przecie偶 to jest ewidentnie grafika z gry z motion blurem i jakim艣 lekkim postpro. Cinematic od Digic pewnie pojawi si臋 dopiero na E3... :)

Napisano

Kusanagi pisa艂, ze to z asset贸w z gry, sprzed jakiego艣 czasu i ze wlasciwe dopiero nadejdzie.

Napisano

Spokojnie to trailer, a nie cinematic trailer jak ten z Revelations :)

Osobi艣cie mam nadzieje, 偶e Digic Pictures wysma偶y kolejny genialny cinematic dla AC, ale to raczej bli偶ej premiery je艣li ju偶.

Po drodze na pewno b臋dzie jeszcze kilka teaser贸w.

@mandragora

Hehe, z tego samego powodu dlaczego Mario nie wpada艂 do 艣rodka rury, kiedy po niej skaka艂 :D bo to gra ^^

Edytowane przez n-pigeon

Napisano

Mario to zupe艂nie inne rozwi膮zania. Rozumiem rozwi膮zania w skakaniu/wchodzeniu po domach itd w poprzednich cz臋艣ciach ale drzewa to przegi臋cie i to w dodatku zim膮. Cho膰by nie wiem kto by si臋 stara艂 mi przem贸wi膰, 偶e to fajne nie da rady, dla mnie brakuje tu logiki w przedstawionym rozwi膮zaniu.

Napisano

Zapomnia艂e艣 o skakaniu z 200m i wi臋cej, do stogu siana, na g艂贸wk臋 :D

Ja nie wiem czy logika by艂a by interesuj膮ca w grze, a tak to mo偶na np zeskoczy膰 z drzewa na niczego si臋 nie spodziewaj膮c膮 ofiar臋 \o/

Napisano

Zapomnia艂e艣 o samej koncepcji gry. Wcielanie si臋 w przodka na bazie wspomnie艅 zapisanych w DNA?! W og贸le jak oni uzasadniaj膮 eagle's sense? Jak mo偶na widzie膰 przez 艣ciany? No prosz臋 ci臋! :P

Jest tyle b艂臋d贸w logicznych w grze, a ty si臋 drzew doczepi艂e艣. Zr贸bmy top 100 faili w assassinie! :)

A tak ca艂kiem serio, Mandragora, to jest GRA :) Nie symulator naszej rzeczywisto艣ci

Napisano

Ka偶da gra ma w艂asny wykreowany 艣wiat dla kt贸rego jest przedstawiona, jak np Quake i 艣wiat Strogg贸w (2 i 4, quake wars). Assasin ma w艂asny, bieganie po dachach, wspinanie po murach, skakanie cho膰by z 200 m dalej mi si臋 podoba i jest ok, ale drzewa w dodatku o艣nie偶one i bieganie w bucikach, to mi nie pasuje. A w kolejnym assasinie bieganie po liniach wysokiego napi臋cia ?

Napisano

troche mi sie nie podoba umiejscowienie akcji nastepnej czesci assassina. Florencja byla wrecz rewelacyjna... a tutaj, ten assasyn mi nie pasuje do tego konceptu. Jeszce ma jakies dziwne frendzelki przy kolczanie :/

Napisano

Jaki s艂aby, bardzo dobry, tylko wszyscy czekali na fajerwerki od Digic Pictures :D Sam nie mog臋 si臋 doczeka膰 w sumie :P

Napisano

Przede wszystkim to nie jest cinematic tylko rodzaj silnikowego-gameplayowego trailera, wiec nie rozumiem hejtu. Mozna by sie oczywiscie przyczepiac do pomys艂u osadzenia tej cz臋sci w艂asnie w takich a nie innych realiach itd.. Mam jednak nadziej臋, 偶e DIGIC nas czym艣 ciekawszym uraczy:)

Napisano

@n-pigeon, sorki ze praktycznie powt贸rzy艂em Twoj膮 wypowied藕:) nie zauwa偶y艂em. Pozdrawiam

Napisano

nie ma znaczenia czy to jest dobre czy z艂e... bo i tak jest o niczym.... taka sucha karma dla zwierz膮tek 偶yj膮cych w klatkach....:))))... labirynt, ko艂owrotek, labirynt...itd. nic si臋 nie zmienia... sama przyjemno艣膰!!!

Napisano

Gdyby jaka艣 ga艂膮藕 chrup艂a te偶 by艂oby weso艂o... chocia偶 z drugiej strony od chrupni臋cia do upadku by艂oby 1-2 sekundy czasu... co艣 by wymy艣li艂 :D... h艂i h艂i... mi tam si臋 podoba z prostej zasady... sam lepiej nie zrobi臋... a ze s膮 lepsze filmiki... no s膮... kt贸re艣 musz膮 :D

Napisano

my艣la艂em ze bliskie terminy wydania AC3 i X'a 720 to nie jest zbieg okoliczno艣ci - a jednak... Jako 偶e wreszcie zako艅czyli storylini臋 dw贸jki to mogli by wko艅cu poczeka膰 ze 2 lata i ulepszy膰 ten ich smutny silnik.

EDIT: Nezumi, cofam to co powiedzia艂em. Co prawda next gen to to nie jest wcale, ale to 偶e pracowali nad 3jk膮 w trakcje robienia BH I Rev brzmi niewiarygodnie. Na plus rzecz jasna.

Edytowane przez comander_barnik

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci