adek Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Troszeczkę spóźniona informacja, ale chyba warto o tym napisać. W internecie pojawił się pierwszy zwiastun gry Assassin's Creed III. Z tego co się dowiedzieliśmy z innego wątku na naszym forum, trailer ten nie jest może mastersztykiem, ale jak się dowiedzieliśmy od osoby bezpośrednio pracującej przy grze, za jakiś powinny ukazać się zdecydowanie lepsze materiały. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2282
FF Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Spoko ale trailerowi do revelations nie dorównuje ani troche.
mandragora Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Śmieszy mnie to bieganie po drzewach, jakim cudem on się nie poślizgnie ?.
Gość Teramind Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Co to jest?? Jak by powiedzieli że to fanowski filmik już jakoś bym to przełkną... tragedia. Revelations(trailer) przy tym to bóstwo.
Kalberos Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Tak samo uważam jestem Zniesmaczony do tej czescie po tym trailerze. Assassin's Creed Revelation to mistrzostwo w porównaniu do tego ,mi to przypomina trailer z AC 2 grafika tez na takim poziomie
fikifak Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Ten dzisiejszy marketing ma to do siebie że próbują umieszczać jak najwięcej reklam, plakatów i informacji, aby pozostać w stałym kontakcie z odbiorcami. Lecz dzięki temu trailery tracą na jakości.
ifor Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 moim zdaniem słabiutko. Polacy pokazali klase z wiedźminem, raczej w tym kierunku powinni iść, no chyba ze to trailer z gry.
Quentin Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Przecież to jest ewidentnie grafika z gry z motion blurem i jakimś lekkim postpro. Cinematic od Digic pewnie pojawi się dopiero na E3... :)
olaf Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Kusanagi pisał, ze to z assetów z gry, sprzed jakiegoś czasu i ze wlasciwe dopiero nadejdzie.
n-pigeon Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 (edytowane) Spokojnie to trailer, a nie cinematic trailer jak ten z Revelations :) Osobiście mam nadzieje, że Digic Pictures wysmaży kolejny genialny cinematic dla AC, ale to raczej bliżej premiery jeśli już. Po drodze na pewno będzie jeszcze kilka teaserów. @mandragora Hehe, z tego samego powodu dlaczego Mario nie wpadał do środka rury, kiedy po niej skakał :D bo to gra ^^ Edytowane 10 Marzec 2012 przez n-pigeon
mandragora Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Mario to zupełnie inne rozwiązania. Rozumiem rozwiązania w skakaniu/wchodzeniu po domach itd w poprzednich częściach ale drzewa to przegięcie i to w dodatku zimą. Choćby nie wiem kto by się starał mi przemówić, że to fajne nie da rady, dla mnie brakuje tu logiki w przedstawionym rozwiązaniu.
n-pigeon Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Zapomniałeś o skakaniu z 200m i więcej, do stogu siana, na główkę :D Ja nie wiem czy logika była by interesująca w grze, a tak to można np zeskoczyć z drzewa na niczego się nie spodziewającą ofiarę \o/
olaf Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 stroj idealny do skradania się w polach bawełny.
noiprox Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Zapomniałeś o samej koncepcji gry. Wcielanie się w przodka na bazie wspomnień zapisanych w DNA?! W ogóle jak oni uzasadniają eagle's sense? Jak można widzieć przez ściany? No proszę cię! :P Jest tyle błędów logicznych w grze, a ty się drzew doczepiłeś. Zróbmy top 100 faili w assassinie! :) A tak całkiem serio, Mandragora, to jest GRA :) Nie symulator naszej rzeczywistości
mandragora Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Każda gra ma własny wykreowany świat dla którego jest przedstawiona, jak np Quake i świat Stroggów (2 i 4, quake wars). Assasin ma własny, bieganie po dachach, wspinanie po murach, skakanie choćby z 200 m dalej mi się podoba i jest ok, ale drzewa w dodatku ośnieżone i bieganie w bucikach, to mi nie pasuje. A w kolejnym assasinie bieganie po liniach wysokiego napięcia ?
goat91 Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 troche mi sie nie podoba umiejscowienie akcji nastepnej czesci assassina. Florencja byla wrecz rewelacyjna... a tutaj, ten assasyn mi nie pasuje do tego konceptu. Jeszce ma jakies dziwne frendzelki przy kolczanie :/
n-pigeon Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Jaki słaby, bardzo dobry, tylko wszyscy czekali na fajerwerki od Digic Pictures :D Sam nie mogę się doczekać w sumie :P
Nezumi Napisano 11 Marzec 2012 Napisano 11 Marzec 2012 Sie wam nie podoba to wezcie i nie grajcie ;);)
pikok Napisano 11 Marzec 2012 Napisano 11 Marzec 2012 Przede wszystkim to nie jest cinematic tylko rodzaj silnikowego-gameplayowego trailera, wiec nie rozumiem hejtu. Mozna by sie oczywiscie przyczepiac do pomysłu osadzenia tej częsci własnie w takich a nie innych realiach itd.. Mam jednak nadzieję, że DIGIC nas czymś ciekawszym uraczy:)
pikok Napisano 11 Marzec 2012 Napisano 11 Marzec 2012 @n-pigeon, sorki ze praktycznie powtórzyłem Twoją wypowiedź:) nie zauważyłem. Pozdrawiam
dziadek3D Napisano 11 Marzec 2012 Napisano 11 Marzec 2012 nie ma znaczenia czy to jest dobre czy złe... bo i tak jest o niczym.... taka sucha karma dla zwierzątek żyjących w klatkach....:))))... labirynt, kołowrotek, labirynt...itd. nic się nie zmienia... sama przyjemność!!!
Kusanagi Napisano 12 Marzec 2012 Napisano 12 Marzec 2012 o niczym ? gra jest o rewolucji amerykanskiej tutaj mozna sobie wiecej poczytac http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=35712382&postcount=1
Nezumi Napisano 12 Marzec 2012 Napisano 12 Marzec 2012 (edytowane) Polecam wszystkim opis ACIII http://www.gamikaze.pl/Zapowiedzi/Assassins_Creed_III.aspx?sub=0 Jesli jest prawda co tam wypisuja to wielki szacun dla tworcow (Kusanagi - przekaz kolegom i kolezankom, will ya? :D). Jest na co czekac. Oczywiscie na PC znowu dluzej... Edytowane 12 Marzec 2012 przez Nezumi
Papa Pio Napisano 12 Marzec 2012 Napisano 12 Marzec 2012 Gdyby jakaś gałąź chrupła też byłoby wesoło... chociaż z drugiej strony od chrupnięcia do upadku byłoby 1-2 sekundy czasu... coś by wymyślił :D... hłi hłi... mi tam się podoba z prostej zasady... sam lepiej nie zrobię... a ze są lepsze filmiki... no są... któreś muszą :D
comander_barnik Napisano 12 Marzec 2012 Napisano 12 Marzec 2012 (edytowane) myślałem ze bliskie terminy wydania AC3 i X'a 720 to nie jest zbieg okoliczności - a jednak... Jako że wreszcie zakończyli storylinię dwójki to mogli by wkońcu poczekać ze 2 lata i ulepszyć ten ich smutny silnik. EDIT: Nezumi, cofam to co powiedziałem. Co prawda next gen to to nie jest wcale, ale to że pracowali nad 3jką w trakcje robienia BH I Rev brzmi niewiarygodnie. Na plus rzecz jasna. Edytowane 12 Marzec 2012 przez comander_barnik
Rekomendowane odpowiedzi