Napisano Czwartek o 15:481 dn 2 hours ago, Kalberos said:rezyser odrzucil szkic... to leci teczki. Fajne, czemu odrzucony?
Napisano Czwartek o 17:461 dn Autor 1 godzinę temu, SebastianSz napisał(a):Fajne, czemu odrzucony?bo nie było tej akcji według historyka, tak ze rezyser odrzucil. Edytowane Czwartek o 17:471 dn przez Kalberos
Napisano Czwartek o 19:161 dn A to był jakiś okres w polskiej historii, gdzie nie było ułana na koniu z szablą? :P
Napisano Czwartek o 19:451 dn Autor 28 minut temu, SebastianSz napisał(a):A to był jakiś okres w polskiej historii, gdzie nie było ułana na koniu z szablą? :PTu akurat bylo to tylko w planach. No tak to wyglada w produkcji. Dobrze ze to tylko 30 min a nie 3h
Napisano Czwartek o 20:351 dn Autor 24 minuty temu, SebastianSz napisał(a):Pol godziny na ten szkic? Daamn, szybki jesteśmusze;D bo sie nie wyrobie
Napisano Czwartek o 21:031 dn 28 minutes ago, Kalberos said:musze;D bo sie nie wyrobieTak czy siak, niezły efekt na 30 minut roboty
Napisano Czwartek o 21:101 dn Autor 6 minut temu, SebastianSz napisał(a):Tak czy siak, niezły efekt na 30 minut robotyprzeciez to masz pare plam i to grubych:D ale dzieki
Napisano Czwartek o 21:241 dn 11 minutes ago, Kalberos said:przeciez to masz pare plam i to grubych:D ale dziekino ta, a na fortepianie to tylko guziki wciszkasz i masz muzę, wielkie mecyje :P Ja tam zawsze mam problem z takim szybkim, efektywnym malowaniem, zawsze dłubię i dłubię. Na ogół w końcu wydłubię co trzeba, ale czasami chciałbym tak na spidzie coś sensownego umieć zrobić grubą plamą
Napisano 14 godzin temu14 godz Autor 16 godzin temu, SebastianSz napisał(a):no ta, a na fortepianie to tylko guziki wciszkasz i masz muzę, wielkie mecyje :PJa tam zawsze mam problem z takim szybkim, efektywnym malowaniem, zawsze dłubię i dłubię. Na ogół w końcu wydłubię co trzeba, ale czasami chciałbym tak na spidzie coś sensownego umieć zrobić grubą plamązazdroszcze Ci, ja juz przy robocie nie mam czasu nawet sie zastanowic co rysowac. Proces juz zaczynam w glowie np na klopie ;D( chwila spokoju ) pozniej przy kompie to juz jak drukarka lece.
Napisano 13 godzin temu13 godz Kurde, to ja to mam komfort póki co bo generalnie mogę robić w swoim rytmie przy większości zleceń.No ale z drugiej strony przynajmniej masz wyrobioną rękę do efektywnej pracy, to też coś, nawet jeśli ceną jest zszargane zdrowie psychiczne, bo kto by się takimi pierdołami przejmował :P
Napisano 12 godzin temu12 godz Autor Godzinę temu, SebastianSz napisał(a):Kurde, to ja to mam komfort póki co bo generalnie mogę robić w swoim rytmie przy większości zleceń.No ale z drugiej strony przynajmniej masz wyrobioną rękę do efektywnej pracy, to też coś, nawet jeśli ceną jest zszargane zdrowie psychiczne, bo kto by się takimi pierdołami przejmował :Pi plecy rozdupione :D zamiast snu to masz pomysły na nowy art w glowie:D (mam tak ze sie budze i zapisuje słowami pomysl, zeby nie uciekł ) no i sypiasz po 4h dziennie. Same pluse kurde faja:D Jednak i tak, najbardziej boli to, ze tyle rzeczy niedokończonych na dysku czeka