SebastianSz Napisano 5 Wrzesień 2024 Napisano 5 Wrzesień 2024 8 hours ago, Kalberos said: Zainspirowane fatalnym stanem nowej gry od Ubi SONY: Potrzymaj mi piwo. 😄 4
Destroyer Napisano 5 Wrzesień 2024 Napisano 5 Wrzesień 2024 6 hours ago, SebastianSz said: SONY: Potrzymaj mi piwo. 😄 2 2
Kalberos Napisano 24 Październik 2024 Autor Napisano 24 Październik 2024 Sony Bravia Był to ciekawy projekt, z ciekawym klientem 😄 mialem gdzies zapisany proces powstawania ale chyba usnulem go przy usuwaniu starych plikow z tego projektu moze za niedługo bedzie wieksza wrzuta, bo sie nazbieralo projektow. Czekam tylko na zielona lampke Pozdro 1 1 1
Kalberos Napisano 3 Grudzień 2024 Autor Napisano 3 Grudzień 2024 (edytowane) Siema, nie pamietam jak robic te galerie, mam nadzieje ze sie wyswietli wszystko xD Kilka miesiecy temu, albo rok temu, mialem przyjemnosc wykonac kilka ilustracji, bo na wiecej oczywiscie czasu brak. Dziergane w procreate, efekty i loga szopek Ponizej one ze szkicami, co by sobie klient mogl wybrac. no i ciul, nie wrzucę wszystkich bo przekraczam limit 😄 no to tyle, reszta rzeczy ciągle czeka w szufladzie na zielone światełko. Edytowane 3 Grudzień 2024 przez Kalberos 7
Kalberos Napisano 23 Grudzień 2024 Autor Napisano 23 Grudzień 2024 (edytowane) Hejoszka Panie i Panowie! Życze wam, zdrowych i wesołych świąt! Przy okazji, udało sie dzis pobazgrać coś swojego na rozgrzewkę. Inspirowane wiadomo czym "woke" Ciri xD i troche kreska, bo dawno tego u mnie nie było, z braku czasu Edytowane 23 Grudzień 2024 przez Kalberos 7 1
Kalberos Napisano 24 Grudzień 2024 Autor Napisano 24 Grudzień 2024 7 godzin temu, michalo napisał(a): Mega wrzutki! Wesołych 😄 Dzieki ziomek mój odkopał mojego starocia:D 1 2
Kalberos Napisano 24 Styczeń Autor Napisano 24 Styczeń (edytowane) Lata mijaja i dalej mnie trzyma NDA przy tylu fajnych rzeczach. No nic, powróciłem do bazgrania na ipadzie. Pzdr. Edytowane 24 Styczeń przez Kalberos 4
Kalberos Napisano 4 Luty Autor Napisano 4 Luty po 7 latach w końcu dostałem zgodę:D niby nic, ale jednak zawsze coś tak to sie prezentuje w grze. pzdr 6
michalo Napisano 4 Luty Napisano 4 Luty Kurde, ten twój wygląda o niebo lepiej niż z gry! W takie estetyce było by bajecznie. Czemu aż 7 lat? Tak miałeś w umowie czy molestowałeś ich raz na rok o zgodę? 1
Kalberos Napisano 4 Luty Autor Napisano 4 Luty 39 minut temu, michalo napisał(a): Kurde, ten twój wygląda o niebo lepiej niż z gry! W takie estetyce było by bajecznie. Czemu aż 7 lat? Tak miałeś w umowie czy molestowałeś ich raz na rok o zgodę? molestowałem ich raz na rok:D jak to ma miejsce przy większości klientów. Ja tutaj tylko tego tutka robiłem i taki ikonki 2 1
Mortom Napisano 4 Luty Napisano 4 Luty (edytowane) Przed premierą to rozumiem ale JAK gra wyszła to zupełnie nie kumim po co takie podchody w chowaniu kto grafiki robił. Po co kurna taka konspiracja? Nie ograniam świata... I fakt jak by poszli w te twoje grafiki w 3D to bohater byłby jakiś taki BARDZIEJ. Bo teraz to pseudo realistyczna postać niezbyt mi siada w kontekście "głupiutkiego" odrzutowego jaskiniowca. Edytowane 4 Luty przez Mortom 1
michalo Napisano 4 Luty Napisano 4 Luty 3 minuty temu, Mortom napisał: Po co kurna taka konspiracja? Nie ograniam świata... Ja też tego nie pojmuję. Tym bardziej że to jak by nie patrzeć też dodatkowa promocja gry. 1
Mortom Napisano 4 Luty Napisano 4 Luty @michalo a no właśnie, artysta się pochlali na soscialach, artstatcji i gdzieś tam jeszcze, ludzie zobaczą... a nawet może kupą i zagrają. Darmowy marketing. A tak to jakieś dziwne praktyki. 1
ZiN Napisano 4 Luty Napisano 4 Luty (edytowane) 3 godziny temu, michalo napisał(a): Kurde, ten twój wygląda o niebo lepiej niż z gry! W takie estetyce było by bajecznie. Miałem dokładnie to samo odczucie. Patrzę na koncepty i myślę sobie - o jaka fajna sympatyczna gierka, odpalam ten film i... "co to za gówno?" A z tym nie pokazywaniem prac, to nie było coś że zleceniodawca boi się, że mu konkurencja artystę podpieprzy? Z drugiej strony 7 lat.. Edytowane 4 Luty przez ZiN 1
Kalberos Napisano 4 Luty Autor Napisano 4 Luty Godzinę temu, ZiN napisał(a): Miałem dokładnie to samo odczucie. Patrzę na koncepty i myślę sobie - o jaka fajna sympatyczna gierka, odpalam ten film i... "co to za gówno?" A z tym nie pokazywaniem prac, to nie było coś że zleceniodawca boi się, że mu konkurencja artystę podpieprzy? Z drugiej strony 7 lat.. e tam od razu gowno. Giera na nintendo, stad pewno ta stylistyka. 1 godzinę temu, Mortom napisał(a): @michalo a no właśnie, artysta się pochlali na soscialach, artstatcji i gdzieś tam jeszcze, ludzie zobaczą... a nawet może kupą i zagrają. Darmowy marketing. A tak to jakieś dziwne praktyki. wiesz co, jak masz umowy i nda to nie przeskoczysz. Na dyskach ma sporo materiału, niektore rzeczy czekaja 10 lat juz. Nawet jak dostane green light, to raczej ich nie wrzuce, bo poziomem moga zanizac. 1 godzinę temu, michalo napisał(a): Ja też tego nie pojmuję. Tym bardziej że to jak by nie patrzeć też dodatkowa promocja gry. tez tego nie pojmuje. Taka praca, niektórych rzeczy nie przeskoczysz
Kalberos Napisano 5 Luty Autor Napisano 5 Luty dzis kolejny staroc wlatuje. Koncept z roku 2020 z anulowanego projektu pozdro. 6
SebastianSz Napisano 5 Luty Napisano 5 Luty (edytowane) Popieram, że ten rysunkowy jaskiniowiec jest lepszy niż ten z gry i lepiej by wyglądało w całości w takiej stylistyce🙂 No ale gusta są różne. A serio to dziwne, że masz takie hardkorowe NDA, ja praktycznie zawsze mam zapis, że po premierze mogę wrzucać na sociale, ale ja to robię zwykle ilustracje, a koncepty to pewnie bardziej restrykcyjne są. Edytowane 5 Luty przez SebastianSz 1
Kalberos Napisano 5 Luty Autor Napisano 5 Luty 2 godziny temu, SebastianSz napisał(a): Popieram, że ten rysunkowy jaskiniowiec jest lepszy niż ten z gry i lepiej by wyglądało w całości w takiej stylistyce🙂 No ale gusta są różne. A serio to dziwne, że masz takie hardkorowe NDA, ja praktycznie zawsze mam zapis, że po premierze mogę wrzucać na sociale, ale ja to robię zwykle ilustracje, a koncepty to pewnie bardziej restrykcyjne są. No takie mam NDA. W niektórych pojawil sie zakaz uzywania Ai aktualnie, co mnie bardzo cieszy. Co do jaskiniowca, to tak jak już pisałem powyżej.
michalo Napisano 5 Luty Napisano 5 Luty 31 minut temu, Kalberos napisał: No takie mam NDA. To mogą być gotowce, w sensie do wynegocjowania sprawy o których nikt nie myśli podpisując taką umowę.
Rekomendowane odpowiedzi