jaras Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 Grzegorz Jonkajtys , polski twórca pracujący od lat w Hollywood nad efektami specjalnymi do licznych wielkich produkcji, otrzymał wreszcie szansę zadebiutowania w roli reżysera pełnometrażowego filmu. http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=90138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 Brawo Grzesiek! Piekna sciezka kariery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 Wiedziałem, że kiedyś to nastąpi. I bardzo dobrze, od lat czekam na hollywoodzki film z polskim reżyserem w innej tematyce niż historia naszego kraju, II WŚ (bo ile można to oglądać...). Mam nadzieję, że producenci nie będą się za bardzo narzucać ze swoimi pomysłami. Niewielu jest reżyserów, którzy mogą się pochwalić tak bogatym doświadczeniem w CG i VFX, a z tego co czytam artykuł to będzie szerokie pole do popisu w tym temacie. Nic tylko gratulować i życzyć powodzenia w realizacji filmu. Pokaż im Grzesiek co Polak potrafi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 I co? Da się? :) Spora rzecz. Gratulacje i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 pewnie że da się.... tylko trzeba coś robić....:)))... czekam na realizację podpartą większym budżetem..... należało się...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 Wielkie gratulacje! Jak najbardziej się należało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 (edytowane) ojciec dyrektor sponsoruje ten obraz? jeźdźcy apokalipsy itp :) polecam lekture "Bog Urojony" Dawkinsa moze co niektorym sie oczki otworza i nie beda sie pchac w takie bezsensowne tematyki filmowe. Edytowane 18 Sierpień 2012 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 Gratuluję i trzymam kciuki, aby się wszystko udało. Czekam również na inne krótkie produkcje ala "The 3rd Letter". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 Gratuluje i powodzenia :) będę wyczekiwał premiery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 Pięknie! Czekam na dalszy rozwój wydarzeń :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 super:) gratuluję..! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 Gratulacje dla Grzegorza. W pełni zasłużone wyróżnienie. Lukx- Temat jak temat, nie mniej sensowne niż dowolny film rozrywkowy. Nie zamierzam tutaj wdawać się w religijne tematy bo cel wypowiedzi taki żebyś ty tez się nie wdawał. Takie dyskusje są bezcelowe i niszczące. Naprawdę nikomu oczy po jednej czy drugiej stronie się bardziej nie otworzą, bynajmniej tą książką. Twoje wierzenia twoja sprawa, moje to moja, żyjmy sobie w spokoju nie ciskając w siebie naszymi książkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 super!gratulacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 (edytowane) Gratulacje - dluga droga od "Mantis". Lukx - a ja tobie polecam poczytac o ksiedzu Georges Lemaître, astronomie i fizyku ktory jako pierwszy przedstawil teorie rozszerzajacego sie wszechswiata, wielkiego wybuchu a takze jako pierwszy obliczyl stala i przedstawil prawo znane dzis jako "prawo Hubble'a". Widocznie komus tam nie pasowalo, ze to ksiadz i trzeba bylo wepchac na sile jakiegos innego "naukowca". Edytowane 18 Sierpień 2012 przez Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikard Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 Mam nadzieję, że po wszystkim wychodząc z kin nie będziemy nucić "polacy, nic się nie stało....". Dlatego trzymam kciuki i z rozkoszą wychodząc z kina zaśpiewam "jeszcze jeden..." :) Brawo Grzesiek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 Trzeba to oblać! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loczyn Napisano 20 Sierpień 2012 Share Napisano 20 Sierpień 2012 Nie mam zbyt dobrych wrażeń po spotkaniu z Grzegorzem. Jednak pomimo prywatnych animozji życzę mu szczęścia i cieszę się, że Polacy odnoszą sukcesy w Hollywood i że jemu osobiście się powiodło. Tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 21 Sierpień 2012 Share Napisano 21 Sierpień 2012 A ja mam same dobre wrażenia po spotkaniu z Grzegorzem. Jednak pomimo prywatnej sympatii, życzę mu połamania rąk i zębów na projekcie, i smuci mnie, że takie ponure lapety bez poczucia humoru jak Polacy odnoszą sukcesy w Hollywood. Na pohybel! t. PS. ;-) ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekj Napisano 21 Sierpień 2012 Share Napisano 21 Sierpień 2012 Dzieki, dzieki. Teraz musze tylko zrobic ten film, bagatela ;) pozdrawiam G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 21 Sierpień 2012 Share Napisano 21 Sierpień 2012 Baggins - najsmutniejsze jest to, ze musisz dodawac te usmieszki w PS zeby wszyscy zrozumieli... O TEMPORA! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi