Napisano 3 Pa藕dziernik 201212 l Witam, Czas na teczk臋 nadszed艂, no to zak艂adam. Nowsze i starsze rzeczy, w kolejno艣ci od g贸ry. Uwagi i krytyki jak zwykle mile widziane. 聽 聽 [ATTACH=CONFIG]91300[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]92446[/ATTACH] Edytowane 27 Czerwiec 201510 l przez najtkriss
Napisano 3 Pa藕dziernik 201212 l WItamy dobrze si臋 dzieje , ch艂opaki wytkn膮 tobie b艂臋dy i doradza co zrobi膰 by by艂o lepiej :D ja zauwa偶y艂em ze brudzisz kolory ta czer艅 jest niepotrzebna Pozdrawiam
Napisano 23 Pa藕dziernik 201212 l Autor bump 聽 Dwie nowe, z kolorkami na razie staram sie nie szale膰 i dope艂niaj膮ce stosowa膰. 聽
Napisano 23 Pa藕dziernik 201212 l Czasami gubisz si臋 w tych kolorkach i u偶ywasz zbyt du偶o czerni, a przynajmniej tak to wygl膮da. Prace s膮 jednak bardzo klimatyczne. No i masz banie pe艂n膮 艣wietnych pomys艂贸w oby tak dalej. Ode mnie dzisiaj gwiazdki.
Napisano 23 Pa藕dziernik 201212 l Super klimat! Fajnie dzia艂asz tymi dope艂niaj膮cymi, ale w ca艂o艣ci brakuje mi jakich艣 subtelno艣ci i momentami wyczucia z saturacj膮. Bardzo fajny design tych budynk贸w i sama stylistyka zaczyna by膰 ju偶 Twoj膮 charakterystyczn膮 cech膮 :D 呕eby nie by膰 go艂os艂ownym odno艣nie tego wyczucia podlinkuje Pana, kt贸rego prace mog膮 Ci si臋 spodoba膰. Rzu膰 okiem :) 聽 http://www.noahbradley.com/ 聽 Pozdrawiam i czekam na wi臋cej!
Napisano 24 Pa藕dziernik 201212 l Autor Dzi臋ki wszystkim, widz臋 偶e musz臋 powalczy膰 z tymi czerno艣ciami. A pana Noaha znamy i lubimy, ale bez przesadyzmu.
Napisano 20 Listopad 201212 l Dobrze si臋 dzieje, nie rozumiem tylko sk膮d wzi臋艂y si臋 tu te my艣liwce,jaka艣 starsza praca? Martwa uwidacznia problem z czarnymi dziurami,brudkami,kt贸re niekiedy pojawiaj膮 si臋 w twoich malunkach. A tak to na plus i wida膰 偶e nie p臋kasz przed bardziej skomplikowanymi kompozycjami.
Napisano 25 Listopad 201212 l Autor Szalej膮cy kolosalny 偶ywio艂ak, tutaj ziemi. Stara艂em sie nie schodzi膰 poni偶ej 10% brightness, no i mam ju偶 dobr膮 gamm臋 na 25 i 10%, wi臋c mam nadzieje 偶e ju偶 takie to czornyje nie jest. 聽
Napisano 25 Listopad 201212 l Faajneee! chociaz brakuje mi konsekwencji w zarzadzaniu detalem. W kazdym razie poprzednie prace z teczki bardzo fajne :), a te z wschodnim rysem nawet rewelacyjne.
Napisano 25 Listopad 201212 l Jest radocha z malowania id藕 dalej swoj膮 drog膮, a z tymi brudkami to nie chodzi o to,偶e nie mo偶na u偶ywa膰 czerni,mo偶na, tylko to kwestia w du偶ej mierze samej kompozycji jak i mieszania kolor贸w.Koncepty filmowe s膮 cz臋sto dowalone do czerni.Pozdr.
Napisano 25 Listopad 201212 l Super fajnie namalowane!! Ale czepi臋 si臋 troch臋 do kompozycji ;) Ot贸偶, chodzi o to, 偶e wszytko jest skupione po lewej stronie. Do perfekcji brakuje mi tylko odbicia postaci w poziomie :) Jak b臋dziesz mia艂 czas to bardzo prosz臋, 偶eby艣 spr贸bowa艂 tego zabiegu. Z wielk膮 ch臋ci膮 zobaczy艂 bym to w takiej formie :)
Napisano 26 Listopad 201212 l Mi przede wszystkim brakuje wyczucia skali, miejscami li艣cie i ro艣liny wydaj膮 si臋 standardowo ma艂e jak gdyby ten z za艂o偶enia kolos by艂 wielko艣ci czlowieka, mo偶e jest to te偶 wynikiem niekonsekwentnie poprowadzonego detalu albo za ma艂o perspektywy powietrznej... kolor syty, wyrazisty, za bardzo oddali艂e艣 mu jego lew膮 r臋k臋 przez co teraz czyta si臋 jakby mia艂 obie rece ku g贸rze tyle 偶e ta druga jakas zniekszta艂cona albo schowana nieco za nim/za drzewami na grzbiecie... pozdro
Napisano 28 Listopad 201212 l a mi sie tu kolory podobaja :D takie swietliste :D zwlaszcza w centrum obrazka :D
Napisano 28 Listopad 201212 l Ciekawe rysunki i wiele si臋 dzieje na nich, na temat kolor贸w to ju偶 Status powiedzia艂 i w sumie zgadzam si臋 z tym. Pozdrawiam ;)
Napisano 1 Grudzie艅 201212 l Autor Dzi臋ki, macie racje ze zrypan膮 skal膮 i odpuszczeniem, powinienem by艂 horyzont da膰 wogle na cz艂owieku a nie 偶ywio艂aku, no ale nie chce mi sie ju偶 do tego wraca膰. @polka dot babilon stary, tyle 偶e go troche wy偶ej pobudowali :D 聽 nastepna martewka, tym razem pod tytu艂em "who needs composition anyway"
Napisano 2 Grudzie艅 201212 l fajna ta martwa... faktury dobrze wysz艂y - podoba mi si臋 艣wiat艂o tego pomara艅czowego czego艣
Napisano 2 Grudzie艅 201212 l 艢wietna martwa, pozazdro艣ci膰 talentu, super kolory i forma. ;) Pozdrawiam
Napisano 29 Lipiec 201311 l Autor Ale si臋 tu zakurzy艂o. To mo偶e co艣 wrzuc臋. 聽 Edytowane 21 Pa藕dziernik 201311 l przez najtkriss
Napisano 29 Lipiec 201311 l Zawaliste to ostatnie, jedynie odbicia ognia na wodzie nie wygl膮daj膮 ca艂kiem naturalnie. Nie zmienia to jednak og贸lnego bardzo dobrego wra偶enia:>
Napisano 29 Lipiec 201311 l Fajne rzeczy, ale popracuj nad walorem, bo niektore pracki sa ze tak powiem "oczojebne" :D
Napisano 6 Sierpie艅 201311 l Autor Dzi臋ki. Naturalniejsze odbicia by odci膮gn臋艂y uwag臋 od focal pointu, a 偶e i tak z kompozycj膮 troch臋 zwali艂em to ju偶 tego nie chcia艂em. A tu nowa pracka, pr贸buje nad klimacikiem pracowa膰.
Napisano 6 Sierpie艅 201311 l 艢wietne te pracki :) Naprawd臋 kawa艂 dobrej roboty. A偶 si臋 dziwie, 偶e jeszcze nie dosta艂e艣 gwiazdek. Ju偶 to naprawiamy !
Napisano 21 Pa藕dziernik 201311 l Autor Czymkolwiek te gwiazdki s膮, ale dzi臋ki. 聽 Kontynuuj膮c t膮 gr臋 z piratami, wrzucam kilka kart i 偶eton贸w z niej. 聽 A to to do legendy 5 kr臋g贸w
Napisano 31 Pa藕dziernik 201311 l Wymiatasz! Czerwone to musi byc jakis loading screen do jakiejs gry i ta ga艂膮藕 na 1. planie musi si臋 rusza膰! :P Epicko
Napisano 31 Pa藕dziernik 201311 l Panie Najtkriss bardzo ladne te pirackie klimaty. Fajnie kolory i planowanie kompozycji. Ostatni speed z wodnymi zombie ma klimat. Jedyne co mi nie za bardzo pasuje to twarze. Czego艣 im brakuje moim zdaniem
Napisano 31 Pa藕dziernik 201311 l Smaczne s膮 te pracki, najlepszy klimat maj膮 dwie ostatnie, plusik za halloween'owy smaczek w przedostatniej :)
Napisano 31 Pa藕dziernik 201311 l Autor @COR twarze kiepskie, bo ja niestety ostatni raz o anatomii w liceum na biologii s艂ysza艂em. Wstyd sie przyzna膰 ale te postaci s膮 ci臋偶ko bazowane na zdj臋ciach koleg贸w. 聽 @Pinokio temat by艂 halloween mansion, to tak gupio bez dy艅ki nie? :D 聽 To jeszcze jeden, pyraimd lord, ale zaj膮艂 mi 艂adnych 40 min dlatego publikuje to tylko w Max-TiVi.. tfu, 3d.
Napisano 12 Listopad 201311 l Bardzo mi si臋 podobaj膮 spitpainty. My艣l臋, 偶e nied艂ugo b臋dzie wida膰 rezultaty tej systematycznej pracy ;) Tak trzymaj. A co do l5k, to b臋dzie nowe wydanie podr臋cznika?
Napisano 12 Listopad 201311 l Autor Dzi臋ki. Nie wiem nic o podr臋czniku, ja tam tylko sprz膮tam. To znaczy obrazki rysuje. B臋dzie wychodzic teraz ta Ivory Edition, to mo偶e i nowy podr臋cznik te偶? Pozdr
Napisano 13 Listopad 201311 l Bardzo fajny kadr w ostatnim obrazku, podoba mi sie takze, jak namalowales te bambusy; wygladaja bardzo zdrowo :)
Napisano 11 Grudzie艅 201311 l Zajebista prostota i jednoczesny detal, tak jakby艣 mazn膮艂 dwa razy a uzyska艂 mega wyostrzone wszystko, oczywi艣cie wiadomo, 偶e tak to nie wygl膮da, jednak jak dla mnie, wy艣mienicie. 聽 BTW: Wida膰 du偶y progres co do czysto艣ci prac, wystarczy spojrze膰 na 1 post. Edytowane 11 Grudzie艅 201311 l przez porrr13
Napisano 4 Wrzesie艅 201410 l Autor I jeszcze wi臋cej kart z legendy 聽 聽 Tu taki mp z klasy z cgma (jedyny co mi wyszed艂 jako艣) 聽 I wi臋cej pirat贸w
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto