Napisano 24 Grudzień 201212 l Wielkimi krokami zbliżają się Święta Bożego Narodzenia. Z tej okazji życzmy Wam wszystkim spokojnych i radosnych chwil, odpoczynku w rodzinnym gronie, góry prezentów oraz pomyślności i pasma sukcesów w nadchodzącym Nowym 2013 Roku. Zespół Max3D.pl [Grafikę stworzył i wyrenderował Szymon Migaj znany Wam jako Pressenter] Tradycyjnie również przy tej okazji zachęcamy Was do podzielenia się grafikami jakie stworzyliście w związku z tegorocznymi świętami.
Napisano 24 Grudzień 201212 l Wszystkim Wam życzę błogosławionych świąt pełnych miłości, życzliwości, serdeczności i ciepła. Oby przyświecała im świadomość, iż zbieramy się przy wigilijnym stole dla siebie nawzajem, aby świętować narodziny Jezusa, zaś karp, choinka i prezenty są zaledwie miłym dodatkiem, który ma tą okoliczność uświetnić. Z tej właśnie okazji życzę Wam wszystkim zdrowia, szczęścia i pomyślności we wszelkich przedsięwzięciach i relacjach w nadchodzącym roku. Szczególnie zaś ze względu na specyfikę naszego środowiska - dużo weny i cierpliwości, oraz licznych hojnych klientów. Grzesiek
Napisano 24 Grudzień 201212 l Wesolych Swiat wszystkim! Tabletow pod choinka, pieknego mieszania warst w photoshopie i renderkow jak zyleta!
Napisano 24 Grudzień 201212 l Wszystkiego najlepszego wszystkim! Radosnych chwil, ciepła w gronie bliskich, spokoju ducha, szybkich renderów, niezniszczalnych rysików i genialnych pomysłów! ;)
Napisano 24 Grudzień 201212 l Przyłączam się do życzeń, wszystkiego dobrego :) Rzucam grafiką, którą opublikowałem już w mojej teczce, ale wkleję ją także i tu:
Napisano 24 Grudzień 201212 l Pierogi ulepione i w garnku to jest czas na życzenia :). Wysezonowanym akcentem zacznę od nawzajemności. Mądrze zaplanowanych deadline`ów, wielkich render farm, niewieszających się kompów, wiele ctrl + s`ów, rozważnych pracodawców i trzydzieści tysięcy świetnych pomysłów dziennie... aaa i jakimś cudem możliwości na załamanie czasoprzestrzeni, żeby udało się zrealizować te dodatkowe trzydzieści tysięcy prywatnych.
Napisano 24 Grudzień 201212 l Cześć. Nie ma śniegu niestety...cóż, nie ma nawet temperatury na minusie. Mimo wszystko jakiegoś wigilijnego cudu i białych świąt Wam życzę :) Dużo zabawy w rodzinnej atmosferze, stołu pełnego potraw, tradycyjnego karpia bez ości i zdrowia (Przede wszystkim!) :) Ja trochę z przymrużeniem oka ;) Mam nadzieję, że Mikołaj już u Was był.
Napisano 24 Grudzień 201212 l A ja wam życzę Wesołych Świąt, pełnych uśmiechu i miłości. Niech te kilka chwil wytchnienia da wam wiele radości oraz ciepła z nabliższymi. Sz.
Napisano 24 Grudzień 201212 l Dziękuję i nawzajem ;) Wesołych Świąt wszystkim a Tobie Adku, żeby to forum istniało i cieszyło się takim powodzeniem jak teraz aż do końca świata (tego ostatniego bo trochę ich już było) i jeszcze jeden dzień dłużej. Pozdrawiam.
Napisano 24 Grudzień 201212 l Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia, to tradycyjne, najszczersze życzenia. Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego. Niech obficie da, co ma najlepszego!
Napisano 26 Grudzień 201212 l Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szczęścia, weny nieustającej i intratnych zleceń! Życzy Blinek i świąteczny AT-ST ;)