DraB Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 E tam mnie czasami jakiś najgłupszy element ktory i tak nie bedzie dokladnie widoczny zajmuje 30 min, bo "musi byc dopieszczony na maksa" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s3b4 Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Tak poza tym, to bardzo ładne te modele robicie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Nielocie -> robisz zbyt równomienr te faudki. Powinny być różnych szerokości, słógości i wysokości. PS. Odemnie kilka modeli do speeda. Mniej więcej 1-1,5 godziny na jeden: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 kolejny "speed" ;) . W sumie to krótko to robiłem. Godzinkę, może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Lisie--> baardzo fajnie wyszly te speedy !! mi sie bardzo podobaja :) z faldami racja :) Gordy--> super wyszlo :P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Gordy daj lepiej do wipa tego żołnierza, bo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 chyba w koncu będę musiał. Eh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Witam!! dawno nic nie dawalem :) proba nr 2 :)(ponad 0.5h) ps. uwielbiam robic faldy :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 na srodku wyszedl taki dziwny sutek... ale widac ze lubisz robic faldki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 nielot: dawaj siate, fajnie wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 my chcemy siate! :) fajnie wyszło ale więcej iter meshsmootha i by bylo jeszcze lepiej :] I zrób też jakąś niesymetryczną koszulke. PS Zamieść jakąś koszulke bez fałdek w pliku 3ds albo obj, będe wdzięczny, też się chce pobawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Nielot. b.ładnie tylko jeden błąd. Pokaż ty mi w rzeczywistości symetryczne faudy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Witam!! siatka wiem tragiczna ale nie chcialo mi sie jej poprawiac ;P jesli chodzi o przod to racja tragicznie jest tam :) jakos tak wyszlo a usuwac juz nie chcialem (wkoncu speed) maczuga--> uwielbiam ms'a z iter. 1 :D pierw sie naucze robic symetryczne :D pozniej krok wyzej nie symetryczne :) jesli chodzi o koszulke akurat zapisalem na tej bez fald :D ale postaram sie wrzucic :) Lis--> :P az sprawdzilem czy rzeczywiscie nie ma w realu symetrycznych i nie uwierzysz nie ma :D :D jeszcze raz ostrzegam siatka tragiczna jak ktos ma slabe serce nie otwierac :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackzone Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Witam. Taka tam Syzyfowa praca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 blackzone nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewis Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Witam ! takiego pajaka probowalem zrobic , czas: około 3,5 godziny. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 lewis- b mi ise podoba, jezeli chodzi o nogi to koncowki proponowalbym zakrecic w dol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 lewis, cool pajączek! Zindustrializuj mu odwłok i będzie naprawdę super modelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 więc potrzebowałem jakiejś giwerki jako rekwizyt w kaburze do moje projekciku i takie cos wyszło. Żadne tam cudo No to pa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackzone Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 Witam. Kolejna scenka z drewnianymi ludzikami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 Jakieś drewniane te ludziki... :) lewis: o kurcze, ja bym tego pajączka pewnie z 3 dni robił O,o gordy: a ty zaloz pozadnego wip'a z tym twoim wojakiem, bedzie latwiej komentowac dokonania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewis Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 dzieki!:) deshu - po sesji wrzuce tego pajaczka do WIPa i postaram sie to skonczyc, pokombinuje wtedy z ulozeniem nog,scena,materialami itd.. brakuje tam jeszcze sporo elementow, czesc rzeczy wisi w powietrzu :D lewus- odwlok faktycznie troche leniwie zrobiony jest :) mirach- tzn tam jest jedna noga skopiowana tylko, nie maja jeszcze polaczenia z reszta pajaka :D Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s3b4 Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Każdy model ok. 45 min. 1) 2) lewis - normalnie respekt ;) blackzone - fajne drewniaki :P gordy - ładne nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Sequel -> ten jack mnie nie przekonuje jakoś.. plastic dobry (nawet bardzo dobry!) ale metal gorzej. I albo takie ujęcie albo jakiś niewymiarowy. Okularki jak okularki:) Z dobrym renderem będą cool:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s3b4 Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 @Lewus: bardzo możliwe że wymiary są złe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 a mnie dziwi ze tego jacka 45 minut modelowałeś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s3b4 Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 a mnie dziwi ze tego jacka 45 minut modelowałeś ;] bo dopiero zaczynam, dlatego tak długo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 to i ja wystawie swojego speeda :) ot taki toporek z jakiegoś konceptu do warhammera mark of chaos. soft - blender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 Thunder to żeś się namodelował :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 no a jak męczyłem się nad tym pół dnia xD wkońcu to speed i tak to tylko z nudów zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eloy Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 No modeling może by potrwał z 40 sek. w moim wydaniu ale tekstura. no to już z godzinkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 Tylko te cienie są siakieś takie nijakie :-) Gordy! Ładny gnat jak na speeda ... możesz pokazać siateczke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 cienie nijakie bo są dwa omni jeden z jednej strony drugi z drugiej strony i dlatego tak jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 zrobilem jakiegos dnia, na przetarg zlecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 Klicek pokaż więcej takich zleceń :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 Referki na nogach ;), ale nie wyszły za dobrze :/ KLICEK - nie widać obrazka. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 klicek --> nie widac :( drab--> super !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 Hejka wszystkim dawno nic nie wrzucałem na forum więc postanowiłem i W tym wątku się pokazać.. mam nadzieję że od złej strony to nie będzie :) ;) Speed około 20 min z materiałami:( i renderem..:) pomysł z katalogu OBI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 taki nie całkiem speed ale na oddzielny wątek raczej nie zasługuje :P zrobiony dla odetchniecia od modelowania samochodów ... no i już dawno nie renderowałem nic scanlinem :D komentarze mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 javor -> świetne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Bardzo ładne renderki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 no, ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Moje wypociny na konkurs Everków :) Play-Doh, Dr. Drill 'n Fill 1h 35min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 DraB - fajny modelik, ale brakuje jeszcze wiertarki udarowej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 No to ja dam coś zeby kazdy kto umie modelowac organike się pośmiał. A wiec, to jest kurczak, nie wiem czy kura czy kogut, bo jako luznej referki uzywalem 1 zdiecia kury i 1 koguta... Mial być speed a zajelo pol dnia z powodu przeszkadzajek, ale w zasadzie to speed. A teraz glowne pytanie, czy w deszczową noc przy slabym oświetleniu i marnącej parze na okularach moze to ujść za kure ? Potrzebuje kury w scenie gdzies jako wypelniacza i zastanawiam sie czy się nada... :) pozdrawiam Mirach ps: javor: swietne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Jane Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Au... to znaczy.. au... czemu tak tego kurczaka uszkodziłeś? Nogi (uda) ma o dziwnym kształcie i zaczepieniu, a skrzydła wyglądają jak obcięte w połowie. Popatrz się na nietoperza, jak mu się kości w skrzydłach układają. Ogólnie myślę, że lepszym wypełniaczem byłby mało szczegółowy kadłubek (mało szczegółowy, czyli np. bez oddzielnych skrzydeł, tylko lekkie wybrzuszenie na boku). A szczegóły potem ogólnie domalować na teksturze. pp, _3Jane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abyss Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Hm, wygląda jak kura która się nadziała kuprem na bombę atomową. Innymi słowy przód w sumie OK jak na wypełniacz, ale jakoś dziwnie się ta kura kończy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 javor świetne :) jak mozesz to pokaż siatke mirach jak do wypełnienia to jak najbardziej :) + moje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Super georgas. Z kad brałes wymiary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi