ZiBi_PL Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 hmmm slimak ma oczka na rozkach :D o lol ale pomylka :D ale w sumie to toon wiec niech zostanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Mr. MtS -> Sztylecik b.ładny. Aż trudno się do czegoś przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 grzes116 >> bardzo fajny pomysł na prace :) .. podoba mi sie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veemo Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Zmieniłem nick z grzes116 na obecny. :) Cieszę się , że moja pracka nie jest taka zła biorąc pod uwagę fakt , że jest to jedna z pierwszych rzeczy jakie sam zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 2h, rendering na mentalu, rowerek jest częścią innego obiektu, projekt nie moj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Fajne speedy panowie :) hehe Simple - Jezeli chodzi o format 3ds to jest on bardzo ograniczony pod wzgledem triangli i w zadnym wypadku nie jest polacany przez producentow zb2 ;) co do obj jest darmowy plugin na 100 % gdzies go dorwalem na google.pl z tego co pamietam byl darmowy zaraz Ci go poszukam ;P Zawsze exportuje do obj i iportuje obj jest to najlepszy formt jaki zostal wymyslony 3ds to troche niewypadl :( http://www.highend3d.com/3dsmax/downloads/plugins/utility_external/import/2699.html rzuc okiem tutaj powinno pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 3ds max ma w menu file export i import do duzej ilosci formatów... skapnąłm się jak 2 tyg szukałem pluginu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 ale on ma maxa 6 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 To ja takie coś ... około 30 min ... miałem zrobić podpisy guziczków ... ale jakoś mi się odechciało ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 racja w max6 nie ma exportu do .obj nawet gdzies kiedys w moim watku klicek podawal link do plugina exportu do .obj :) Hu(n)ter (nie moglem sie powstrzymac, prowokujesz to swoim podpisem ;) ) bardzo fajny kalkulator pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 [...] Hu(n)ter (nie moglem sie powstrzymac, prowokujesz to swoim podpisem ;) ) bardzo fajny kalkulator pozdro Dzięki ... agresja++ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veemo Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Trochę humorystyczne przedstawienie typowych lekcji w szkole. Niecałe 2h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 buehehe Veemo bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 dobre dobre fakt ;) Tylko zastanawia mnie ta liząca sie para :P Bo to zazwyczaj kobieta siedzi na facecie - a na Twoim pikczersie ona maca go po pośladach:p A ja myślałem ze to jest na odwrót :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 Veemo... jakbym widzial swoja klase ;] Trzy modeliki stworzone do nauki mapowania. Na każdy 1h (ostatni model jest lp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 huter -- ten kalkulator to casio fx-911Z ;) cos podobny do mojego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 huter -- ten kalkulator to casio fx-911Z ;) cos podobny do mojego :D Aż złapałem go w łapy by się upewnić czy to ta nazwa ... ta :) ... no ale ja się jedynie wzorowałem na tym kalkulatorze bo jak widać sporo różnić ... mój ma mniejszą długość i większą szerokość ... no ale fakt ... casio fx-911Z był moją inspiracją ;) ... szkoda, że nie dali mi go stosować na maturze :( ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swanker Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Taki lipne LCD mojej firmy hihi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swanker Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Ah cos sie nie wyswietla tu macie linki do randerów http://durczak.friko.pl/2.jpg http://durczak.friko.pl/1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swanker Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 http://durczak.friko.pl/4.JPG http://durczak.friko.pl/5.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 hehe huter -- moj przezyl mature -- ale to bylo.. hmmmm 4 lata temu ;) co do roznic... nom sa -- ale to przeciez speed -- a mimo to przypomina oryginal ;) swanker... -- dal bys chociaz jakas teksturke, ze cos sie na nim wyswietla ;) P.s nabiles ladnie postow w tym watku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 człowieku http://www.imageshack.us ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 redhat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 zaskarżą cię o łamanie praw autorskich :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 A tak mi się jakoś luźniejszy wieczorek zrobił to maźnąłem takie coś ... koncept - Andrew Bell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swanker Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Hihi fajana kaczka z dupką świnki :) Ode mnie ubgrade kompa bo dorobiłem głośniczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swanker Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 http://fooze.ovh.org/11111.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalf Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 Modelling prawie wcale ale tutaj zamieszczam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 Możesz to dać na rapidshare? Widzi mi się taki stolik w mojej scence... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 Zbyt szybkie i niedorobione by zakladac temat, wiec wrzucam tu :D W sumie wszystko zajelo 3-4 h... Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 dość zgrabny render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Santi ladny ten stolik tylko troszke ten material brazowawy mi nie pasi ... Chris z wlaczonym wyswietlaczem bylo by jeszcze fajniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 chris: niezłe :) pokusiłbym się jeszcze o jakąś słuchaweczkę w dolnym prawym rogu :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veemo Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Lampka. Niecała godzinka na zrobienie. Trochę niska jakość renderów , tak bywa. ;) Wersja bez materiałów. I siatka. Może jeszcze coś poprawię (na przykład materiał klosza i jakość) chociaż jest to mało prawdopodobne bo to tylko speed w końcu. EDIT: Nie mogłem się powstrzymać , jeszcze jeden render z lekko zmodyfikowanym materiałem na kloszu. To u góry to metalowy , ostry pręt (będący częścią lampki) który przebił przy upadku cienki materiał klosza. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalf Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Lampa moze być .Podoba mi sie podłoze. Moze sie podzielisz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Zbyt uległy, oj zbyt uległy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Ooooo... piękny odtwarzacz mp3, ale czarny kolor mi niepasuje (zrób może srebrny) Ile modelowałeś i w czym renderowałes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 No no :) ładnie sobie poczynacie, zwłaszcza Kris_R ładny modelik rzucił :) Tutaj moje wypocinki, jakieś 4 h na kacu dzisiaj. siatka i dodatkowy render: Dość luźno oparte na koncepcie z tąd: http://conceptart.org/forums/showthread.php?t=2215 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swanker Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Czemu on gryzie tą blachę ;) Ogolnie fajne ale narzuć jakeiś teksturki pozdroo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swanker Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 A co do playerka to już się nie nadaje do speed modelingu super praca gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 swanker istnieje cos takiego jak EDIT model przyjemny ;] aczkolwiek zucha powinna byc szersza;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veemo Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 Kieliszki. 40 minut. Za cholerę nie mogę dojść co jest nie tak z podstawkami , jak ktoś ma jakieś sugestie to miłoby było gdyby mi na pm napisał. 1. 2. Enjoy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Troche dłógawo jak na kieliszki. Tak trochę dziwnie wyglądają. Na podstawie masz stanowczo za grube szkło. Może w dodatku wertexy niepołączone. no niewiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 model: maya ok 1.5h, render: maya+toon+PI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 świetne. podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 jak na toon to imho troche zbyt rozmyte refleksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 THX tutaj wersja 'normalna' + wire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Zrobiłem sobie takiego IPod'a... nie stać mnie to pomyślelem, że sobie wymodeluje;) Sluchawek brak:/ Całość łącznie z renderem jeden wieczór (ok 3-4godziny) Render Vue5 Infinite i siata: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 dobrze ze dales siatke bo na renderze z tym materialem wyglada jak zwykly box z materialem . Podloze ladne ale sam ipod lipnie wyszedl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 daj teksturke i bumpa do podloza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi